Bosch Indego 350 Connect Robotplæneklipper

Bosch-Indego-350-Connect-RobotplæneklipperBosch Indego 350 Connect er en utrolig brugervenlig robotplæneklipper. Medfølgende er en app hvorved du via den kan styre robotten. Her kan du starte, pause eller annullere klipning af græsplænen. Der kan du også programmere din robot til diner vaner og behov for klipning af plænen. En nem og bekvemt måde at trimme græsset mens du bruger tiden mere fornuftigt

Hvor den kan købes

Bosch Indego 350 Connect Robotplæneklipper
Bosch Indego 350 Connect Robotplæneklipper
En robotplæneklipper der er nem at betjene. Bosch Indego 350 Connect har en app, som gør det muligt at styre robotten via app.
8.499,00-

Indego 350 Connect robotplæneklipper fra Bosch er udstyret med LogiCut system der sørger for at plænens form samt størrelse bliver registreret inden påbegyndelsen af trimningen. På den måde kan robotten beregne den mest optimale klipperutte.

Robotten har en intelligent hukommelse så den ikke klipper allerede der hvor den har været før, desuden kører den i parallelle rutter. På den måde kan du være sikker på at hele græsplænen bliver trimmet.

Dens multisensorer registrere eventuelle forhindringer som træer, møbler, legetøj og meget andet, hvorved den finder en omvej og fortsætter sit fantastiske arbejde. 

Bosch Indego 350 Connect er beregnet til mindre arealer og er ideal til en arbejdsareal på 350 m2. Dens køretid er noget lavere end resterende robotter i denne test, nemlig på små 30 min. Dette skulle dog være tilstrækkelig til de fleste mindre græsplæner. Når batteriet er ved at løbe tør skal du intet fortage dig. Robotten finder selv tilbage til opladeren. Vi får henvendelser om man kan bruge en robotplæneklipper til at passe en fodboldgolfbane, og det kan ikke lade sig gøre. Området er for stort, og derfor skal man så bruge 3-4 robotplæneklippere, og så bliver det en dyr fornøjelse. Hvis du elsker fodboldgolf, så kan du se en oversigt over samtlige fodboldgolfbaner i Danmark her

Med lydniveau på 63 dB er denne robotplæneklipper næsten lydløs. Lytter du godt efter vil man kunne hører en let vibrerende lyd. Dette er dog ikke generende hverken for mennesker eller dyr og du glemmer hurtigt igen at du har en græsslåmaskine klare arbejdet for dig.

Denne plæneklipper er som en familiemedlem der altid vil passe på din plæne så du altid har en nydelig og sundt græsplæne. Der er nemlig intet bedre end duften af nyslået græs og den grønne farve af sundhed.

Har du en have på 350 m2 eller mindre, så er denne maskine perfekt til opgaven.

Tilbage til oversigten af Robotplæneklipper

Produktinformation

Produkttype Bosch Indego 350 Connect Robotplæneklipper
Køretid 30 min
Ladetid 60 min
Arbejdsareal Op til 350 m2
Højdejustering 30-50 mm
Lydniveau (dB) 63 dB

Her kan du se en Bosch Indego Installation Guide (Produceret af BOSCH PT Slovenia).
https://youtu.be/KSpl59yfblg

8.4 Total Score
Konklusion

En lille og brugervenlig maskine der trimmer græsset når du ønsker det. Denne robot er nem at betjene vi en tilhørende app. Her kan du starte, pause og annullere en trimning. Derudover kan du selv programmere den til hvornår den skal udfører opgaverne. En robotplæneklipper der er ideal til arbejdsområde til 350 m2.

Lydniveau
9
Arbejdsareal
8
Køretid
8
Ladetid
8.5
PROS
 • Brugervenlig og nem at betjenne
 • Tilhørende app
 • LogiCut system
 • Multisensor system
 • 63 dB
CONS
 • Arbejdsareal op til 350 m2
 • 30 min kæretid
User Rating: 3.21 (39 votes)

1 Comment
 1. Jeg har en plæneklipper på min bane – det er dog en Gardena Sileno+ 1300, og den er et godt supplement til almindelig græsslåning.

  Hilsen
  Hans
  https://bit.ly/3e9f2iw

Skriv en besked

Logo