CND Vinylux Nail Polish 15 ml – Lobster Roll #122

- 25%

Original price was: 125,00 kr..Current price is: 94,00 kr..

Tilføj ønskelisteAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Få smukke negle i op til 7 dage. CND Vinylux neglelak i farven Lobster Roll er perfekt til et langtidsholdbart og smukt look.

SKU: 4929500199977649 Category:

med innovativ ProLight-teknologi hærder og forstærker neglelakken ved eksponering for naturligt lys, hvilket giver en holdbar og skinnende finish i op til en uge.

Lobster Roll #122 er en fantastisk farvevalg, der emmer af elegance og stil. Den dybe pink/røde nuance giver et touch af glamour til enhver lejlighed, hvad enten det er til hverdag eller fest. Den sofistikerede farve passer perfekt til enhver hudtone og komplimenterer enhver outfit.

Med CND Vinylux Nail Polish får du ikke kun en smuk farve, men også en neglelak, der er designet til at holde. Den unikke formel sikrer en langvarig finish uden at skalle af eller miste sin glans. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle genopfriske din neglelak hele tiden – med CND Vinylux kan du være sikker på, at din manicure holder sig fejlfri i dagevis.

Skab et smukt og stilfuldt udseende med CND Vinylux Nail Polish i Lobster Roll #122. Lad din personlighed skinne igennem med denne spektakulære farve, der vil tilføje et strejf af luksus til dine negle. Opgradér din neglelak-samling med denne enestående nuance og oplev kvaliteten og holdbarheden af CND Vinylux Nail Polish. Gør dig klar til at imponere med smukt lakkerede negle til enhver lejlighed.

Brugeranmeldelser

0.0 Ud af 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CND Vinylux Nail Polish 15 ml – Lobster Roll #122”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CND Vinylux Nail Polish 15 ml – Lobster Roll #122
CND Vinylux Nail Polish 15 ml – Lobster Roll #122

Original price was: 125,00 kr..Current price is: 94,00 kr..

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart