Krups GVX242 kaffekværn

Krups GVX242 kaffekværnKrups GVX24 kaffekværn er en af de billigste kværne på det danske marked. Dette er dog en af de sjældne tilfælde hvor du får meget mere for penge. Med en solid byggekvalitet, brugervenligheden der er suveræn, leverer den også et sublimt slutresultat af de malede bønner. En faldegruppe hos kværne er at bønnerne aldrig er ens malet. Kværnen her giver dig et ensartet og fint resultat hver eneste gang.

Hele 17 forskellige male niveauer er der at vælge imellem. Hermed kan du bestemme finheden i dine bønner lige som du ønsker den. Bønnerne bliver knust ensartet hver eneste gang på baggrund af den koniske kværn.

Det er en lille og kompakt sag der klare jobbet bedre end mange andre kværne i andre klasser. Kværnen her har desuden en sikkerhedsfunktion der gør at den kun kan startes når både bønnebeholderen samt kaffebeholderen sidder på deres rette pladser.

Rengøring af denne kaffekværn går som en leg. Her kan bønnebeholderen samt kaffebeholderen tages ud og rengøres. Hvad mere er at selve kværnen også kan tages ud og derved rengøres løbende.

Sammenlign priser

Krups GVX2 kaffekværn
Krups GVX2 kaffekværn
Denne kaffekværn hedder ikke Grind Expert for sjovs skyld
316,-
Krups GVX242 kaffekværn
Krups GVX242 kaffekværn
En kaffekværn tiltænkt ekspert kaffedrikkere og elskere.
369,-
Krups Kaffekværn – Grind Expert
Krups Kaffekværn – Grind Expert
Nem og behagelig kaffekværn der klare jobbet
349,95,-

Tilbage til oversigten af kaffekværn test

Produktinformation

Produkttype Kaffekværn
Modelnavn Krups GVX242 kaffekværn
Farve Stål/sort
Kapacitet 200 g kaffebønder
Watt 100
Højde (cm) 25,50
Bredde (cm) 13,00
Dybde (cm) 16,00
Vægt (g) 1.030

Derfor anbefaler vi Krups GVX242 kaffekværn

Sammenlignet med den billige pris så er Krups GVX242 kaffekværn suverænt den bedste i klassen. Tænk, Råd & Rön, Familiejournal samt mange andre har fortaget løbende test på diverse kaffekværn og de er alle enige. Krups GVX242 giver dig den bedste oplevelse, slutresultat og kvalitet for pengene man kan få.

Denne fantastiske og kompakte kaffekværn klare jobbet for dig som ingen andre, ud over de helt store modeller som også helt klar overstiger prisen i forhold til hjemmebryg. Støjniveauet i er bund, sikkerheden er i top, desuden er den nem at håndtere og gøre rent. Hvad mere kan man ønske sig.

Brugeranmeldelserne taler også for sig selv. På Wupi har den i skrivende stund 5 stjerner ud af 5 stjerner. Den engelske version af Amazon har den 4,8 stjerner ud af 5. Anmelderne er vilde med den og det er forbrugerne også. Hvis du stadig ikke er overbevist at denne kaffekværn er netop den du skal have stående i dit køkken, så ved vi ikke hvad der kan få dig over overtalt.

Her er en video hvor du kan se lidt mere om Krups GVX242.

9.3 Total Score
Konklusion

Ser man på helheden af Krups GVX242 og den evne til at male bønnerne så er den helt foretrukken frem for andre kværne. Designet, brugervenligheden og den lave støjniveau gør den kun bedre. Helt klart et must for enhver der elsker kaffe.

Kværne bønner
9.5
Brugervenlighed
9
Støj
9.5
Byggekvalitet
9.2
PROS
  • Brugervenlig
  • Støjsvag
  • 17 forskellige kværne niveauer
  • Børnesikring
  • Autosluk af kværn
  • Nem at rengøre
  • Kværner 2-12 kopper automatisk
CONS
  • Opsamlingsbeholderen er lidt for bred
User Rating: 3.63 (8 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked