Fantastisk EOS læbepomade nyhed

Så er der endeligt kommet nye varianter af EOS læbepomade på lager samt andre overraskelser. Husk at læse hele artiklen for ikke at gå glip af alle de fantastiske nyheder vi har fundet frem til jer.

 • Visibly serien der er landet og kan fås til en fantastisk pris
 • Wilberry Limited edition, designet af Rachel Roy
 • Essie og EOS samarbejde
 • Nu med Danmarks billigste EOS Læbepomade helt ned til 29 kr

Hvis du ikke kan venter så tryk på linket nedenunder og se alle de nye varianter af EOS læbepomade.

Se de nye udvalg af EOS læbepomade ->

Visibly Serien

For dem der ikke kan nøjes med de originale og første udviklede EOS læbepomade, så har vi noget helt specielt til dig ikke kan venter med at give dine læber et ekstra pift.

Visibly Serien indeholder endnu flere smage, dufter og indeholder stadig samme gode kvaliteter som den forrige serie. Den nye serie kan ses på deres nye farver i designet af deres allerede fantastiske unikke emballage af læbepomaden. Den er tilføjet smukke kurvede striber der understreger verdens mest unikke læbepomade alle har taget så godt til sig.

Her kan du se billeder af de nye designet EOS læbepomader.

Spar op til 63% på EOS Læbepomade ->

EOS-vanilla-mint
EOS-coconut-milk

Eksklusiv Rachel Roy Limited Edition læbepomade

Udviklet af den anerkendte tøjdesigner Rachel Roy og tilbydes kun som Limited Edition. Du skal derfor være hurtig hvis du skal have fingrene i den fantastiske og eksklusive læbepomade fra EOS.

Rachel Roy er en dygtig amerikansk tøj designer der går op i kvalitet og sætter sit aftryk på det tøj hun designer. Et samarbejde mellem Rachel Roy og EOS gør at du kan få fat på Rachel Roy Limited Edition Wilberry.

EOS-læbepomade-Rachel-Roy

 • Økologisk
 • 100% naturlig læbepomade
 • Langvarig fugt til læberne
 • Smager og dufter af skovbær
 • Fri for parabener og petrolatum og andre skadelige stoffer

Sæt kløerne i din helt egen Wildberry ->

Som alle andre læbepomader fra EOS, indeholder denne læbepomade økologiske og naturlige ingredienser der giver dig synligt blødere og mere velplejede læber. Med sin smag og duft af skovbær vil du have en følelse af frihed og ro i kroppen. EOS logoet på låget er tilføjet små vinger i et stilfuld design der skiller sig ud fra resten. Husk på at denne læbepomade er kun i en Limited edition som gør at den hurtigt vil forsvinde fra hylderne og aldrig vil sættes i produktion igen.

Denne læbepomade kan fås som enkel læbepomade eller i sæt!

Essie og EOS samarbejde

Går du fortvivlet rund og ikke ved hvilken neglelak du skal vælge til din fantastiske læbepomade, så er der gode nyheder. Essie og EOS har indgået et storslået samarbejde som kun gavner os andre.

Nu kan du nemlig få din ynglings læbepomade samt den eksklusive neglelak fra Essie i matchende sæt. Essie neglelak er verdenskendt for fantastisk kvalitet:

  • Forrygende dækkeevne
  • Lang holdbarhed
  • Kort tørretid
  • Indeholder hverken DBP, Toulene og Formaldehyd
essie-eos-1
essie-eos-2

Samarbejdet mellem Essie og EOS giver dig muligheden for at have skønne, sunde og smukke læber med matchende neglelak der giver der en allround smuk udsende og fantastisk udstråling. Disse matchende sæt kan fås i flere forskellige udgaver, skab din engen mode med dette sæt og vis alle omkring dig dit nye jeg.

Danmarks billigste Læbepomade fra EOS

Dette skulle ikke havde været muligt, men på baggrund af alle de nye tiltag kan du nu få EOS læbepomade helt ned til 39kr pr. styk. Som gør det til Danmarks billigste EOS læbepomade. Om prisen forbliver så lav, kan ikke vides så køb din ynglings læbepomade og nyd den i fulde drag. Nu hvor vinteren står og banker på, ville det være en fantastisk og billig mulighed for at udskifte dine gamle til et helt nyt sæt så du kan overleve kulden. Hvis du ikke kender til Læbepomade fra EOS så læs vores: EOS Læbepomade Anmeldelse

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked