Nyt design og mere til

Hos Agirls.dk har vi haft rigelig travlt med nyt design, projekter, og udvikling.

Nyt design

Som mange vil se, har vi fået vi fået lavet en del om på hjemmesiden. Først og fremmest har vi fået etableret os et helt nyt design. Vi følte at den gamle side var for langsom, og mange havde problemer med navigationen og derved ikke rigtig kunne finde frem til de artikler eller produkter de måtte lede efter. Med det nye design følte vi også at vores logo skulle fornys, derfor har vi også ændret på dette. Logoet er blevet mere simpelt men meget mere venlig mod øjet.

Med det nye design har vi formået at:

  • Bedre udseendet hjemmeside
  • Hastigheder er markant forbedret
  • Navigationen er blevet forbedret
  • Alt indholdet er blevet meget mere brugervenlig

Indholdet

Da vi ikke direkte sælger produkterne på vores hjemmeside, har vi valgt at bevæge os i en lidt anden retning end tidligere. I stedet for at vise produkter frem man kunne købe via forskellige webshop, så har vi taget beslutningen at lave test på forskellige produkter. På den måde føler vi at vi bringer meget mere kvalitets indhold og information til vores forbrugere. Vi havde allerede flere produkt test før vi besluttede at lave hele siden om. Men nu går det for alvor i gang.

Lige nu kan du blandt andet læse dig frem til test så som:

Badevægt test:

Vi udarbejdet en test på badevægte. Her tester vi 6 topkvalitets badevægte der har klaret sig utrolig godt i både andre test, de er både blevet anbefalet er anerkendte personer samt sider og ikke nok med det har de utrolig mange positive bruger anmeldelser. Se testen og find ud af hvilken badevægt der vil passe bedst til dig.

Mascara test:

Der findes en utal af forskellige kosmetiske virksomheder hvor de fleste af dem producerer forskellige typer af mascara, men hvilken af dem egner sig til brug og hvilken skal du vælge? Vi har lavet en test på 10 forskellige mascaraer med hver deres fordel. Især 3 står ud med fantastiske resultater.

Dermaroller test:

Dermaroller er et lille stykke værktøj der kan ligne noget fra middelalderen. Du skal dog ikke kaste ideen bord, en dermaroller gør underværker for din hud. Har du skavanker som ar, fordybninger, rynker, fine linjer, sol skader eller andet. Så er det her en Dermaroller kommer på banen og gør sit arbejde. En dermaroller kan bruges de fleste steder på kroppen og kræver ikke alverden for at bruge.

Opi neglelak:

Et kendt mærke af neglelak men holde den også hvad den lover? Opi er en af verdens førende mærker indenfor neglelak og de har også noget at være stolt over. Med over 250 forskellige farver og nuancer lancerer OPI hvert eneste år flere kollektioner som bliver udsolgt øjeblikkeligt. Der findes ikke den kvinder der ikke har et neglelak fra dem liggende eller har prøvet den.

Essie neglelak:

Som OPI er Essie også en af verdens førende inden for neglelakker. Disse har over 300 forskellige farver og nuancer. De går meget op i at deres produkter er i orden og derved er alle neglelakkerne fra Essie frie for DBP, Toluene samt Formaldehyd som kan være helbredsskadelige. Essie lancerer også hvert eneste år flere kollektioner som bliver revet af hylderne. Mange unge piger samler på disse neglelakker på baggrund af deres smukke farver og den pæne emballage.

EOS læbepomade:

EOS læbepomade har været meget oppe i tiden, med deres behagelige smag og duft samt fri for forskellige skadelige stoffer er denne læbepomade svær at slå af pinden. Desværre er det noget tid tid de har udgivet nye produkter og derved er deres popularitet faldet lidt med tiden. Deres produkter bliver dog stadig solgt i stor stil og med god grund.

Krøllejern test:

Som med alt andet findes der utrolig mange forskellige krøllejern på markedet. Derfor har vi udarbejdet en krøllejern test med hensigt på at hjælpe dig med at vælge den rigtige til dit hår og dine ønsker om ny frisure. Der findes store som små, nogle er automatiske mens andre er lidt mere gammeldags. Lige meget hvad har vi lavet en test med de bedste krøllejern på markedet for at finde frem til den ultimative krøllejern der kan hjælpe dig med at få de krøller du ønsker.

Læs også vores artikel: Plakater med citater

Hvordan ser fremtiden ud?

Vi ser de kommende år med glæde og fremgang. Vi fortsætter arbejdet med at teste flere forskellige produkter og nyt design til gavn for dig. Du vil altid kunne have mulighed for at besøge siden og se de nye test med nyeste resultater så du altid er med på moden. Vi ser også i fremtiden meget mere udvikling på siden. Vi har en del på tegnebrættet som vi gerne vil folde ud i det kommende år.

Nogle af tingene vi har på programmet som vi ser sker løbende er følgende:

  • Udarbejdelse af mange flere test
  • Udvidelse og fremgang af test i andre genre end kun kosmetik og mode
  • Forøgelse af brugervenligheden på hjemmesiden

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo
Shopping cart