Glattebørste test – et innovativt produkt på markedet

En glattebørste er et nyt og innovativt produkt til håret, som danskerne virkelig har fået øjnene op, og populariteten bare vokser støt hverdag. Her får du en fantastisk kombination mellem en børste og et glattejern. Den er nemt og hurtig at bruge og er det perfekte valg til enhver kvinde som ønsker smukke resultater.

Forbrugernes valg
Gordon beard straightener

179,00 kr
Til butik >>

Høj kvalitet for pengene
DAFNI Glattebørste

689,00 kr
Til butik >>

Fremragende glattebørste
ghd Glide glattebørste

1.299,00 kr
Til butik >>

Længere nede i artiklen vil du kunne finde vejledninger, tips og tricks samt videoer. Skulle det ske at du stadig har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til os.

Gordon Beard Straightener

Gordon Beard Straightener - Green (B113)

Køb herBedste pris: 310,00 kr (nicehair.dk)

 • Glattebørste alle må eje
 • Top anmeldelser

Vi anbefaler gordon Glattebørste:

Denne glattebørste er ved første indtryk, en glattebørste som er lavet af gode materialer. Børsten fra er let at holde i hånden, og vejer ikke meget.Generelt er glattebørster kendt for at være en hurtigere og mindre skadelig måde at glatte håret på, men med denne glattebørste går det endnu hurtigere. Glattebørsten er også ekstra hurtig at bruge, da den kan varme op til 230 grader på ganske kort tid.
I modsætning til et konventionelt glattejern, klemmer en glattebørste ikke sammen om håret, og giver det ikke en nær så koncentreret varme, og dermed skade. Glattebørsten har kun keramiske pigge, som bliver varme, men mindre varme end et glattejern. Disse pigge glider let igennem håret, uden at slide eller decideret stege håret.
Med glattebørsten bliver dit hår heller ikke fladt på samme måde som med et glattejern, idet håret ikke presses sammen, men blot redes ud. På den måde vil dit hår stadig se naturligt ud, og have en vis volumen, afhængigt af dit normale hår.

Hvis du er bekymret for at brænde dig på børstens pigge, er der ingen grund til dette, da spidserne på børsten er dækket af et varmeafvisende nylon-materiale, som ikke vil skade din hovedbund.
Ydermere er børsten fra helt sikker at bruge, da den slukker automatisk efter 60 minutter – så hvis du glemmer at slukke den, behøver du ikke bekymre dig om brandfare.

Specifikationer:

 • 54 opvarmede keramiske børstehår
 • Klar til brug på 30 sekunder
 • Perfekt temperatur fra 80°C til 230°C
 • Varmeafvisende materiale for de bedste resultater
 • Du får meget kvalitet for pengene
 • Et must for enhver med langt hår
 • Patenteret design for mest mulig komfort
 • Anbefalet til alle hårtyper

DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush

Køb herBedste pris: 499,00 kr (Nicehair)

 • Masser af kvalitet for pengene
 • Gode anmeldelser

Vi anbefaler DAFNI Glattebørste:

Glattebørsten er en fantastisk opfindelse, der har de bedste egenskaber fra både en børste og et glattejern. Her behøver du ikke at redde håret ud før du glatter det. Med en Glattebørste fra DAFNI klarer du begge ting samtidigt. Med dens innovative teknologi er arbejdet  klaret på få minutter og på samme tid skåner du både hovedbunden og håret for unødvendig stress af den høje varme. Børsten glider nemt igennem håret uden at rive eller slide på det. Glattebørsten er helt klar at fortrække frem for det traditionelle glattejern. Kan anvendes til både bølget og krøllet hår.

Med sit smukke design og den nemt synlige LCD display der viser den valgte temperatur kan du aldrig gå galt i byen. Da vi alle har forskelligt hår, både i truktur, tykhed og blankhed, har du mulighed for at vælge temperaturen fra 80 og helt op til 240 grader. Se vejledningen til valg af den korrekte temperatur under ”Temperaturguide”.

En glattebørste fra DAFNI er både CE samt RoHs certificeret. Den indeholder desuden en børnesikring i form af sluk og tænd. For at tænde og slukke apparatet skal On/Off knappen holdes inde i 3 sekunder. Derudover slukkes den automatisk efter 1 time.

Glattebørsten er et ret nyt produkt på markedet i forhold til et glattejern. Den har på utrolig kort tid allerede fået mange stylister og frisørsaloner op af stolene af ren glæde. Den er nem at bruge, håret bliver smukt, glat og glansfyld på meget kort tid og på samme tid skåner den håret som intet glattejern har kunne formå endnu.

Længere ned i artiklen vil du kunne se de mange fantastiske anbefalinger og undersøgelser af glattebørsten fra blandt andet Stephanie “Gekko” og Mascha Vang.

Temperaturguide:
For blødt og meget fint hår skal glattebørsten indstilles til 104-160 grader.
For fint hår skal du bruge mellem 170 – 200 grader.
Ved almindelig og kraftigt hår giver glattebørsten optimale resultater ved brugen af 210 – 230 grader.

Specifikationer:

 • Display: LCD som viser temperatur.
 • Digital temperaturkontrol
 • Min temperatur: 80 grader
 • Max temperatur: 240 grader
 • Individuelle 3D keramiske plader
 • CE samt RoHs certificeret
 • Velegnet til alle hårtyper
 • Børnesikring: Tænd og sluk ved at trykke på On/Off knappen i 3 sekunder
 • Slukker automatisk efter en time

ghd Glide Hot Brush


Køb herBedste pris: 1.039,00 kr
(Nicehair)

 • Fantastiske resulater
 • Ergonomisk design

Derfor anbefaler vi ghd glattebørste:

Her er en glattebørste hvor der er kælet for detaljerne. Selve børsten er udviklet så den passer til hånden. Desuden er vægten lille, der gør at den er nem og behagelig at bruge uden nogle former for anstrengelser. I forhold til traditionelle glattejern vi kender til, så vil du kunne glatte håret 5 gange så hurtigt men denne glattebørste. Vores hår som vi kender det er ret så skrøbeligt når det bliver behandlet under høje temperaturer. En glattebørste i modsætning af et glattejern meget mere skånsom mod håret hvor børsten uden besvær, glider igennem håret uden at slide, rive eller stresse hver eneste hårstrå.  Brugen af ghd glattebørsten efterlader håret smukt, blødt og blankt.

Til forskel med et glattejern hvor du kun glatter håret, så redder du håret ud samtidigt med at du glatter det med en glattebørste. Dvs. at du både sparer tid og skåner håret på samme tid. Glattebørstens bevægelige børstepigge giver dig optimal beskyttelse af hovedbunden, og samtidig masserer og stimulerer den hovedbundens blodcirkulation. Har du 1.299,- du ikke ved hvad du skal bruge på, så er dette produkt helt klart at fortrække frem for et glattejern. En perfekt gave til dig selv eller andre du holder af.

ghd glattebørste bruger desuden indbygget sleep-mode, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig, fordi det går ud efter 60 minutter.

den.

Specifikationer:

 • Keramisk teknologi med ioner
 • Pigge i forskellige længder
 • Giver et luftig og glat resultat
 • Max temperatur: 185 grader
 • Tæmmer og blødgør håret
 • Velegnet til alle hårtyper

Sådan bruger du din nye glattebørste

1. Sørg for at glattebørsten er ren og fri for smuds og snavs ved dit sidste brug af det. Det nytter ikke noget hvis du har vasket dit hår og du redder håret med en beskidt børste. Er børsten beskidt så fjerne det værste snavs, med vatpinde eller vatrondel.
2. Sørg for at dit hår er velplejet, rent og tørt før du tager glattebørsten i brug.
3. Tænd for glattebørsten ved at holde On/Off knappen inde i 3 sekunder.
4. Indstil temperaturen på siden ved at bruge + og – knapperne. Vent til at glattebørsten er varmet op til den ønskede temperatur. Se under ”Temperaturvejledningen” for den rette temperatur til dit hår. Du kan se temperaturen på LCD displayet.
5. Når glattebørsten har opnået den ønskede temperatur, børster du håret roligt ind fra rod til spids i lange træk. Hvor meget hår du skal børste ad gangen kommer helt an på din hårtype. Dette skal du mærke dig frem til.
6. Selv om din glattebørste auto slukker efter 1 time, er det altid en god ide at slukke den manuelt efter brug.

Glattebørste vejledning

 • Gør du brug af en glattebørste uanset mærke, så sørg for at dit hår er velplejet. Dvs. at det er rent. Glattebørsten kan sagtens bruges om du har været i bad eller ej. Er dit hår ikke rent, så vil resultatet ikke være optimalt. Det du skal tænke på er, at det skidt du har i håret bliver smeltet og spredt da du tilfører det høje temperature. Desuden vil glattebørsten også blive beskidt, som du så skal rense. Det er derfor en del nemmere at bruge den efter et bad hvor håret har fået en tur under vandet.
 • Når vi nu taler om velplejet hår og bad. Så er det vigtigt at du sørger for at dit hår er tørt. Som med et traditionelt glattejern så skal du helt bruge en glattebørste når håret er tørt. Er det ikke det, vil du stresse håret og du risikerer at udtørre håret.
 • Som med alt andet vil du på et tidspunkt skulle rense din glattebørste. Her skal du undgå at bruge hårde redskaber som pincet eller lignende. Skader du de keramiske plader vil du kunne mærke af produktet fremover kunne finde på at nive eller rive i håret når du glider børsten gennem håret. Brug heller vatpinde eller vatrondel med lidt vand.
 • Som med de flestes elektroniske produkter, så skal du helt undgå at udsætte glattebørsten for vand. Her menes der med at tabe den i vand eller bruge den under bruseren.

Glattebørsten er helt sikker kommet for at blive, flere og flere butikker og kunder tager den til sig og skiller sig af med deres glattejern. Der er flere forskellige grunde til at en glattebørste gør arbejdet bedre end glattejernet. Her kan du se en video på hvordan du bruger en samt resultat der skabes på ingen tid:
https://youtu.be/ey5eAZXSGlA

Glattebørste eller glattejern

Glattejernet har eksisteret i mange år, de er selvfølgelig blevet optimeret og forbedret gennem tiden og er både smukke, funktionelle samt giver fantastiske resultater. Teknologien er kommet til det stadie, hvor de keramiske plader efterhånden har flere forskellige sensorer, der gør at varmen bliver ligeligt fordelt over hele fladen. Derved får man ikke kun et bedre resultat men også en mere skånsomt behandling for håret. Men nu hvor der er kommet en ny konkurrent på markedet til glattejernet, så er spørgsmålet, skal du vælge et glattejern eller den nye glattebørste.

Og svaret kunne ikke være nemmere, det er helt op til dig. Vi kan komme med flere forskellige begrundelser og anbefalinger, mens det i sidste ende er helt op til dig.

Hvordan fungerer et glattejern?

De nyeste og bedste glattejern har specielt fremstillet keramiske plader, der skåner håret og fordeler varmen meget bedre end hidtil. Desuden indeholder de flere sensorer der fordeler varmen ligeligt på overfladen. Når man bruger et glattejern, så klemmer man håret sammen og tilfører det varme og strækker det fra hovedbunden til spids.

Hvordan fungerer en glattebørste?

Glattebørsten som er et ret nyt fænomen på markedet indeholder også specielt keramiske plader. Her er der en del flere af dem, nemlig på hver eneste ”børstehår.” Det der adskiller en glattebørste fra et glattejern er, at børste redder håret ud på samme tid. Dvs. at du allerede her sparer en masse tid. Hvor du tværtimod skal redde håret ud før du tager et glattejern i brug.

Fordi man ikke klemmer håret sammen og hiver i det som med et glattejern, vil dit hår skånes for rigtig meget slid og stress. Håret har det desuden nemmere ved at blive opvarmet, da den gennem en trækning med børsten vil have en støre berøringsoverflade for hver enkelt hårstrå. Vi er helt sikre på at det ikke er det sidste vi har set til glattebørster. Der vil helt sikkert i fremtiden komme bedre teknologi og smartere design, der gør den endnu lettere at bruge og giver bedre resultater.

Konklussion

Vi ser helt klart at en glattebørste har flere fordele frem for et traditionelt glattejern. Men igen så kommer det helt an på personen selv. I sidste ende er det smag og behag. Vi vil dog med største anbefaling opfordre alle til at prøve en glattebørste og derfra tage den endelige beslutning.

Testkilder og anbefalinger

Når vi udarbejder en test og anbefaler et produkt, så er der flere forskellige faktorer der spiller ind. Vi kigger selvfølgelig på selve produktet, dets kvalitet, sikkerhed, brugen af det/den og selvfølgelig prisen. Derudover kigger vi også på eksterne anbefalinger samt anmeldelser af produkterne ved de anerkendte webshops, hjemmesider og blogs. Er produktet nyt på markedet, så kan det godt være svært at finde frem til anmeldelserne, da det tager som regel lidt tid før de begynder at dukker op på nettet. Vi gør dog vores bedste at finde frem til dem samt opdaterer anmeldelserne.

Glem ikke at læse vores store test af glattejern, og hvor vi skriver og tester de 5 bedste glattejern der findes.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ghd Glide Hot Brush
Sale
9 måneder ago

ghd Glide Hot Brush

1.189,00 kr. -15%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush
Sale
12 måneder ago

DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush (U)

599,00 kr. -60%

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo
Shopping cart