Zassenhaus Brasilia kaffekværn

Zassenhaus Brasilia kaffekværnDenne fantastiske og smukke kaffekværn fortjener en historie med på vejen.

Den tyske virksomhed Zassenhaus der blev grundlagt tilbage i 1867, har produceret en smuk og behagelig kaffekværn, baseret på deres 3 kærneværdier; tradition, kvalitet og nydelse.

Her taler vi om en traditionel håndkaffekværn i et antik look. Du skal hverken bruge ledning eller elektricitet.

Hvad denne kaffekværn siger om dig som person. Du er et roligt mennesker der nyder de små ting i livet. Du har hverken for travlt eller for stresset til at kværne dine egne bønner. Du er en person der har styr på tingene og hviler i dig selv.

Som det nok siger sig selv, så er denne kaffekværn utrolig let at gå til. Ikke noget med at samle 50 forskellige dele sammen. Det eneste du skal er at hælde bønnerne i, luk låget i, find den rette formalings grad og dreje håndtaget rundt til bønnerne er formalet.

Sammenlign priser

Zassenhaus Brasilia kaffekværn
Zassenhaus Brasilia kaffekværn
Flot Brasilia kaffekværn i mørkbejdset bøg fra Zassenhaus.
595,-

Tilbage til oversigten af kaffekværn test

Produktinformation

Højde (cm)20,0

Produkttype Kaffekværn
Modelnavn Zassenhaus Brasilia kaffekværn
Farve Mørkbejdset bøg
Kapacitet 350 g kaffebønder
Bredde (cm) 12,0
Dybde (cm) 12,5

Derfor anbefaler vi Zassenhaus Brasilia håndkaffekværn

Som andre kværne har denne også en justerbar mulighed for at bestemme finhed i de malede bønner altså fra den grove til fin. Det eneste du skal gøre er at skrue på møtrikken i toppen.

Problemet med morderne elektriske kaffekværne er at både smagen og aromaen har det med at forsvinde fra bønnerne. Dette sker under selve formalingen, der skabes både statisk elektricitet samt varmeudvikling. Olien i bønner som indeholder smagen og aromaen er meget skrøbelig og når den bliver påvirket af varmen så bliver den ødelagt. Når nu dette er en klassisk håndkværn så bestemmer man selv farten på kværnen. Dvs. at der ikke bliver udviklet lige så meget varme som resulterer i at både aromaen samt smagen af den enkelte kaffebønne bliver bevaret til nydelse når kaffen endeligt at færdig.

Dette er en kværn til den mand eller kvinde som har styr på sit liv. Intet hastværk ingen stress. Dette er den gamle metode at formale kaffebønner på. Og det skal man ikke kimse af.

Forbrugerne af denne håndkaffekværn er også ret begejstret. Hos KitchenOne har kunderne givet denne kværn 5 ud af 5 stjerner. Ligeledes er bedømmelserne høje over den amerikanske Amazon hvor den har modtaget 4.3 ud af 5 stjerner i skrivende stund.

Den svenske “Matgeek” har testet denne Zassenhaus Brasilia kaffekværn i farven sort. Du kan se videoen her. Spol frem til 1 minut og 40 sekunder. Du kan med god grund se mange af hans andre videoer som både er informerende og sjove. Så som hvor han spiser verdens dyreste chips.

8.5 Total Score
Konklusion

En klassisk og smuk designet håndkværn hvor du kan forvente både mere smag samt aroma fra friskmalet kaffe. Når du køber denne kværn vil du få 25 års garanti på kværnmekanismen på baggrund af den høje kværnkvalitet.

Kværne bønner
8.5
Brugervenlighed
9
Støj
8.5
Byggekvalitet
8
PROS
  • Smukt design
  • Trinløs justering af malingsgrad
  • Bibeholder smag og aroma
  • Fylder ikke særlig meget
CONS
  • Længe formaling i forhold til en elektrisk
User Rating: 4.2 (5 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked