Sommeraftenernes beklædning

Sommeraftenernes beklædning
Solskin fra en skyfri himmel, lange, lyse nætter, bare tæer i græsset og fuglefløjt inde fra de grønne blade og farverige blomster. Der findes intet som en skøn sommer, hvor tiden står stille. Isene er store og dagens outfit består af en bikini og et par solbriller.

Der er dog ingen tvivl om, at det er de lange, lyse nætter, der er noget af det allerbedste ved sommeren. Dem er vi nemlig heldige at have heroppe i Norden. Når dagen går på hæld, skal den kølige hvidvin findes frem. Den kan nydes på altanen, i parken eller på terrassen, mens der bliver tændt op i grillen. Dette scenarie kender de fleste nok. For sommeraftener er intet mindre end fantastiske. Men hvordan klæder man sig bedst på disse aftner?

Lækker tunika til sommeraftenen

En af de mest geniale ting at iføre sig på en varm sommeraften, er en tunika. En tunika er en lang bluse i et let stof, som er meget luftig at have på. Den er et must have i klædeskabet og gerne flere i forskellige udgaver og farver.

Når det er sommer, gider de færreste at have noget tøj på, som strammer. Både fordi huden kan være øm efter en lang dag med sol, men også fordi det hurtigt bliver alt for varmt, når tøjet strammer.

Derfor er tunikaen et godt valg, da den på samme tid er både pæn og behagelig at have på. Det er to meget vigtige ting at prioritere højt, når det kommer til at vælge tøj til sommeraftener.

Tunikaen er desuden så tilpas afslappet, at du sagtens kan beholde bikinien på indenunder, hvis du har lyst til det. Sammen med lækkert saltvandshår giver det et kasuel, men moderne look.

Smukke tørklæder til sommeren

tørklæderEt andet uundværligt item at have til sommeren og de lune sommeraftner er tørklæder. De har så utrolig mange funktioner, og så findes de i et utal af farvekombinationer og mønstre. Der er derfor altid noget for enhver smag.

Du kan både bruge tørklædet til at ligge på, til at give skygge eller som en slå om-nederdel eller en lang kjole. Du kan også sætte det i håret og skabe et trendy look eller bruge det til at beskytte dig mod solens stråler.

Om aftenen er det nemt at hive frem, hvis det begynder at blive køligt. Det kan både varme om halsen eller bruges som et sjal omkring skuldrene. Mulighederne er mange, og jo flere forskellige tørklæder du har, jo mere forskelligt outfit kan du skabe.

Om du kan lide ensfarvet, mønstret, med dyreprint eller måske stribet, så findes der tørklæder, der matcher.

Kvaliteten af tørklæder er meget forskellig. Vælg et af god kvalitet, så du kan have glæde af det i mange somre uden huller eller frynsede syninger. Du kan finde et stort udvalg af eksklusive tørklæder af høj kvalitet lige her.

Sommeraftener i Tisvildeleje

Tisvildeleje er den ultimative by at holde sommerferie i i Danmark. Tisvildeleje ligger i Nordsjælland, og her er der både skov og en lang, hvid sandstrand. Der ligger rigtig mange hyggelige sommerhuse, og det vrimler med spændende arrangementer henover sommeren. Det mest kendte arrangement er nok festivalen Musik i Lejet, som bliver afholdt nede på stranden.

Der er en hyggelig stemning i Tisvildeleje, og om aftenen er der tit fester i de private sommerhuse samt på festivalen, når den afholdes.

Beklædningen er kasuel, men trendy, og her er det oplagt at finde en tunika og et tørklæde frem. I stedet for høje hæle, som kan være meget besværlige at gå med i terrænet, er flade sandaler et godt alternativ. En lys cowboyjakke og et par løse stumpebukser er desuden gode at have med i tasken, til når det bliver koldt. Så skal der bare smides kød på grillen og sendes lækre sommertoner ud gennem højttalerne.

Vi bliver glade hvis du skriver til os

      Skriv en besked