ghd Curve Soft Curl Tong

- 24%

Original price was: 1.579,00 kr..Current price is: 1.199,00 kr..

Tilføj ønskelisteAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Oplev salonkvalitet og glamourøse lokker hver dag med ghd Curve Soft Curl Tong. Perfekt til bløde, naturlige krøller uden besvær. Prøv det nu.

SKU: 4929500199002989 Category:

Produktnavn: ghd Curve Soft Curl Tong, Pris: 1298.95

Giv dit hår et løft af glamour og skab de mest fantastiske krøller med ghd Curve Soft Curl Tong. Dette krøllejern er en sand drøm, der vil forvandle dit hår til en fortryllende manke.

Med en diameter på 32 mm er ghd Curve Soft Curl Tong perfekt til at skabe store, voluminøse krøller og bløde bølger. Uanset om du ønsker et femme fatale look eller en romantisk og fyldig frisure, vil dette krøllejern levere en imponerende performance.

Designet med en stor klemme, gør ghd Curve Soft Curl Tong det utroligt nemt at skabe krøller med et enkelt greb. Du kan glæde dig over en hurtig opvarmningstid, så du hurtigt kan komme i gang med at style dit hår.

De keramiske varmestave i krøllejernet fordeler varmen jævnt i håret og sikrer en langtidsholdbar og smuk finish. Du behøver ikke bekymre dig om skader på dit hår, da ghd Curve Soft Curl Tong er skånsom og plejende.

Med et ergonomisk og elegant design ligger ghd Curve Soft Curl Tong perfekt i hånden og giver dig fuld kontrol over dine stylingmønstre.

Gå ikke på kompromis med dine krøller. Gør dine drømme til virkelighed og skab en glamourøs frisure med ghd Curve Soft Curl Tong. Vær beredt på at blive centrum for opmærksomhed og lad dit hår tale uden ord.

Brugeranmeldelser

0.0 Ud af 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ghd Curve Soft Curl Tong”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ghd Curve Soft Curl Tong
ghd Curve Soft Curl Tong

Original price was: 1.579,00 kr..Current price is: 1.199,00 kr..

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart