Sitemap

Her kan danne dig et overskueligt overblik over hvilke produkter vi har testet og skrevet artikler om. På denne undersider vil du se selve produkterne der linker til de korrekte sider samt en lille med præcis beskrivelse om hvad det går ud på. Leder du efter specifikt produkt har du også mulighed for at bruge hovedmenuen. På forsiden finder du desuden en søgebjælke hvorved du kan søge efter specifikke produkter eller termer. I højre side i hovedmenuen kan du også finde et lille forstørrelsesglas. Her har du også mulighed for at søge efter specifikke produkter eller tests. Der er sådan set rig mulighed for at søge efter det du leder efter over det hele.

Elkedler – En dejlig varm kop the, kaffe eller kakao. I dag er mennesket afhængig af varmt vand. Før i tiden havde vi kedler som stod over ilden, her begyndte de at hylde efter 15 min horved man vidste at vandet var varm. I dag ser det noget anderledes ud. I stedet for at sætte kedlen over ilden har vi elkedler. Dette vindunder apparat koger ca. 1,5 liter på små 2 minutter hvorved den afgiver en lyd så vi ved at vandet er klar. Vi har taget flere forskellige elkedler i brug og testet dem op mod hinanden.

Kaffekværne – En god kop kaffe kræver gode bønner. Men har man en dårlig kaffekværn kan man også forvente en ikke særlig god kaffe. En kaffekværn skal helt kunne kværne ensformigt og leverer superkvalitet lige meget hvilken formalingsgrad man vælger. Her tester vi elektriske og manuelle kaffekværne hvorved vi finder frem til de bedste på markedet. Kriterierne er sat til kvalitet, støj, slutresultat og ikke mindst prisen på den enkelte kværn.

Mandolinjern – Mandolinjern er næsten et must i enhver køkken. Dette køkken redskab har eksisteret i lang tid. Det er dog først nu de er ved at komme frem og dukke op hos den almindelige bruger. Normalt bliver disse brugt i professionelle køkkener. Men eftersom der dukker utal af madprogrammer op rundt omkring i alle lande er mandolinjernet blevet noget som er eftertragtet. Kvalitet af disse afhænger af materialet, prisen samt sikkerheden. Vi tester mandolinjern så er bedre klædt på til at købe den der passer dig og dit køkken bedst.

Eltandbørster – At børste tænder kan være noget besværgeligt. Bevæge hånden frem og tilbage eller i cirkulære bevægelser i 2-4 minutter for at få tænderne rene kan både være anstrengende og tidskrævende. Nu er der kommet en løsning som erstatter den gammeldags måde at børste tænder på. Nemlig en eltandbørste eller elektrisk tandbørste. Disse gør arbejdet meget bedre end den manuelle og desuden kan de gøre arbejdet på kortere tid. I dag indeholder mange el tandbørster utal af forskellige indstillinger i forhold til personens ønsker.

Badevægte – Ønsker du at se hvad du vejer? Så er en badevægt sagen. Disse er blevet en del moderniseret og efterhånden så avancerede at det undre os at de ikke kan lave en kop kaffe. I dag er en badevægt ikke kun en badevægt, den kan være din guide eller træner som hjælper dig med enten at holde dig i form eller tabe dig. De kan vise dig hvad du vejer, BMI, fedt procent og meget mere. Nogle af dem er endda så avancerede at de kan indeholde flere forskellige profiler til alle i familien og give dig motivation til at træne eller tabe dig. Vi tester både de dyre og billige på markedet og finder frem til de bedste af slagsen.

Robotplæneklipper – At slå græs er både tidskrævende, anstrengende og dårligt for miljøet. Her er der selvfølgelig tale om den gode gammeldags el græsslåmaskine. Nu er der kommet en god og miljøvenlig erstatning, nemlig robotplæneklippere. En robotplæneklipper gøre alt arbejdet for dig, det eneste du skal er at installerer den, oplade den og så er den klar. Den måler selv området og begynder arbejdet. En robotplæneklipper hverken oser eller larmer. Når den er færdig ruller den selv tilbage til oplader stationen og stiler sig på sin plads. Nemmere kunne det ikke blive. Vi tester de forskellige robotter mod hinanden og ser på hvilken der kan klare græsset.

Detox plaster – Vores krop ophober diverse partikler i kroppen. Dette kunne være os fra bilerne, cigaret røg osv. Samt alt det kemi der findes i vores mad og de produkter vi bruger i dagligdagen. Kroppens naturlige immunforsvar vil med tiden udskille de ophobede toxiner, det tager dog noget tid. Hvad ville du gøre hvis jeg fortalte dig at der findes en metode i at hjælpe kroppen godt på vej? Detox plastre gør netop dette. Det er nemt og hurtigt. Kom plastrene under fødderne inden senge tid og så skal du se magien ske.

Psoriasis og behandling – Psoriasis er en hudlidelse mange døjer med i forskellige grader. Ca. 3% af den danske befolkning lider af denne hudsygdom. Denne lidelse skader ikke kun fysisk men påvirker også psykisk da mange af de ramte føler sig nedværdiget af andre. Der findes mange forskellige behandlingsformer og information om psoriasis. Her prøver vi at give viden til den danske befolkning.

EOS læbepomade – Går du og døjer med tørrer læber, især når det bliver alt for varm eller alt for koldt, jamen så er en læbepomade lige sagen. Problemet med disse er at de fleste af dem er fyldt med skadelig kemi der ikke er særlig sundt for din krop. EOS læbepomade undgår disse. Denne læbepomade er 100% naturlig og 95% økologisk, ikke nok med at den dufter og smager godt, men den efterlader også dine læber silke bløde.

Essie neglelak – Vil du vise dine negle frem så findes der hav af forskellige neglelakker derude. Essie neglelak er en af de førende mærker på markedet og med god grund. De har en de største udvalg af forskellige farver på markedet. De er nemme at påfører og så ser de hammer godt ud.

Oppi neglelak – Et andet mærke som også er førende på markedet er Oppi neglelak. Her for du hav af valgmuligheder mellem forskellige farver og nuancer. Neglelak er med til at fremhæve den feminine side af kvinden ved at fremfører de smukke negle. Om det er fest, en tur i byen eller noget helt tredje, så anbefaler vi neglelak fra Oppi.

Mascara – Det første mennesket ser er ansigtet og især øjnene. Vi har udarbejdet en test med flere forskellige modeller og mærker af mascara. Vil du fremhæve dine øjne, smukke ansigt eller skabe en bestemt atmosfære omkring dig så kan alt dette gøres med en god mascara. I artiklen vil du også kunne læse tips op tricks til hvordan du får mest muligt ud af din mascara.

Ansigtscreme – En god ansigtscreme er med til at beskytte huden mod ting som små partikler, sollys og andre ting huden ikke har det særlig godt af. Vi tester flere forskellige cremer og giver dig et enstydig svar på hvad der bedst kan betale sig for pengene og din hudtype.

Black mask – Døjer du med uren hud som bumser og hudorme så er en black mask måske lige dig. Du kommer den på, giver den noget tid til at tørrer hvorefter du hiver masken af og alle urenhederne følger med. Du vil hurtigt opdage en mere blød og smuk hud. I artiklen kan du læse mere om hvad black mask er, hvordan du bruger den samt hvad den kan hjælpe dig med.

Dermaroller – En dermaroller ligner noget der minder mest om et torturredskab fra middelalderen. Tag dog ikke fejl, dette skønheds produkt kan virkelig skabe resultater. Hvis du af en af de mange mennesker der enten døjer med pigmentfejl, ar, strækmærker, rynker og meget andet, så er det en dermaroller du skal ty til. Du vil hurtigt opdage forbedringer i din hud og du vil aldrig mere tvivle hvad der virker og hvad der ikke gør. Læs den dybdegørende artikel og find ud af om det er noget du skal kaste dig ud i.

Hjemmelavet ansigtsmasker – Ansigtsmasker der tilføjer vitaminer, mineraler og andre gode stoffer til huden kan være ret dyre. Derfor har vi lavet en guide til hvordan du selv kan lave dine helt egne hjemmelavede ansigtsmasker uden at skulle tømme lommerne. Alle ingredienser til vores opskrifter er de basale ting vi plejer at have hjemme. Gå ind og læs hvordan du gør, vi er sikre på du bliver glad for en eller flere af dem.

Glattebørste – Glattebørste er en kombination af et glattejern og børste. Til forskellen fra et glattejern så gør en glattebørste det at den adskiller hår. Dvs. at dit hår hverken sidder fast, laver mærkelig sløjfer og desuden går det hurtigere da der er en støre overflade. Vi har taget flere forskellige modeller ind for at se hvad de kan tilbyde os.

Glattejern – Ønsker du glat og skinnende hår som skaber opmærksomhed så er det helt sikker et glattejern du skal tage I brug. Spørgsmålet er bare hvilket et der er det bedste til dit hår. Vi har taget flere forskellige modeller ind og kigget på kvaliteten, rengøringen, sikkerheden og ikke mindst prisen. Med vores test på glattejern finder du hurtigt frem til det jern der passer dig bedst.

Krøllejern – Forstil dig at du skal til fest og ønsker at have smukt bælget eller krøllet hår. Men hvad gør du? Du tager selvfølgelig din helt egen krøllejern. Der findes utrolig mange forskellige modeller der indeholder forskellige teknologi der skaber forskellige resultater. Spørgsmålet er bare hvilken passer bedst til dig og dit hår? Vi har taget flere forskellige krøllejern modeller og set på dem. Læs mere om testen for at finde ud af hvilken du kan få mest ud af.

Skægtrimmer – Mænd har altid og vil altid have skæg. Nogle bryder sig ikke om det, mens andre elsker det. Her på det seneste er skæg blevet en modefænomen. Mænd gror deres skæg som ukrudt. Og det ser ikke særlig pænt ud. Kan du godt lide skægt, så har vi intet i mod dette. Men hvorfor ikke gøre noget ud af det. Hold det ved lige uden at ligne en hulemand. Her kommer en skægtrimmer ind. Men en professionel skægtrimmer kan du virkelig gøre meget for dit skæg. Vi har testet flere forskellige skægtrimmer for at se hvilke der egner sig bedst til en rigtig mand.

Kan du ikke finde det du leder efter?
Skulle det ske at vi ikke har en test eller produkt som du leder efter, så har du altid mulighed for at skrive til os på ”Kontakt” hvorved du kan udfylde formularen og sende den direkte til os. Skriv til os med en forklaring på hvorfor du ønsker et bestemt produkt eller test, så skal vi se hvad vi kan gøre for dig.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart