Lancome Miracle EDP 100 ml

- 10%

Original price was: 1.050,00 kr..Current price is: 945,00 kr..

Tilføj ønskelisteAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Oplev miraklet med Lancome Miracle parfume. En fortryllende duft, der kombinerer friskhed og sensualitet. Bestil nu og lad dine sanser fortrylles.

SKU: 4929500195446114 Category:

Lancôme Miracle EDP 100 ml – Oplev miraklet af en duft

Træd ind i en verden af forbundethed med Lancôme Miracle EDP. Denne inspirerende og fortryllende duft er som en morgengry, der varsler en ny dag fuld af muligheder og mirakler.

Lancôme Miracle åbner med en frisk og frugtagtig duft af saftige litchi og forførende fresia. Denne duftkombination sætter scenen og efterlader dig i spænding og forventning til, hvad der venter dig.

Hjertenoten afslører sig som et krydret og delikat blomsterhav. Magnolia kronblade bringer en sensuel lethed, mens Bourbon-peber tilføjer en varm og intens dybde. Duften er sofistikeret og indbydende, og du vil blive fanget af dens unikke charme.

Basenoten afrunder duften med en blanding af eksotisk jasmin og træagtige nuancer. Den varme og forførende duft af rav skaber en aura af elegance og tidløs skønhed.

Lancôme Miracle EDP er en duft skabt til kvinder, der tør drømme stort og leve livet fuldt ud. Den inspirerer til at tro på, at mirakler kan ske, og at intet er umuligt. Tag chancen og lev i øjeblikket med denne fortryllende duft, der er et mesterværk af skønhed og optimisme. Oplev magien i Lancôme Miracle EDP og lad dig blive forført af dens uforglemmelige duft.

Brugeranmeldelser

0.0 Ud af 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lancome Miracle EDP 100 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lancome Miracle EDP 100 ml
Lancome Miracle EDP 100 ml

Original price was: 1.050,00 kr..Current price is: 945,00 kr..

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart