Ændringer af hjemmesiden

ændringer-af-hjemmesidenAgirls.dk har været online siden 05. juni 2014. Det har været et fantastisk tid med masser af aktivitet samt besøgende. Vi har flere ting på tegnebrættet som vi gerne vil udfører i livet. Og nu er tiden komme til en af disse ting og at ændringer af hjemmesiden er det vi har brug for at tage Agirls.dk til nye højder.

Vi har taget den store beslutning at lave Agirls.dk helt om. Hjemmesiden kommer stadig til at handle om hudpleje, hårpleje samt makeup. Men vores vision er mere baseret på at levere kvalitets indhold i kan bruge til at fortage jeres næste valgt af produkter i de omtalte genre.

Planene med om konstrueringen af hjemmeside komme blandt andet til at bestå af:

  • Nyt og mere brugervenligt design (Vi bibeholder dog stadig selv samme logo og farve temaet på hjemmesiden).
  • Forbedring og revidering af selve menuen. Dette gør vi så man nemmere kan finde frem til de produkter og artikler man ønsker at læse om.
  • Vi fjerne direkte produkter fra hjemmesiden.
  • Erstatter produkterne med anmeldelser og bedst i test artikler.
  • Vi vil løbende opdaterer hjemmesiden med nyheder om pleje og mode for kvinder.
  • Forbedret og revideret søgefunktion.

Hvorfor laver vi hjemmesiden om?

Der findes efterhånden utal af hjemmesider hvor man kan købe produkter. Vi ønsker at fører vores hjemmeside i en anden retning. Vi vil gerne hjælpe kvinder med at vælge de rigtige produkter ud fra vores test samt anmeldelser. Der er efterhånden en stor tendens til at især de yngre kvinder ikke helt ved hvilke produkter de skal gå efter. Dette er også helt forståeligt, da der findes et hav af produkter i de forskellige genre på markedet. Her vil du kunne læse vores test af nye og gamle produkter og hvilke der er bedst i de forskellige kategorier.

Hvordan ser en anmeldelse ud?

Her kan vi tage anmeldelsen om den famøse EOS læbepomade. Vi undersøger produktet, hvad andre sige om dette. Kigger på de positive samt negative sider samt redegør om produktet er det værd og om det kan betale sig at købe det eller om der finde et bedre alternativ.

Hvordan ser en bedst i test ud?

Som eksempel kan vi tage vores Test af krøllejern artikel hvor vi tester 5 forskellige krøllejern, sammenligner dem på mange forskellige kriterier. Vi kigger også på hvad forbrugerne der har købt disse krøllejern udtaler. Jo flere kriterier vi tager ind over testen desto bedre slutresultat kan vi komme frem til at derved kåre bedste krøllejern.

Hvornår kommer det til at ske?

Nye-tiderVi sådan set stille og rolig gået i gang med at implementerer nogle af rettelserne, disse er dog ikke så store at det kan ses med det blotte øje. Det helt store kommer til at ske når vi sletter der gamle indhold, sætter det nye op og samt at hele designet af hjemmesiden bliver ændret. Hvis tidsrammen holder og ingen store problemer kommer til at volde os problemer, så vil det ske over august måned. Vi glæder os utrolig meget til de nye ændringer og håber selvfølgelig at du vil tage godt i mod dem.
Måtte du have nogle forbedringsideer eller konstruktivt kritik, så er du mere end velkommen til at kontakte os ved at bruge vores nye kontaktformular her: Kontakt os