Bliv klar til foråret med disse tips

ForårVi er efterhånden kommet et stykke ind i den sidste vintermåned og det er derfor tid til at blive klar til foråret. Mange har foråret som yndlingsårstid, da det er her vi kommer væk fra de kolde temperaturer og blomsterne igen kommer frem. Det gælder derfor om at være klar til at gå foråret i møde, som du kan finde et par tips til i denne artikel.

Lidt nyt til garderoben

Det første du skal have, for at blive klar til at gå foråret i møde er lidt nyt til garderoben. Når forårstemperaturerne begynder at sætte ind er det farvel til tykke trøjer og huer og dermed tid til lidt andet tøj.

Du kan derfor med fordel gå på jagt efter lidt nyt til din garderobe i butikkerne eller online. Du kan garanteret finde en flot kjole eller en fin bluse som kan pynte i din garderobe og gøre dig ekstra klar til foråret. Der er lige nu mange nye kollektioner rundt omkring i butikkerne og der er derfor gode muligheder for at finde lidt nyt til din garderobe.

Du kan med fordel også kigge online, da du får et langt større udvalg af tøj, når du kigger på webbutikker sammenlignet med fysiske butikker. Du kan fx finde et stort udvalg af modetøj til foråret på americandreams.dk.

Overgangsjakke og et par fede sneakers

Det næste, som du skal have for at være klar til foråret er en god overgangsjakke. Når de kolde vintertemperaturer har lagt sig er det også tid til at lægge vinterjakken, og her er det en stor fordel med en jakke der er god til overgangen mellem vinter og forår.

Du kan finde utroligt mange forskellige jakker, som er perfekte til foråret. Du kan fx kigge efter en af de populære trenchcoats, der er perfekt at bruge som overgangsjakke.

Det er samtidig også tid til at lægge vinterstøvlerne til fordel for fx et par fede sneakers, og her kan det også være en klar fordel at gå på jagt efter et par nye sko, der passer til forårets farver. Sneakers er utrolig populære i dag, og du kan derfor uden tvivl finde et par, som vil passe til din øvrige garderobe.

Når du er på udkig efter nye sneakers er det en klar fordel at gå efter sneakers der er vandtætte, for at du får et par gode sko til foråret. Du kan finde flere gode tips til opdatering af garderoben på quinde.dk.

Frisk din bolig op med ny dekoration

Når du har fået styr på garderoben og fundet en god jakke til foråret er næste skridt at gøre din bolig forårsklar. I løbet af vinteren bruger vi utrolig meget tid indendørs i vores bolig og det kan derfor være tiltrængt at friske boligen op med lidt ny dekoration, når vi nærmer os foråret.

Du kan med fordel starte med at lave en forårsrengøring af hele boligen, så der bliver rent og pænt til foråret.

Du kan samtidig overveje at gå din bolig efter i sømmene og få sorteret skufferne og gjort oden, så din bolig virker overskuelig.

Når du har ryddet op og gjort pænt er det tid til at overveje om der skal lidt ny dekoration ind i din bolig. Du kan finde mange former for dekoration til din bolig, som kan pynte og gøre boligen klar til foråret.

Her op til foråret er planter fx fantastisk dekoration der kan pynte i boligen og gøre at du følger årstiden udenfor. Samtidig er planter med til at skabe et godt indeklima, og der er derfor flere fordele ved at have et par planter i din bolig.

Du kan også pynte din bolig på mange andre måder, du kan fx pynte spisestuen med et par flotte duge, som fx duge fra Georg Jensen Damask, som du kan finde på denne hjemmeside.

Vi bliver glade hvis du skriver til os

      Skriv en besked