GEFU Mandolinjern

GEFU-MandolinjernEt stilfuldt mandolinjern i plastik og rustfrit stål. Nem at bruge og giver dig perfekter skriver med både grønsager og frugter. Mulighed for justerbarhed i hele 5 forskellige tykkelser, alt fra 1 til 5mm. Dette gøres for enden af håndtaget hvor du nemt og hurtigt indstiller til den ønskede størrelse.

GEFU er et anerkendt mærke der udmærker sig med deres mange smarte og nyttige løsninger man kan bruge i køkkenet. Desuden skiller de sig markant ud, da de kæler for selve designet. Og dette Violi mandolinjern er ingen undtagelse.

Du behøver ikke at være den store kok eller have spenderet lang tid i køkkenet for at håndtere denne model.

I forhold til mange andre modeller af mandolinjern der findes på markedet, kan denne faktisk tåle maskinvask, det er derfor utrolig nemt at rengøre på ingen tid.

Mandolinjernet har desuden skridsikre fødder for en bekvem og sikker håndtering.

Den lave pris afspejler manglen af Julianne skær, som nogle går efter. Er du personen som ikke behøver Julianne skær, så er dette mandolinjern lige dig.

Sammenlign priser

GEFU violi Mandolinjern
GEFU violi Mandolinjern
Mandolinjern med 5 forskellige indstillinger.
249,00-

Tilbage til oversigten af mandolinjern test

Produktinformation

Produkttype Mandolinjern
Farve Sort
Materielle Plast & stål
Justerbarhed 5
Julienne Nej
Maskinvask Ja

Derfor anbefaler vi Gefu Violi mandolinjern

Gefu Violi er et meget flot og stilrent mandolinjern, det fylder ikke særlig meget og er nemt at rengøre. Du har mulighed for at vælge mellem 5 indstillinger i tykkelsen. Er du personen der hader at skære grønsager og frugter, så er denne lige dig. Den giver dig simple men fine snit. Vær varsom dog at bladet ikke er det skarpeste og derfor kan give lidt af en udfordring i forhold til rå grønsager med tiden. I alt enkelthed er dette et meget simpelt mandolinjern der giver dig det basale som et mandolin skal kunne.

Her kan du se hvordan Gefu Violi mandolinjern virker

7.8 Total Score
Konklusion

Gefu Violi mandolinjern er et simpelt køkkenredskab der kan det basale. Det ser yndigt og stilrent ud, derudover er det ikke noget at råbe hurra for. Dette afspejler måske også det lave pris. Er du glad for at stå i et køkken og afprøve forskellige teknikker er dette mandolinjern ikke til dig.

Materiale
8
Justeringsmuligheder
8.5
Bladets skarphed
6.5
Rengøring
8
PROS
  • 5 Indstillinger
  • Brugervenlig
  • Skridsikre fødder
  • Maskinvask
  • Smuk
  • Billig
CONS
  • Ingen julienne skær
  • Bladet er ikke det skarpeste
User Rating: 4.25 (4 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo