Bosch Styline elkedel

Bosch-Styline-elkedelBosch er et tysk mærke der har eksisteret over 100 år, deres kærneværdier og fokus ligger i at kunne levere kvalitet og opfylde behovet hos deres kunder. Der er ingen undtagelse med Bosch Styline elkedel. Den elegante elkedel har vundet flere forskellige test sammenlignet med andre elkedler, her kan vi tage det svenske Råd & Rön og det tyske Stiftung Warentest.

Denne model udmærker sig ikke kun for dens smukke og stilrene design men også for et solidt håndværk der vil holde i mange år frem.

Udviklingen af denne elkedel har resulteret i en sikker, brugervenlig og smart maskine du vil elske at have hjemme. Som nogle af de fantastiske funktioner kunne vi nævne:

  • Sikkerheden: Elkedlen kan kun tændes når låget er lukket i. Ydersiden af den bliver kun 55 grader varmt, dvs. du ikke kan brænde dig.
  • Temperaturvalg: Der er forskel på hvor varmt vand du ønsker afhængig af kaffe type eller the du skal have. Derfor kan du vælge mellem 70, 80, 90 eller 100 grader.
 • Tilfredshedsgaranti: Kvaliteten er høj, derfor få du også hele 60 dage at afprøve den i, er du ikke tilfreds kan du leverer den tilbage og få refunderet pengene. ”100 % tilfreds eller pengene tilbage” som man siger.

Som forbruger kunne det tænkes at du gerne vil høre far andre forbrugere af denne elkedel og det er også en mulighed. På det tyske amazon har denne elkedel høstet en score på 4,3 ud af 5 stjerner, hvilken kun understreger kvaliteten og forbrugernes glæde ved denne model.

Sammenlign priser

Bosch Styline elkedel
Bosch Styline elkedel
Den er enkel og designet med sans for æstetikken.
499,-

Produktinformation

Produkttype Bosch Styline elkedel
Farve Sort / hvid
Kapacitet 1,5 liter
Temperaturvalg Ja
Hold-varm funktion Ja
Kalkfilter Ja
Ledningsoprul Ja

Derfor anbefaler vi Bosch Styline elkedel

Elkedlen Styline fra Bosch er blevet rost i flere forskellige medier, test og forbrugere. Men er det den rette kedel for dig? Svaret er ret så simpelt som et stort ”JA”. Her får du meget elkedel for pengene. Designet er ikke til at tage fejl af, da den er stilren og nærmest tidløs. Denne model kan købes i sort eller hvid.

Som tidligere nævnt har brugervenligheden ligget højt som et mål for udviklingen af denne elkedel. Derfor kan du også forvente brugervenlig betjening, aflæsning samt påfyldning af vandet.

Bliver der drukket forskellige slags kaffe, the eller noget helt tredje, så er temperaturvalget genialt. Du har også muligheden for at fastholde et bestemt temperatur så vandet forbliver varmt gennem længere tid.

Alt i alt for du en kvalitets elkedel til små penge, der vil gøre dig glad mange år frem.

Her kan du se hvordan Bosch Styline elkedel virker. (Videoen er på tysk)

Tilbage til oversigten af elkedel test

8.5 Total Score
Konklusion

Alt i alt en rigtig god elkedel fra Bosch. Udviklet med stil og kvalitet i øjet. Temperaturvalget gør at man altid kan få det ønskede temperatur om det er til the eller kaffe. Oprulning af ledningen gør at den i fylder så meget. Desuden er den ydre temperatur mål til små 55 grader så man ikke brænder sig på den. En smuk, elegant elkedel der fortjener at stå i dit køkken.

Opvarmning
8.5
Brugervenlighed
8.5
Sikkerhed
8.5
Rengøring
8.5
PROS
 • 1,5 liter
 • Temperaturvalg
 • Hold-varme funktion
 • Kalkfilter
 • Ledningsoprul
 • Brugervenlig
 • Stilren
CONS
 • Ingen
User Rating: 5 (1 vote)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo