Kenwood kMix elkedel

Kenwood-kMix-elkedelKenwood kMix elkedel er et engelsk mærke der udmærker sig ved at producerer køkkenmaskiner. De har over 70 år på banen og det kan tydeligt ses og mærkes på deres kompakte elkedel.

Elkedlen fra Kenwood kMix er en robust kedel der er produceret i rustfrit stål. Den er utrolig kompakt og derfor kun rummer 1 liter vand. Flot og stilren design der kan fås i rigtig mange farver.

Elkedlen stråler af brugervenlighed og kvalitet, dette kan også ses der da denne kedel har vundet flere test blandt mange andre kedler. Det danske forbrugerråd Tænk.dk har fundet frem til at det tager 203 sekunder at koge en liter vand og små 80 sukunder hvis du skal have vand til en enkelt kop. Den fik en flot tredjeplads for sin simplicitet, design og brugervenlighed og det er blandt mange andre stører modeller som havde mange flere funktioner.

Kedlens håndtag er produceret af varmeisoleret materiale og du vil desuden finde en lille beskyttelses plast på ydersiden af selve kedlen som en ekstra sikkerhed for man ikke brænder sig.

Denne model er rost af flere på baggrund af det flotte design, solide udformning samt dens gode ydeevne.
Her får du en elkedel der er skabt til holde i mange år.

Sammenlign priser

Kenwood kMix elkedel
Kenwood kMix elkedel
Den flotte udformning på kMix SJM020 gør kedlen til et dristigt blikfang i køkkenet.
478,00-

Tilbage til oversigten af elkedel test

Produktinformation

Produkttype Kenwood kMix elkedel
Farve Flere forskellige farver
Kapacitet 1 liter
Temperaturvalg Nej
Hold-varm funktion Nej
Kalkfilter Ja
Ledningsoprul Ja

Derfor anbefaler vi Kenwood kMix elkedel

Det den mangler i størrelse og ekstra unødvendige funktioner bliver helt klart overgået af dens sublime konstruktion, brugervenlighed og kompakthed. Her får du en elkedel der har stilren design kan fået i mange forskellige farver og med garanti vil holde i mange år. Se denne elkedel som en utrættelig arbejdshest.

I Danmark har vi meget kalkholdigt vand, det er derfor smart at denne elkedel indeholder et aftageligt kalkfilter som er nemt at tage ud og rengøre. En praktisk fliplåg gøre at du nemt og hurtigt kan fylde frisk vand på kedlen.

På den tyske Amazon kan det ses at denne elkedel har fået hele 4.1 ud af 5 stjerner af forbrugere.

Her kan du se hvordan Kenwood kMix elkedel virker.

8.9 Total Score
Konklusion

En lille kompakt elkedel fra Kenwood kMix. Selv om den kun rummer 1 liter vand, så går det også stærkt. Med sin varmeisoleret håndtag og beskytende plastik mod indersiden af selve kedlen, kan du ikke komme til at brænde dig. Den 360 graders base gør det nemt at sætte kedlen på og dreje den rundt som man ønsker. En ledningsoprul gør den utrolig pladsbesparende. En fin elkedel der gør sit arbejde til perfektion.

Opvarmning
9
Brugervenlighed
8.5
Sikkerhed
9
Sikkerhed
9
PROS
  • Kompakt
  • Hurtigt
  • Brugervenlig
  • Kalkfilter
  • Varmeisoleret håndtag
  • 360 graders base
  • Ledningsoprul
CONS
  • Fingeraftryk bliver nemt efterladt på det blanke ydre
User Rating: Be the first one!

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo