Sådan laver du flotte krøller med et glattejern

Flotte krøller med et glattejernDer findes mange forskellige metoder hvorpå man kan opnå flotte og forskellige krøller. Vi har modtaget flere henvendelser hvori spørgsmålet lyder således; ”Om det er muligt at skabe krøller med et glattejern” samt ”hvordan man gøre dette”. Først og fremmest vil vi gerne besvare det første spørgsmål og svaret er ja, det er muligt at lave smukke krøller med et glattejern. I denne artikel vil vi beskrive hvordan du som ejer af et glattejern kan skabe krøller nem og hurtigt. Her behøver man nemlig ikke et krøllejern til formålet.

Hvordan laver man flotte krøller med et glattejern?

1. Det er først og fremmest vigtigt at du bruger varmebeskyttende spray i håret. Dette sørger for at dit hår ikke tager skade på længere sigt.

2. Put håret op i en hestehale med hjælp fra en hårelastik, på den måde vil du have bedre styr på hvilke sektioner du allerede har glattet og dine krøller vil være ensartet når det kommer til hvor de skal starte.

3. Nu deler du håret op i flere sektioner, her afhænger det af dit type hår og størrelse af krøllerne. Jo større sektion af håret du tager, desto større krøller vil du få. Og på samme tid vil du få små og flere krøller hvis du deler håret op i flere sektioner.

Brug et glattejern til at skabe smukke krøller4. Tag nu et sektion af gangen hvor du vikler det rundt om glattejernet. Sådan gør det med hvert eneste sektion. Hvis du er i tvivl om hvordan du skal gøre, så har vi tilføjet en video længere nede i teksten som du kan bruge til formålet.

5. Brug eventuelt dine fingre til at dele op i alle krøllerne så du får mere volumen i håret.

6. Tag nu elastikken forsigtigt ud så du ikke ødelægger krøllerne.

7. Læg håret frem og gør brug af en hårspray. På den måde vil dine nylavede krøller hele dagen.

8. Så er din frisure klar, og du har lavet flotte krøller med et glattejern

Læs også artiklen Myter, fakta og viden om hår.

Det kan godt været resultatet ikke bliver helt til perfektion første gang du kaster dig ud i denne metode, men som man siger med alt andet; ”øvelse gør mester”. Inden du har set dig om så kan du skabe flotte, og hurtige krøller på ingen tid med dit glattejern.

Mangler du et glattejern, så læs vores store “Glattejern test – Top 3 bedste glattejern

Mangler du et krøllejern, så læs vores store guide og test af de bedste krøllejern

Videoen viser hvor nemt og hurtigt det er at lave smukke krøller med et glattejern. (Videoen er på engelsk.)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked