Wilfa WSCG-2 kaffekværn

Wilfa-kaffekvaern-WSCG-2Wilfa Svart WSCH-2 er en solid og kraftfuld kaffekværn. De har taget den populære model CGR-1 og udviklet denne kværn efter forbrugernes ønske. Med kvalitet i tankerne har de skabt en kværn der maler bønnerne præcist efter dine ønsker. Om du ønsker stempelkaffe, filterkaffe eller espresso så klare denne kværn det hele.

Med sin fantastiske justerbar grovhed har du mulighed for at vælge netop den finhed i bønnerne du ønsker og foretrækker som kaffe. Ensartethed er en kvalitet over alle i en kværn, du vil hurtigt opdage at bønnerne bliver malet til perfektion gang på gang og slutresultat bliver altid en fremragende og aromatisk kop kaffe som du kan lide den.

Malebladene i kværnen er også blevet forbedret til din fordel. De effektive maleblade producerer utrolig lidt varme som resulterer i at både smagen og aromaen fra bønnerne bliver bevaret. Du vil hurtigt mærke forskel på kaffen hvis du sammenligner den gamle og den nye model.

Der er desuden en indbygget elektronisk timer i kværnen som sikre og kontrollere mængden af malet kaffe.

Sammenlign priser

Wilfa WSCG-2 kaffekværn
Wilfa WSCG-2 kaffekværn
Kaffekværn i høj kvalitet fra Wilfa
449,-
Wilfa WSCG-2 kaffekværn
Wilfa WSCG-2 kaffekværn
Med denne model fra Wilfa får du udlevet dine baristadrømme
449,-

Tilbage til oversigten af kaffekværn test

Produktinformation

Produkttype Kaffekværn
Modelnavn Wilfa WSCG-2
Serie Svart
Farve Stål/sort
Kapacitet 250 g kaffebønder
Watt 160
Højde (cm) 28,50
Bredde (cm) 17,00
Dybde (cm) 13,00
Vægt (g) 1.900

Derfor anbefaler vi Wilfa WSCG-2 kaffekværn

Samtlige test peger på denne kaffekværn for at være en af de bedre i den billige ende. Det danske testpanel Tænk og Sveriges tilsvarende Råd & Rön har givet denne kværn utrolig gode anmeldelser. Kaffekværnen her ender altid i top 3 på baggrund af den præstationer i alle parametre. Ser man det ud fra forbrugernes ønsker, bedømmelser og anmeldelser så går man ikke galt i byen med denne vidunderlige køkken apparat der gør din kaffeoplevelse så meget bedre.

Kigger på man anmeldelserne på webshoppen Whiteaway, har forbrugerne givet denne kværn 4.5 stjerner ud af 5 (40 bedømmelser). Ligeledes Elgiganten hvor den har fået 4.6 uf af 5 (36 bedømmelser).

Wilfa WSCG-2 kaffekværn bliver rost fra højre og venstre. Elsker du kaffe som vi andre, så er der ingen spørgsmål det er denne du skal købe.

Her kan du se en video om Wilfa WSCG-2 kaffekværnen.

9 Total Score
Konklusion

En solid kaffekværn bygget med kvalitet i sinde. Nok en af de bedste kværne i den billige ende af skalaen. Klare sig godt på alle parametre og med sit rene design er dette en kaffekværn der fortjenner at stå i alle køkkener.

Kværne bønner
9.5
Brugervenlighed
9
Støj
8.5
Byggekvalitet
9
PROS
  • Justerbar grovhed
  • Timer funktion
  • Rustfri stål
  • Nem og hurtig at bruge
  • Maler bønnerne på tid fra 0 til 30 sek
  • Ensartet slutresultat
CONS
  • 160 watt - mindre god hvis man ønsker malede bønner til espresso
User Rating: 3.5 (2 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked