Graef CM702 kaffekværn

Graef CM702 kaffekværnGreaf er en tysk familieejet virksomhed. Deres 3 hovedværdier er baseret på funktionalitet, holdbarhed samt kvalitet.

Kaffekværnen Graef CM702 er ingen undtagelse. En gennemsigtig bønnebeholder med støvhætte der holder bønnerne friske. Her får du også 24 forskellige formalingsgrader fra grov til fin. Dermed kan du få formalet dine bønner til den finhed du ønsker.

Kværnen kommer med en tilhørende rengøringsbørste der gør rengøring af kværnen nem. Bønnebeholderen kan tages af så man har frit adgang til selve kværnens mekanisme. Selve bundplade er sågar også aftagelig når der skal rengøres.

Selve kværnen er produceret af konisk rustfrit stål. Der er desuden en autofunktion som gør at den stopper formalingen når der ingen bønner er mere i beholderen.

Kværnen er produceret i matsort plastik og derfor den lave pris i forhold til de nyere modeller der er produceret i aluminium.

Sammenlign priser

Graef CM702 kaffekværn
Graef CM702 kaffekværn
Effektiv sort Graef kaffekværn med 24 formalingsgrader.
759,-

Tilbage til oversigten af kaffekværn test

Produktinformation

Produkttype Kaffekværn
Modelnavn Graef CM702
Farve Sort
Kapacitet 250g kaffebønder
Watt 128
Højde (cm) 37,5
Bredde (cm) 15,4
Dybde (cm) 26
Vægt 2.0

Derfor anbefaler vi Graef CM702 kaffekværn

Selv om den er lavet ud af plastik og kan virke om et legetøj så skal du ikke tage fejl af denne solide kaffekværn der vil gøre din kaffe til en mere aromatisk og smagfuld oplevelse.

Det tyske TestMagasin ETM udarbejdede en test tilbage i 2015 hvori Graef CM702 indgik. Her fik den en anden plads ud af 3 kværne kun overgået af den nyere model CM800. En brugervenlig kaffekværn der er nem at gå til, maler bønnerne ensartet som ønsket gang på gang.

På den tyske afdeling af Amazon har forbrugerne givet deres besyv med hvad de synes om Graef CM702 kaffekværn. Her har den modtaget 4,2 stjerne ud af 5 fra 72 kunder i skrivende stund. De skriver bland andet at kværnen virker optimalt, giver ensartet kaffe og utrolig nem at betjene.

Er du en kaffeaspirant, er denne kværn god at starte med.

Her kan du se mere om Graef CM702 kaffekværn

7.5 Total Score
Konklusion

Graef CM702 er en solid kaffekværn der formaler bønner som du ønsker det. Det er utrolig brugervenlig og nem at rengøre, især med den medfølgende rengøringsbørste. Det eneste der trækker ned er at den er bygget af plastik og føles lidt som et stykke legetøj.

Kværne bønner
8
Brugervenlighed
8
Støj
7.5
Byggekvalitet
7
PROS
  • 24 formalingsgrader
  • Kaffebeholder på 250g med støvhætte
  • Kaffegrums beholder med støvhætte
  • Rengøringsbørste
  • Aftagelig bundplade
CONS
  • Plastik
User Rating: 3.65 (2 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo