Detox plaster

Vi bliver konstant udsat for miljøskadelige stoffer. Os fra bilerne, cigaretrøg, alkohol, de forskellige E og R numre i de behandlede vare vi dagligt køber i supermarkederne. Vi kan efterhånden ikke dreje rundt om et hjørne uden at bliver udsat for det i en vis grad. Selv om vores kroppe er selvrensende kan vi jo hjælpe dem godt på vej med forskellige og gavnlige detox kurer. Med et detox plaster kan du nemt afgifte din krop og få mere ro over din hverdag. Og det hele sker mens du sover.

Billede ProduktBedømmelse Køb nu
Detox plaster fra Dr. Gem

Detox plaster fra Dr. Gem

Detox plaster til fødder Detox plastre fra Dr. Gem er en udrensningskur der renser din krop for affaldsstoffer der ophober sig i kroppen i løbet af ...

DKK 79 Køb nu
2 Bodytox detox plaster

Bodytox detox plaster

Bodytox detox plaster indeholder 14 plastre i alt. Udrensningen er beregnet til en hel uge. Ifølge teorien i den zoneterapeutiske praksis indeholder ...

DKK 229 Køb nu

Rens din krop med Detox plaster

Detox-plaster-til-udrensningVi kan umiddelbart ikke mærke det, men vores krop ophober dagligt forskellige affaldsstoffer samt urenheder i kroppen. Dette kan gennem længere påvirkning vise sig som; træthed, søvnløshed og uoplagthed osv. Det er desværre ikke noget vi kan gøre noget ved da vi dagligt bliver udsat for sundhedsskadelige stoffer. Kroppen arbejder på fuldkræft at få renset systemet, det er desværre ikke altid nok, derfor er det en god ide at give din krop en hjælpende hånd. Denne detox kur i form af plaster vil give din krop et boost og suge affaldsstofferne ud af din krop.

Måske tænker du at det er for besværgeligt eller for dyrt? Men vi på den anden side vil stille dig et spørgsmål. Har du råd til at lade være? Dette er et fremragende mulighed for at give din krop den ro og stabilitet du ikke har kunne føle i lang tid. Bruger du disse detox plaster vil du kunne efter noget tid mærke:

 • Bedre søvn
 • Mere energi om morgenen
 • Ro over kroppen
 • Bedre overskuelighed i løbet af dagen
 • Mindre stress
Sov-bedre-med-en-udrensningskurOg det bedste ved det hele er at du ikke engang skal arbejde for det. Det kræves ikke at du skal begynde at løbe op og ned af rapperne for at få gang i kroppen. Spise kun grønsager eller holde dig fra slik. Nej, det virker nemlig mens du sover, det er ufarligt for dine organer og desuden vil det gøre det lettere at tabe sig.

Plasteret skal placeres under foden inden du går i seng. Her vil de aktive stoffer gå i gang med at arbejdet. Du vil næste morgen opleve mere energi, ikke kun fordi stoffer er hevet ud af din krop men fordi du også vil opleve en roligere og bedre søvn.

Hvad er detox?

Ordet detox er en forkortelse af detoxification, som på dansk betyder afgiftning eller udrensning. Der findes flere forskellige metoder indenfor genren. Blandt andet med kost, plastre osv.

Hvordan virker detox plaster?

Detox plaster virker ved at udskille giftstoffer fra din krop natten over som din krop har ophobet gennem tiden.

Hvad indeholder en detox kur?

Her kommer det helt an på hvilken detox kur der er tale om. Snakker vi om kost, så er det specielle råvare man skal indtage hvorpå kroppen lette kan skille sig af med affaldsstoffer. Taler vi om plaster, smørelse og andre lignende metoder. Så bliver stofferne fysisk eller biologisk hevet ud af din krop. Dette sker som regel natten over hvor kroppen alligevel bruger resurser på det. På den måde hjælper man kroppens naturlig udrensning.

Sådan bruges Detox Plastre

Detox plastrene stammer egentligt fra Japan, her går de utrolig meget op i deres kroppe og sundhed. De bruger forskellige plastre til at ”hive” affaldsstoffer som kroppe ophober i løbet af dagen. Som regel forgår dette ved at komme plasteret under foden hvorpå man så går i seng. Det kan på ingen måder mærkes men det siges at man får en roligere nat samt føler sig mere udhvilet dagen efter. Sarah Hesselbo, 26 år og arbejder som fotograf har også prøvet detox plaster. Her fortæller hun at hendes søvn var meget mere rolig end normalt samt at hun havde mere energi om morgenen. Du kan læse hele artiklen her.

Hvordan kan du ellers hjælpe din krop med udrensningen?

detox-kur-ved-at-juiceEn meget populær metode for udrensningsmetoder er at juice. Her indtager du juice i en hel uge. Her er der ikke tale om appelsin eller æblejuice fra din lokale supermarked, for det første indeholder de utrolig mange E og R numre, dette er konserverings midler og meget andet. Desuden tilsætter de utrolig meget sukker for at få børn til at drikke det. Her går kuren ud på at man køber sine egne grønsager ind. Grønsager som:

 • Agurker
 • Tomater
 • Rødbeder
 • Gulerødder
 • Spinat
 • osv.
Du laver altså juice hver eneste dag ud af friske råvarer der ikke er blevet behandlet og derfor er fri for unødvendige kemiske stoffer som vi eller finder i behandlede varer på hylderne.

Har du interesse indenfor udrensning ved at juice, så kan du finde mange forskellige guides, råd, vejledning samt mange gode opskrifter på juice som du selv kan fremstille. Det eneste der kræves af dig er lidt tid, grønsager samt en juicer.

Myter og fakta om afgiftning af kroppen

Myter-og-faktar-om-detox-kureDetox er et ord som er kommet for at blive. Flere og flere mennesker bruger forskellige former for detox. Nogle af de mere kendte er tarmskyl, fastekure, juicing samt vandkur. Som med alt andet, når efterspørgslen vokser, følger udbuddet med. Derfor ser vi også flere og flere detox metoder man kan tage i brug. Men er de alle lige gode og er det overhovedet nødvendigt med alle de detox kurer?

Der findes mange sundhedsskadelige stoffer som vi overhovedet ikke tænker over. Når vi handler i supermarkeder og køber behandlet mad som færdigretter eller super grønne æbler som er sprøjtet så de holder længe. Vi indtager giftstoffer hver eneste dag og det kan mange af os mærke uden rigtig selv af vide det. Energien svinder ind, man føler sig træt og uoplagt om morgenen. Måske har man besvær ved at falde i søvn om natten, ens led gøre ondt, udvikling af diverse allergier osv. Der er utrolig mange bivirkninger der resulterer af den måde vi lever på.

Fakta er at kroppen er selvrensende. Den renser sig selv for affalds og giftstoffer. Blodet der strømmer gennem din krop bliver renset af din lever samt nyrerne. Diverse skadelige stoffer bliver neutraliseret af forskellige enzymer. Udskillelsen af disse såkaldte skadelige stoffer sker ved urin, afføring, sved eller udåndingsluft.

Du har faktisk mulighed for at hjælpe din krop ved at gøre følgende ting:

 • Drik ca. 2 liter vand pr. dag
 • Spis masser af grønt
 • Hold dig væk fra færdigretter og behandlede produkter
 • Dyrk motion
 • Få masser af frisk luft
 • God nats søvn
Alt dette er jo ingen overraskelse. Disse ting for vi banket ind i hovedet af vores forældre når vi er børn. Hvorfor har vi så brug for alle de detox kurer. Jo fordi vores livsstil har ændret sig. Vi er bogstaveligtalt presset. Vi føler os stresset, næsten lige meget hvor vi befinder os så kører hjernen i 5 gear. Dette påvirker os utrolig meget mentalt som så resulterer i at vores livsstil bliver dårlige, når vi bliver presset så hopper vi over hvor gærdet er lavest, vi bestiller maden fra justeat. En burger og nogle pomfritter. I stedet for at gå i seng så skal vi lige ordne noget foran computeren, ipad’en eller telefonen. Det er en ond cirkel som bare bliver ved. Derfor søger vi hen til de nemme løsninger, nemlig detox kurer. En detox kur der ikke nødvendigvis dårlig, den kan nemlig være med til at hjælpe din krop i den rigtige retning.