Clean Perfume Classic The Original EDP 30 ml

- 10%

Original price was: 400,00 kr..Current price is: 360,00 kr..

Tilføj ønskelisteAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Oplev duften af tidløs elegance med Clean Perfume Classic The Original. En unik og uimodståelig duft, der vil forføre dine sanser.

SKU: 4929500201450927 Category:

Clean Perfume Classic The Original EDP 30 ml er ikke bare en almindelig parfume – det er en oplevelse af renhed og friskhed, der vil vække dine sanser til live. Denne unikke duft er en nyfortolkning af den klassiske Clean The Original parfume, der har fået tilført et frisk pift for at skabe den perfekte balance.

Når du sprayer Clean Perfume Classic The Original EDP på din hud, vil du straks mærke en let og luftig fornemmelse. Duften er en kombination af friske og rene noter, der får dig til at føle dig ren, velplejet og selvsikker.

Topnoterne af bergamot og grapefrugt giver parfumen et friskt og livligt twist. I hjertet af duften finder du noter af hvide blomster, der tilføjer en feminin og delikat elegance. Til sidst bliver du indhyllet i bundnoter af varm rav og blød musk, der skaber en behagelig og beroligende effekt.

Clean Perfume Classic The Original EDP er ikke blot en duft, det er en måde at udtrykke din personlighed og stil på. Brug den til hverdag for at føle dig frisk og klar til alle udfordringer, eller gem den til særlige lejligheder, hvor du ønsker at fremstå unik og sofistikeret.

Denne flaske indeholder 30 ml Eau de Parfum, der er perfekt til at have med på farten eller til at have stående på dit badeværelsesbord som et elegant og stilfuldt indslag. Lad Clean Perfume Classic The Original EDP være din signaturduft og lad dens renhed og friskhed forføre både dig selv og alle omkring dig.

Brugeranmeldelser

0.0 Ud af 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Clean Perfume Classic The Original EDP 30 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Clean Perfume Classic The Original EDP 30 ml
Clean Perfume Classic The Original EDP 30 ml

Original price was: 400,00 kr..Current price is: 360,00 kr..

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart