Agirls – Stedet hvor du bliver klogere

Agirls kom til verden i sommeren 2014 og skulle efter hensigt være en prissammenligningsside. Der er dog sket en masse udvikling samt ændringer på dette område. I dag samler agirls.dk de bedste produkter et sted i kategorierne hudpleje, hårpleje og makeup.

Dette gøres ved hjælp af anmeldelser, test af produkter samt vejledning og guides til hvordan du bedst opnår de ønskede resultater.

Skulle priserne på dette website og de gældende webshops ikke stemme overens, så er det til hver en tid prisen i webshoppen, der er gældende. Priserne på Agirls skal i enhver situation opfattes som vejledende cirka-priser observeret på datoen for den pågældende artikels udgivelse. Vi har ingen indflydelse på hvornår og hvordan de gældende net-butikker ændrer deres priser og der kan derfor forekomme ændringer som endnu ikke er opdateret på vores hjemmeside.

Agirls.dk er også stedet hvor du finder masser af inspiration til velværd, pleje og sundhed. Vi håndplukker en række produkter ud fra særlig kriterier – eksempelvis, pris, funktionalitet eller materialevalg og præsenterer dem i form af artikler hvor du kan skabe dig dine egne indtryk.

Test, anmeldelser og guides fra hele verdenen

Vi håndplukker og gennemser vurderinger samt anbefalinger fra flere store sider og rigtige købere, primært i Skandinavien men også fra resten af Europa og verdenen. De gældende vurderinger samt anbefalinger har en stor betydning for vores endelige produktanbefalinger. Når de bedste produkter er fundet, opstilles de med billeder, oplysninger, produktbeskrivelse, kildeangivelser samt links til de billige online butikker. Hvis vi mener der er behov eller større ønske, fra de besøgende, for sammenligningsgrundlag for et gældende produkt, så opstilles produkterne i tabeller med oversigt over priserne og ellers vises prisen blot til billigste butik på nettet.

Hvorfor en hjemmeside om hudpleje, hårpleje og makeup

Der findes en del hjemmesider netop med samme formål, at kunne levere information om hud- og hårpleje. Desværre ses det ofte at deres fokus bliver ændret gennem tiden på andre områder og de mister deres oprindelig fokus. Nemlig at levere kvalitet for deres besøgende. Vi har, som alle andre, målsætninger og dem har vi tænkt os at holde hele vejen. På nuværende tidspunkt indeholder Agirls.dk 4 hovedkategorier med hver deres respektive underkategorier som går mere i dybden.

Skønhed
EOS læbepomade
Essie neglelak
Oppi neglelak
Mascara
Ansigtscreme
Black mask
Dermaroller
Hjemmelavet ansigtsmasker
Glattebørste
Glattejern
Krøllejern
Skægtrimmer

Konkurrencer – som tak til vores besøgende

Som en del af vores principper og som et stor tak til vores mange besøgende og følgere, har vi besluttet os at afholde konkurrencer hvor du vil have mulighed for at vinde præmier i forskellige størrelser. Disse konkurrencer vil blive afholdt løbende og annonceret på forsiden af hjemmesiden. Præmierne kan variere i størrelse og prisklasse, dette kan være alt fra læbepomade til eksklusive præmier som krøllejern, glattejern eller hårtørrer. Vinderne vil blive bedt om udleverer navn og adresse så vi har muligheden for at sende præmien afsted. Derfor vil vi opfordre alle om jævnligt at holde øje med siden, da en konkurrence kan dukke op ud af det blå samt uden varsel.

Vision
Vores mål eller vision med hjemmesiden er, at være Danmarks samlingspunkt for levering af kvalitets artikler i form af test, anmeldelser og guides i hovedkategorierne: hårpleje, hudpleje samt makeup. En anden vigtig del af vores vision er, at holde fokus og ikke miste overblikket over vores værdier og principper vi fra dag et, er gået efter.

Mission
For at kunne opnå visionen, har vi udarbejdet en struktureret arbejdsplan der gerne skulle fungere løbende på sidelinjen, som vi altid kan rette os efter, hvis vi skulle afvige fra vores oprindelige mål.
• Sørge for opretholdelse af artiklernes kvalitet
• Serviceminded
• Løbende udgivelse af artikler der berører de 3 hovedkategorier
• Fremadrettet dialog med de besøgende for levering af kvalitetsindhold på siden
• Forøgelse af brugervenlighed
• Løbende vedligeholdelse af hjemmeside

01.01.2018 er tidspunktet hvor vi gennemgår vores vision og mission for at få ord på hvor vi er henne i forhold til vores arbejdsplan og ud fra dette kan evaluere med en gennemgående rapport samt en endegyldige konklusion om vores grundprincipper holder og om vores mål skal justeres.

Agirls er reklamefinansieret

Vi undersøger markedet og finder frem til de bedste produkter fra nogle af Danmarks billigste og troværdige net-butikker. Vælger du som besøgende at købe noget, efter at have læst en eller flere artikler hos Agirls, modtager vi et lille beløb fra den pågældende net-butik. Dette har ingen indflydelse på den pris du ender med at betale. Tilgengæld, har det en stor betydning for os, idet at vi derved kan investere i bedre artikler, samt afgive flere ressourcer til research og derved skabe dybere og kvalitetsbetonet artikler, som i sidste ende vil gavne dig mere.

Ansvarsfraskrivelse

Vi anbefaler altid at tjekke oplysningerne samt prisen før køb af produkterne, da der kan forekomme fejl på siden. Vi fratager os derfor alt ansvar og fejl på siden for eventuelle fejlkøb grundet mulige forkerte oplysninger.

Priser

De angivne priser på produkterne kan varierer de er derfor ikke altid 100% opdateret. Det kan derfor opleves at de omtalte og testede produkter på Agirls.dk kan findes billigere end angivet.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail. Det kan ske via hjemmesidens kontaktformular. Vi stræber efter at besvare alle henvendelse i løbet af 48 timer.

Vi støtter følgende projekter:

Vi  støtter miljøvenlige projekter.

Vi tænker os om, og printer ikke unødvendigt papir ud fra printeren.

Stop Papirspild mærket

Vi sørger for et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere
  Et sundt arbejdsmiljø

Vi siger nej tak til plastik

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart