Dr. Hauschka Ansigtsmaske – Hydrating Cream Mask 30 Ml

279,95 kr.

Tilføj ønskelisteAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Opdag forvandlingen med Dr. Hauschka – en fugtgivende ansigtsmaske, der gendanner din hud og giver intens næring. Oplev en forfrisket og strålende glød.

SKU: 4884600081911223 Category:

Dr. Hauschka Ansigtsmaske – Hydrating Cream Mask 30 Ml

Giv din hud en luksuriøs og nærende behandling med Dr. Hauschka Hydrating Cream Mask. Denne ansigtsmaske er udviklet specielt til dig med tør, sart og moden hud, som har behov for intensiv fugtgivende pleje.

Tag dig selv på en beroligende og forfriskende rejse med denne nærende maske. Den regulerer din huds fedt- og fugtprocesser, så din hud stråler af sundhed og vitalitet. Formlen er baseret på naturlige og økologiske ingredienser, der arbejder i perfekt harmoni med din hud.

Masken er beriget med plejende ekstrakter af quincefrø, rosevand og avocadoolie, der tilfører dyb hydrering og fugt til selv den tørreste hud. Din hud vil føles blød, smidig og revitaliseret efter brug.

Nyd øjeblikket, når du påfører Dr. Hauschka Hydrating Cream Mask på dit ansigt. Den behagelige konsistens smelter ind i huden og efterlader ingen fedtet eller klæbrig fornemmelse. Du vil opleve en øjeblikkelig følelse af velvære og forkælelse.

Tag et øjeblik ud af din travle hverdag til at pleje din hud og dig selv. Dr. Hauschka Hydrating Cream Mask er det perfekte valg, når du ønsker at tilføje ekstra næring og fugt til din skønhedsrutine. Gør det til en vane at forkæle din hud med denne enestående maske, og oplev resultatet af en strålende og sundere hud.

Brugeranmeldelser

0.0 Ud af 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dr. Hauschka Ansigtsmaske – Hydrating Cream Mask 30 Ml”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dr. Hauschka Ansigtsmaske – Hydrating Cream Mask 30 Ml
Dr. Hauschka Ansigtsmaske – Hydrating Cream Mask 30 Ml

279,95 kr.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart