Cookie- og privatlivspolitik

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan
    dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.
  • Indsamling af data til adfærdsbaseret individuel målretning af annoncer, så vi kan benytte annoncer, som er relevante for dig.

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af: Agirls.dk, Smedeholmen 1, 2690 Karlslunde, Danmark. E-mail: info@agirls.dk – Tlf.: 60 12 67 89

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En
cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne
genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige
oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere
samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere
for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

  • Partnerads
  • Adtraction
  • Tradedoubler

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv
udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig
personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved
registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles
oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder,
interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service,
som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges
derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af
websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er
rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier,
samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og
hobbyer.

3.1 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares
sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på
computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede
faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende
for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og
under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog
ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via
internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre
uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og
opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på
eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores
behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os
derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for
behandling af personoplysninger. Eventuelle rettelser vil fremgå af
denne side, med henvisning til ændringsdato.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge
persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan
henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data,
der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at
kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid
gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for
behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har
mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data
vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens §
58, stk. 1.

Ovenstående er baseret på Minecookies.org’s standard cookiepolitik