Gode opskrifter på nettet

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Mad til 2 dage (E-bog)
Deal
2 måneder ago

Mad til 2 dage (E-bog)

102,95 DKK

Gode opskrifterEn kedelig tendens ses når flere og flere af os bruger hjemmesider så som Just-eat og lignende. Vi har så travlt at vi ikke længere kan overskue at finde frem til de gode opskrifter, og lave mad til os selv. Vi vil hellere smide penge efter en fastfood restaurant hvor de så lever maden til os. Hvad skete der med tiden hvor hele familien stod i køkkenet og hjalp hinanden med maden, hyggede om hinanden og kom hinanden nærmere?

Den teknologiske verden hvor enhver mand har en smartphone, computer og internettet lige ved siden af. Vi har gang i så mange ting at vi ikke engang kan fordybe os i at lave aftensmad til familien. Jeg må indrømme at det er smart – ja, man bestille på nettet ud fra en givende menu, det hele bliver lavet og leveret lige til døren. Men stil dig disse spørgsmål:

  • Er det sund mad du spiser?
  • Er det altid godt, det der bliver leveret?
  • Er det billigt?
  • Er det miljøvenligt?

Der er flere aspekter som gør at vi måske skulle drosle ned på brugen af service hvor man kan bestille mad udefra.

1. Ca. 90% af alle restauranter hvorved man kan bestille mad er fastfood, det er fedtet og usundt mad som du tillader at smide i kroppen. For vi ved jo alle, at hvis man skal bestille kvalitets mad der er sundt og godt for os, jamen så bliver prisen også en del højere.

2. Som de fleste af os ved, er det ikke lige den bedste kvalitet der bliver leveret. Nogle gange er hygiejnen så dårlig at det vil man kunne mærke dagen efter på toilettet.

3. Gu er det da ej. For du betaler for maden, for arbejdstiden og leveringen.

4. Nej det er det heller ikke. Hver eneste gang de bringer maden ud, jamen så tager de bilen eller en gammel scooter som forurener utrolig meget.

Brug tiden i køkkenet

Og her taler vi om både manden og kvinden i familien. Tag dig nu den tid det tager at lave en god ret. Glæd din familie ved at kreere noget som du lægger tid, noget sundt, noget godt som både er mættende, fantastisk spækket med smag.

Vi har surfet nettet tyndt for at finde frem til gode opskrifter og dem er der mange af. Der findes utrolig mange små blogs hvor især kvinder laver og opfinder nye rettet og lægger dem ud på deres blog for alle at se, læse og prøve af i deres egne køkkener. Det er dog præcis opskrift hjemmesider som vi har kigget på og især en står ud frem for alle andre. Hjemmesiden med opskrifterne er brugervenlig, overskuelig og lige at gå til. Vi snakker selvfølgelig om bogen Mad til 2 dage – skrevet af Mette Mølbak  som bor på Valdemarsro. Bogen er nem at gå til, og alle kan være med uanset hvor meget erfaring du har i et køkken.

Feedback

Som med mange andre kogebøger har forbrugerne mulighed for at give feedback på hendes hjemmeside, om hvad folk synes er bedst. Man har også mulighed for at skrive til hende, hvis man er i tvivl om de forskellige procedure i en ret. Udover aftensmad, laver de nogle meget lækre desserter på Valdemarsro.

Hver eneste opskrift indeholde tips og tricks til hvad man skal gære for at forbedre retterne så man kan få mest mulig ud af enhver ingrediens man kommer i. Retterne kommer fra det danske, indiske og mellemøstlige køkken. Og du vil hurtigt kunne se at hun også skriver om tilbehør, anretning samt svarer på de oftest stillede spørgsmål til hver specifik ret, så som: Hvilken vin man skal servere til en mørbradgryde eller salat, hvor længe den kan holde sig i køleskabet og om man kan lave rettet dagen før. Alle disse spørgsmål kommer med uddybende svar så man aldrig kommer i tvivl.

Kvantitet frem for kvalitet

Som tidligere skrevet er kogebogen helt ny, og der er over 200 fantastiske retter. De strækker sig dog over en bred spektrum af den kulinariske verden. De har alt fra hverdag til fest..

Det skal også nævnes at mange af opskrifterne på deres hjemmesiden indeholder billeder, og de ser fantastiske ud. Alene billederne får en til at savle, og med dem har man altid noget man kan sigte efter. Det betyder også, at ingen behøver at blive nervøse over de ikke ved hvordan retten skal se ud, og hopper videre til en anden ret.

Mad til 2 dage bogen leverer varen og sikre dig mange nye opskrifter til hver eneste dag. Vores råd er at du enten køber den eller låner den på biblioteket.

Vi håber, at denne artikel om gode opskrifter har gjort dig lidt klogere omkring mad. Glem ikke at læse vores store artikel om test af badevægte

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Billig mad på dyre tallerkener (Bog)
Deal
2 måneder ago

Billig mad på dyre tallerkener (Bog)

178,95 DKK
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Mad for Alle blodtyper 2 (Bog)
Deal
2 måneder ago

Mad for Alle blodtyper 2 (Bog)

108,95 DKK
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Grill - gode spyd (E-bog)
Deal
2 måneder ago

Grill – gode spyd (E-bog)

43,95 DKK
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Mad til 2 dage (E-bog)
Deal
2 måneder ago

Mad til 2 dage (E-bog)

102,95 DKK
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Kærligheden til mad (E-bog)
Deal
2 måneder ago

Kærligheden til mad (E-bog)

145,95 DKK

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo
Shopping cart