Gode opskrifter på nettet

Gode opskrifterEn kedelig tendens ses når flere og flere af os bruger remedier så som justeat og lignende. Vi har så travlt at vi ikke længere kan overskue at lave mad til os selv. Vi vil hellere smide penge efter en fastfood restaurant hvor de så lever maden til os. Hvad skete der med tiden hvor hele familien stod i køkkenet og hjalp hinanden med maden, hyggede om hinanden og kom hinanden nærmere?

Den teknologiske verden hvor enhver mand har en smartphone, computer og internettet lige ved siden af. Vi har gang i så mange ting at vi ikke engang kan fortage os en foretagende som at lave aftensmad til familien. Jeg må indrømme at det er smart ja, man bestille på nettet ud fra en givende menu, det hele bliver lavet og leveret lige til døre. Men stil dig disse spørgsmål:

  • Er det sund mad du spiser?
  • Er det altid godt, det der bliver leveret?
  • Er det billigt?
  • Er det miljøvenligt?

Der er flere aspekter som gør at vi måske skulle drosle ned på brugen af service hvor man kan bestille mad udefra.

1. Ca. 90% af alle restauranter hvorved man kan bastille mad er fastfood, det er fedtet og usundt mad som du tillader at smide i kroppen. For vi ved jo alle, at hvis man skal bestille kvalitets mad der er sundt og godt for os, jamen så bliver prisen også en del højere.

2. Som de fleste af os ved, er det ikke lige den bedte kvalitet der bliver leveret. Nogle gange er hygiejnen så dårlig at det vil man kunne mærke dagen efter på toilettet.

3. Gu er det da ej. For du betaler for maden, for arbejdstiden og leveringen.

4. Nej det er det heller ikke. Hver eneste gang de bringer maden ud, jamen så tager de bilen eller en gammel scooter som forurener utrolig meget.

Brug tiden i køkkenet

Og her taler vi om både manden og kvinden i familien. Tag dig nu den tid det tager at lave en god ret. Glæd din familie ved at kreere noget som du lægger tid, noget sundt, noget godt som både er mættende, fantastisk spækket med smag.

Vi har surfet nettet tyndt for at finde frem til gode opskrifter og dem er der mange af. Der findes utrolig mange små blogs hvor især kvinder laver og opfinder nye rettet og lægger dem ud på deres blog for alle at se, læse og prøve af i deres egne køkkener. Det er dog præcis opskrift hjemmesider som vi har kigget på og især en står ud frem for alle andre. Hjemmesiden med opskrifterne er brugervenlig, overskuelig og lige at gå til. Vi snakker selvfølgelig om Hverdags Gourmet – Hjemmesiden som det ser ud er ikke særlig gammel i forhold til mange andre der findes derude. Men den har noget som vi har ledt efter, først og fremmest har de den funktion at man kan vælge det antal gæster eller personer man ønsker at lave rettet til, hvorved alle ingredienserne tilpasser sig til antal af personer man har valgt.

Som med mange andre opskrift hjemmesider har forbrugerne mulighed for at give opskrifterne stjerner fra 1 og op til fem som er bedst. Skulle en givende opskrift på deres hjemmeside have en gennemsnit på under 3, så bliver den fjernet og erstattet med en der er bedre. Dette er en af deres services som de skriver de stræber efter. Dvs. at hjemmesiden leverer gode opskrifter som du kan være sikker på er din tid værd. Der er endnu ikke mange opskrifter på siden, men som det ser ud til bliver der udgivet minimum en opskrift om dagen som er fantastisk.

Hver eneste opskrift indeholde tips og tricks til hvad man skal gære for at forbedre retterne så man kan få mest mulig ud af enhver ingrediens man kommer i. Kigger man på deres mørbradgryde opskrift vil man hurtigt kunne se at de også skriver om tilbehør, anretning samt svarer på de oftest stillede spørgsmål til hver specifik ret, så som: Hvilken vin man skal servere til en mørbradgryde eller salat, hvor længe den kan holde sig i køleskabet og om man kan lave rettet dagen før. Alle disse spørgsmål kommer med uddybende svar så man aldrig kommer i tvivlt.

Kvantitet frem for kvalitet

Som tidligere skrevet har de endnu ikke mange opskrifter selv om der dukker flere og flere op hver eneste dag. De strækker sig dog over en bred spektrum af den kulinariske verden. De har alt fra boller, til klassisk rejecocktail og endda fantastisk chokoladekage. Den sidstnævnte opskrift kommer også med en video hvorved man kan se hvordan en chokoladekage skal laves, videoen og selve opskriften er ikke den samme, det viser at de er alsidige og ikke bange for at dele andres opskrifter hvis de synes de er gode. På samme tid bliver du undervist i hvilken dessertvin der er bedst som servering til en god chokoladekage.

Det skal også nævnes at ca. 99.9% af alle opskrifterne på deres hjemmesiden indeholder billeder, og de ser fantastiske ud. Alene billederne får en til at savle, og med dem har man altid noget man kan sigte efter. Det ses tit at mange sider derude med opskrifter har få billeder hvis overhoved nogen, det gør mange nervøse da de ikke ved hvordan retten kommer til at se ud og de i fleste tilfælde hopper videre.

Hverdagsgourmet leverer varen og vokser støt med flere opskrifter hver eneste dag. Vores råd er at du skal holde øje med siden.

Hav en fantastisk dag.
Agirls.dk

Vi bliver glade hvis du skriver til os

      Skriv en besked