Du Chef mandolinjern

Du Chef mandolinjernSøger du et kvalitets mandolinjern og ikke har noget imod at bruge lidt flere penge. Så er Du Chef mandolinjern helt klar valget. Et robust mandolin med mange muligheder. Om det er orientalsk inspireret mad, normal salat eller bare grønsager stænger som snack, så vil denne mandolin helt klar kunne klare arbejdet for dig.

Model er produceret i rustfrit stål, så du kan virkelig mærke at det er kvalitet du holder i hånden. Hver ende indeholder desuden plast for en sikker og behagelig håndtering af mandolinen.

Du chef mandolin er et udsøgt produkt der vil servere dig de næste mange år. Bladet er helt aftagelig og kan derfor slebes uden besvær. Du vil desuden få 4 forskellige knivblokke med på henholdsvis 2, 4, 7 og 10 millimeter med i pakken. Billedet viser det ikke men pakken indeholder også en tilhørende slæde med som virker upåklageligt.

Denne model er bygget i stilren og flot design, er nem at vedligeholde og giver smukke resultater. Den udmærker sig på mange forskellige parametre og derfor fortjener en høj score.
Kigger vi på prisen, så er den i den højere ende i forhold til andre mandolinjern, du dog hurtigt opdage at du får kvalitet til fornuftige penge.

Sammenlign priser

Du Chef mandolinjern
Du Chef mandolinjern
Mandolinjern med mange forskellige muligheder.
1.349,00-

Tilbage til oversigten af mandolinjern test

Produktinformation

Produkttype Mandolinjern
Farve Metal
Materielle Rustfri stål
Justerbarhed Mange forskellige
Julienne Ja
Maskinvask Nej

Derfor anbefaler vi Du Chef mandolinjern

Nybegynder eller øvet så er dette køkkenredskab et must at have. En højkvalitets mandolinjern der skaber perfekte resultater uden besvær.

Du Chef mandolinjern er et stykke kvalitets køkkenværktøj de færreste kan måle sig med. Af et mandolinjern til hjemme brug så udmærker det sig på flere forskellige parametre. Bygget af rustfrit stål med tilhørende skrid sikring i begge ender gør det behageligt og nemt at bruge. Når man står med det i køkkenet, så kan jeg fortælle at den kan klare alle former for grønsager uden besvær. Den kan selvfølgelig også bruges til frugter og endda hårde oste så som parmesan. Bladet er utrolig skarpt og aftagelig for nem rengøring eller slibning hvis dette er nødvendigt.

Nogle vil mene at prisen er høj, men sammenligner man kvalitet med andre mandolinjern derude så er det godt givet ud. Dette værktøj er en drøm for enhver kokke entusiasts.

Her kan du se hvordan Du Chef mandolinjern virker. (Videoen er på fransk)

8.6 Total Score
Konklusion

En god og robust mandolinjern der vil giver dig utrolig flotte resultater. Har mange forskellige indstillinger og kan både skære i skiver, stænger, riller og endda huller. Prisen er måske lidt peberet, men du kommer til at få kvalitet for pengene. Alt i alt et godt stykke værktøj for enhver kok i hjemmet.

Materiale
9
Justeringsmuligheder
9
Bladets skarphed
8.5
Rengøring
8
PROS
  • God kvalitet
  • Mange indstillinger
  • Fire udskiftelige kamformede skær
  • Skiver, stænger, riller, huller.
  • Skridsikker
CONS
  • Ikke egnet til maskinevask
  • Prisen er høj
User Rating: 4 (4 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo