Siemens TW86103P elkedel

Siemens TW86103 elkedelSiemens TW86103P elkedel er en smuk og elegant elkedel fremstillet i rustfrit sål samt plastik. Det smukke ydre byder på sort og sølv udseende der matcher godt sammen.

Vandkapaciteten byder på 1,5 liter der sagtens kan bruges til både the brygning samt stempelkaffe. Elkedlen indeholder temperaturvalg mellem 4 forskellige indstillinger, nemlig 70, 80, 90 og 100 grader. Du kan derfor indstille kedlen til præcist den temperatur din kop kaffe, the eller noget helt tredje kræver.

Som noget ekstra vil du finde den såkaldte hold varme funktion der gør at du kan holde et bestemt temperatur i 30 min ad gangen.

360 graders sokkel med ledningsoprul gør det nemt og bekvemt at betjene denne elkedel.

Rengøring af kedlen foregår uden problemer. Kalkfilteret er i rustfrit stål som er aftagelig og derved giver mere plads til rengøringen af selve kedlen, der i bund og grund kun skal skylles med kold vand. Afkalkningen kan ske efter behov.

Sammenlign priser

Siemens TW86103 elkedel
Siemens TW86103 elkedel
Denne elkedel har vundet IF design award.
769,-

Tilbage til oversigten af elkedel test

Produktinformation

Produkttype Siemens TW86103P elkedel
Farve Sort / sølv
Kapacitet 1,5 liter
Temperaturvalg Ja – 4 forskellige
Hold-varm funktion Ja
Kalkfilter Ja
Ledningsoprul Ja

Derfor anbefaler vi Siemens TW86103P elkedel

En aldeles fremragende Siemens elkedel der kan alt det man efterspørger og lidt mere til.

Vandkapacitet på 1,5 liter, dette rækker til flere kopper og især hvis man har gæster på besøg. Her har du også mulighed for indstillingen af temperaturen. Dette kan gøres ved 70, 80, 90 samt 100 grader. Dette er perfekt hvis du varierer mellem kaffe, the, kakao eller noget helt fjerde.

Kedlen her har en indbygget hold-varme funktion, hvorved temperaturen forbliver en af de 4 gradeindstillinger op til 30 min.

Som mange andre elkedler har den automatisk sluk funktion, ledningsoprul, aftagelig kalkfilter som er i rustfrit stål samt en sokkel der er 360grader.
Selve kedlen er enorm nem at vedligeholde og gøre rent, den eneste det kræves er en skylning i kold vand. Samt afkalkning efter behov.

En smuk og elegant elkedel der er produceret i rustfrit stål samt plast. Udseende er stilrent og moderne.
Siemens TW86103 er altså en elkedel mange er begejstret for. Tager man et kig på det svenske, tyske og norske forbruger magasin som udarbejde en test blandt flere forskellige kedler, uafhængigt af hinanden. Så har denne elkedel fået topscorer hele vejen igennem. Kaster man blikket videre til selve forbrugerne vil man hurtigt kunne danne sig et overblik over de 4,4 stjerner den har modtager ud af 5 mulige af 128 købere i skrivende stund.

Eneste mulige negative aspekt er at den kommer op på 66 grader på ydersiden, som kan være ubehageligt at røre ved, skulle man komme til det. Det er dog ikke en temperatur man brænder sig på.

Her kan du se hvordan Siemens TW86103 elkedel virker (Videoen er på engelsk).

8.4 Total Score
Konklusion

En smart elkedel der har valget mellem 4 forskellige temperaturer, nemlig 70, 80, 90 og 100 grader. Bruger du varmt vand løbende så vil du også finde en hold-varme funktion. Aftagelig kalkfilter i rustfrit stål. Kedlen her er bygget i en smuk og stilren design de fleste vil elske.

Opvarmning
8
Brugervenlighed
9
Sikkerhed
7.5
Rengøring
9
PROS
  • 1,5 liter
  • Temperaturvalg: 70, 80, 90 og 100 grader
  • Hold-varme fumktion
  • Aftalig kalkfilter i rustfrit stål
  • Ledningsoprul
CONS
  • Er målt til at blive 66 grader på ydersiden
User Rating: 3.88 (8 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo