Essie Neglelak – Gel Couture – Chevron Trend

89,95 kr.

Tilføj ønskelisteAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Få showstoppende negle med Essie Gel Couture. Oplev den trendy Chevron Trend-kollektion, der giver dig holdbarhed og salonkvalitet i en let håndevending.

SKU: 4884600123569600 Category:

Ny produktbeskrivelse:

Skab et neglelook, der skiller sig ud fra mængden med Essie Neglelak – Gel Couture – Chevron Trend. Denne dybtpink neglelak vil tilføje et strejf af glamour til dine negle, og dens unikke formel vil sikre, at dit manicure varer i lang tid.

Med sin hurtigtørrende og langtidsholdbare formel kan du forvente at få smukke og velplejede negle i flere dage. Cheveron Trend neglelakken er ikke som andre neglelakker. Den er skabt til at imponere og give dine negle et friskt og stilfuldt udseende.

Påføringen er enkel og problemfri takket være den brede børste, der følger neglens form. Du kan nemt opnå en jævn og fejlfri påføring hver gang. Med Essie Neglelak – Gel Couture – Chevron Trend kan du være sikker på at dit manicure bliver en leg og ser professionelt ud.

Så hvorfor nøjes med almindelig neglelak, når du kan få Essie Neglelak – Gel Couture – Chevron Trend og føle dig som en ægte trendsetter? Vælg denne iøjnefaldende neglelak, og lad dine negle tale for sig selv.

Brugeranmeldelser

0.0 Ud af 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essie Neglelak – Gel Couture – Chevron Trend”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Essie Neglelak – Gel Couture – Chevron Trend
Essie Neglelak – Gel Couture – Chevron Trend

89,95 kr.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart