100 Myter Om Mad – Marianne Zangenberg Lynggaard – Bog

209,95 kr.

Tilføj ønskelisteAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Opdag sandheden bag fødevarer. Udfordr dine madmyter med denne fængslende bog af Marianne Zangenberg Lynggaard. Bliv klogere og få fantastiske tips til at forbedre din kost. Bestil nu.

SKU: 4884600078319669 Category:

Tag med på en spændende rejse ind i den fascinerende verden af madmyter og adskill fakta fra fiktion med 100 Myter Om Mad. Denne bog er en ægte nøgle til at forstå og navigere i det tilsyneladende uendelige hav af madrelaterede oplysninger.

Forfatter Marianne Zangenberg Lynggaard er en ekspert i sit felt og har med omhu og omhu samlet og afsløret 100 af de mest kendte og forvirrende madmyter. Hun gør det på en letfordøjelig og underholdende måde, der gør det til en lærerig og fornøjelig læseoplevelse.

Du vil blive overrasket, når du opdager, at de mange råd og påstande, du har fulgt gennem årene, måske ikke har nogen videnskabelig holdbarhed overhovedet. Hvem vidste f.eks., at det faktisk er helt sikkert at genopvarme persille?

100 Myter Om Mad giver dig ikke kun vigtige sandheder, men hjælper dig også med at forstå, hvor disse myter stammer fra, og hvorfor de stadig eksisterer i dag. Det er en invitation til at være bevidst om den information, vi bliver fodret med, og til at være mere opmærksomme på vores madvalg og kostvaner.

Uanset om du er en madentusiast, en skeptiker eller bare nysgerrig efter at lære mere, er 100 Myter Om Mad en uundværlig læseoplevelse. Det er en bog, der vil udfordre dine tidligere forestillinger og åbne dine øjne for nye erkendelser. Grib fat i den i dag og lad dig inspirere til at leve sundere og mere oplyst gennem din madoplevelse.

Brugeranmeldelser

0.0 Ud af 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “100 Myter Om Mad – Marianne Zangenberg Lynggaard – Bog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

100 Myter Om Mad – Marianne Zangenberg Lynggaard – Bog
100 Myter Om Mad – Marianne Zangenberg Lynggaard – Bog

209,95 kr.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart