Bron coucke mandolinjern

Bron-coucke-mandolinjernBron-Coucke er en fransk virksomhed der bl.a. specialiserer sig i at producerer mandolinjern. Professionelle kokke har længe brugt mandolinjern af det mærke.

Her får du et professionelt mandolinjern der er bygget til at holde. Produceret i rustfrit stål med meget skarpe skær er dette en af de bedre mandolinjern på markedet til billige penge.

Her har du mulighed for at lave skiver, stænger og julienne og resultatet er fabelagtigt. Perfekte snit gang på gang. Indstillingen af tykkelsen sker ved at justere på håndtaget.

Vedligeholdelse af mandolinjernet så som rengøring kan klares ved at skylle den under varm eller kogende vand. Skæret kan tages ud for slibning hvis dette bliver nødvendigt i fremtiden.

Mandolinjernet har demissionerne: 41×13,5×4,5 cm. En god størrelse til at kunne håndtere de fleste grønsager samt frugter. Du kan hvis du vil også bruge den til hårde oste som parmesan eller lignende. De skridsikre fødder tilføjer ekstra stabilitet over arbejdet. Et godt, robust mandolinjern du vil blive glad for.

Sammenlign priser

Bron coucke mandolinjern og slæde sælges separat, du kan hvis du ønske det at tilkøbe den tilhørende slæde. Da dette mandolinjern bliver brugt af professionelle har de ikke inkluderet slædes, da de fleste ikke bruger den. Vil du på den anden side gerne bevare dine fingre, så er det en god ide at købe den tilhørende slæde.

Bron-coucke mandolinjern
Bron-coucke mandolinjern
Velegnet til kartoffel, parmesan, citron, løg mv. Leveres uden slæde.
1.099,00-

Tilbage til oversigten af mandolinjern test

Produktinformation

Produkttype Mandolinjern
Farve Sølv/metal
Materielle Rustfrit stål
Justerbarhed 5 indstillinger
Julienne Ja
Maskinvask Nej

Derfor anbefaler vi Bron coucke mandolinjern

Mandolinen er produceret i rustfrit stål og det kan virkelig mærkes på kvaliteten. Den er solid og vil holde i mange år. Skærene er utrolig skarpe og kan levere de tyndeste skiver ønsket. Med i købet vil du modtage flere forskellig skær til forskellig snit.

De skridsikre fødder gør mandolinen mere stabil og behagelig at bruge. Det kan dog tage lidt tilvænning at finde ud af hvordan fødderne virker, men så snart du har det på plads er det bare derudaf.
Mandolinen er ikke egnet til maskinvask, dette gør dog ikke så meget, da en skylning under varm eller kogende vand er nok.

Denne mandolinen bliver også brugt af professionelle kokke og er derfor bygget til at holde. Hvis du synes den er lidt dyr, så bliver du overrasket hvor meget mandolin du får for pengene. Bedre at købe et kvalitetsvare man blive glad for i stedet et discount mærke som skal skiftes ud nogle måneder efter.

Her kan du se hvordan Bron coucke mandolinjern virker. (Videoen er på engelsk)

8.8 Total Score
Konklusion

Et flot og professionel mandolinjern der bliver brug både i det private og i restaurant branchen. Giver ensartet resultater gang på gang, dette gælder både når man ønsker skiver, stænger samt julienne. Et kvalitets mandolinjern der vil være ved din side mange år frem.

Materiale
9
Justeringsmuligheder
8.5
Bladets skarphed
9
Rengøring
8.5
PROS
  • Rustfrit stål
  • Skiver, stænger og julienne
  • Rigtig flotte resultater
  • Skridsikre fødder
  • Nem at anvende
CONS
  • Slæden købes separat
  • Ikke egnet til maskinvask
User Rating: 3.42 (12 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo