CND Vinylux Nail Polish 15 ml – Rock Royalty #141

125,00 kr.

Tilføj ønskelisteAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Oplev den kongelige skønhed med CND Vinylux Nail Polish i Rock Royalty #141. Farveægte og langtidsholdbar, perfekt til at løfte dit neglelook til et helt nyt niveau.

SKU: 4929500199978472 Category:

Gør dig klar til at indtage tronen som den sande rockkonge med CND Vinylux Nail Polish i farven Rock Royalty. Dette er ikke bare en almindelig neglelak – det er en banebrydende innovation, der vil sikre, at dine negle ser fantastiske ud i op til 7 dage.

Med den intense lilla farve vil du med sikkerhed tiltrække opmærksomhed, uanset om du er på scenen eller i hverdagen. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at bekymre dig om chipning eller afskalning af lakken, da CND Vinylux er specielt udviklet til at være ekstra holdbar.

Men her stopper det ikke. Med CND Vinylux neglelakker behøver du heller ingen basecoat – den er nemlig indbygget i selve lakken. Dette betyder, at du kan spare tid og stadig opnå et professionelt resultat.

For at opnå den ultimative holdbarhed og glans skal du anvende VINYLUX Weekly Top Coat sammen med denne neglelak. Toplakken forsegler farven og sikrer, at den holder i lang tid.

Så lad os rocke verden med dine smukke negle. Giv dig selv kongelig behandling med CND Vinylux Nail Polish i farven Rock Royalty og vær klar til at erobre scenen med stil og selvtillid.

Brugeranmeldelser

0.0 Ud af 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CND Vinylux Nail Polish 15 ml – Rock Royalty #141”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CND Vinylux Nail Polish 15 ml – Rock Royalty #141
CND Vinylux Nail Polish 15 ml – Rock Royalty #141

125,00 kr.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart