Garnier Skin Active Black Pure Charcoal Tissue Mask – 32 g.

26,00 kr.

Tilføj ønskelisteAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Få en strålende og forfrisket hud på kun 15 minutter. Garnier Skin Active Black Pure Charcoal Tissue Mask renser dybt i porerne og efterlader din hud frisk og strålende. Perfekt til alle hudtyper.

SKU: 6736401807594085 Category:

Få en oplevelse af ultimativ foryngelse og forfriskning med Garnier Skin Active Black Pure Charcoal Tissue Mask. Dyk ned i en verden af renhed og bliv overvældet af de utrolige fordele denne ansigtsmaske har at tilbyde.

Denne sheetmaske er skabt med kobberkogt kul, der er kendt for sin dybderensende og udrensende virkning. Masken trænger dybt ind i dine porer og trækker urenheder, overskydende olie og toksiner ud, hvilket efterlader din hud ren og mere frisk end nogensinde før.

Men den stopper ikke her. Med sin unikke formel beriget med naturlige aktive ingredienser, trænger denne maske også dybt ind i huden og tilfører fugt og næring. Resultatet? En glattere, mere klar og ungdommelig hudtone, der skinner med en sund glød.

Tag et øjeblik for dig selv og forkæl din hud med Garnier Skin Active Black Pure Charcoal Tissue Mask. Lad dens renheds- og foryngende egenskaber forvandle din hud fra træt og kedelig til strålende og revitaliseret. Du fortjener det bedste, og Garnier har skabt denne maske specielt til at give dig netop det.

Brugeranmeldelser

0.0 Ud af 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Garnier Skin Active Black Pure Charcoal Tissue Mask – 32 g.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Garnier Skin Active Black Pure Charcoal Tissue Mask – 32 g.
Garnier Skin Active Black Pure Charcoal Tissue Mask – 32 g.

26,00 kr.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart