Gosh Boom Boombastic Volume Mascara – Extreme Black

117,00 kr.

Tilføj ønskelisteAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Få et intenst og voluminøst look med Gosh Boom Boombastic Volume Mascara. Vores eksklusive formel giver dig dramatiske vipper, der fanger alles opmærksomhed.

SKU: 6736401845607815 Category:

Med Gosh Boom Boombastic Volume Mascara – Extreme Black kan du opnå et utroligt voluminøst og dramatisk look på ingen tid. Denne fantastiske mascara er designet til at give dine vipper det ekstra wow faktor, som vil få alle til at blive målløse.

Med dens unikke fiberbørste og højt pigmenterede formel vil denne mascara lift dine vipper til uanede højder. Den skiller vipperne ad og giver dem en utrolig løft, hvilket resulterer i et intenst og fyldigt udtryk.

Gosh Boom Boombastic Volume Mascara – Extreme Black er perfekt til dig, der ønsker dybt sorte, intens voluminøse vipper uden at risikere at klumpe. Denne mascara er virkelig en game-changer, da den er utroligt nem at påføre og fordeler sig jævnt på vipperne, uden at blive klumpet.

Så uanset om du er på vej til en festlig aften eller bare ønsker at tilføje lidt ekstra glamour til din hverdag, vil Gosh Boom Boombastic Volume Mascara – Extreme Black være din trofaste følgesvend. Så tag kontrollen over dine vipper og lad dem tale for sig selv – du vil med garanti imponere og fascinere alle omkring dig.

Brugeranmeldelser

0.0 Ud af 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gosh Boom Boombastic Volume Mascara – Extreme Black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gosh Boom Boombastic Volume Mascara – Extreme Black
Gosh Boom Boombastic Volume Mascara – Extreme Black

117,00 kr.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart