Black mask test

Black maskHudorme, bumser og decideret uren hud er noget vi kan komme til livs. Med en black mask har du mulighed for at fjerne alle urenheder der måtte plage dig. Den sorte maske lægger sig som en hinde over de berørte områder, når du har givet masken 20-25 min at arbejde i, så hiver du bare alle urenheder væk. Ja, det er både nemt og hurtigt. Du vil endda kunne se både alle de urenheder der er kommet med op samt at huden er og ser mere frisk ud. En nem og hurtig måde at komme urenheder til livs.

Glem ikke at læse vores store guide om hvordan du bruger en dermaroller – du kan læse den lige her

Billeder ProduktBedømmelse Køb nu
Black Head Mask fra Pure And Care

Black Head Mask fra Pure And Care

Black Head Mask Black Head Mask fra Pure & Care har får alvor slået sig fast som en af de mildeste men stadig ...

DKK 69 Køb nu
2 Neutriherbs Black Mask

Neutriherbs Black Mask

Black mask fra Neutriherb er udgået. Men vi henviser i stedet for til den Dybderensende blackhead sampak til fedtet og ...

DKK 89 Køb nu
3 Shills Black Mask

Shills Black Mask

Black Mask fra Shills er udgået. Vi henviser i stedet for Black Mask fra Pure & Care som er testet af magasinet ...

DKK 99 Køb nu
4 Pilaten Black Mask

Pilaten Black Mask

Black mask fra Pilaten er udgået. Vi henviser til vores test af de forskellige Blackmask - tryk på Tilbage til ...

DKK 59 Køb nu

Hvad er black mask?

Vi har alle døjet med hudorme, bumser eller lignende urenheder i ansigtet, især under puberteten. Vores hud bliver påvirket af hverdagens stress, os fra bilerne, cigaretrøg og alle de andre små partikler der er i luften. Det hele sætter sig på huden, tilstopper porerne og bliver absorberet af huden. Vi bliver trætte at se på samt at huden får en grålig udtryk. Alt det kan vi nu komme til livs med en Black mask (Sort ansigtsmaske).

Denne fantastiske maske er med til at rense ansigtet som ingen andre renseprodukter før. Den suger og hiver decideret urenhederne ud af huden. Masken er spækket med aktive ingredienser der går ind i huden og arbejder med porerne, samt alle andre små partikler der måtte side på huden. Når masken kommer af, vil du med det samme se alle de urenheder den har taget med sig. Et fantastisk produkt der giver resultat med det samme.

Fremgangsmåden kræver hverken uddannelse som dermatolog eller erfaring med andre masker. Du smører masken i ansigtet med et tykt og jævnt lag og giver den omkring 20-35 min at virke i. Mens den arbejder med huden vil du også opdage at masken stivner, dette er helt normalt. For det er her magien sker. Når masken er helt og aldeles tør, hiver du den af. Det der sker er at maskens aktive stoffer vil binde de døde hudceller, tilstoppede porer samt andre urenheder til sig. Når du så hiver masken af vil alle urenhederne følge med. Nemt, hurtigt og fantastisk. Ansigtet skylles i lunken vand, her kan du få resterne af masken af og derefter tilføjes en god lotion eller fugtighedscreme. Med alle urenheder væk fra ansigtet vil huden igen kunne trække vejret. Du vil opleve en mere glat, smuk og blødere hud.

Det er måske lidt svært at tro på hvordan ansigtsmasken virker, derfor er den eneste fremgangsmåde at prøve det selv. Vi lover dig at du ikke bliver skuffet.

Her kan du se en video med black mask og hvordan man skal bruge det. (Videoen er udviklet af Kayla Jay). Det skal også ses at videoen er på engelsk, du kan dog sagtens se hvordan man bruger den samt hvor effektiv den er.

Hvordan bruger man black mask?

Hvad er black maskHar du aldrig brugt en black mask før så er der bestemte trin du skal følge for at få bedst mulig resultat. Efter behandlingen vil du hurtigt føle at huden er både glattere og blødere. Følge disse trin:

 • 1. Rens huden. Dvs. du skal fjerne de overskydende urenheder du har på ydersiden af huden ved at bruge en god antibakteriel sæbe eller lignende.

 • 2. Påfør masken i et jævn og tyk lag enten i de områder du gerne vil rense eller hele ansigtet. Vores råd er at du gør det i hele ansigtet, derved opnår du ensartet resultat i hele ansigtet. Masken må ikke komme hverken på læberne eller øjnene, så hold disse områder fri for masken. Næsen er det område hvor der sidder flest hudorme, det er derfor vigtigt at du især på dette område er omhyggelig med masken.

 • 3. Nu skal du læne dig tilbage og lade masken gøre sit arbejde. Giv det omkring 20-25 minutter. Masken skal være helt stiv og tør, skulle det ske at den stadig er våd nogle steder,giver du den bare mere tid. Du vil på samme tid mærke at masken begynder at stramme i huden, bare rolig det er helt normalt.

 • 4. Når masken har fået nok tid til at tørre og blive stiv, kan du stille og rolig begynde at hive den af. Husk på at den ikke skal vaskes af men hives af, det er her at urenheder bliver fjernet fra ansigtet.

 • 5. Du vil med sikkerhed have små rester af det sorte maske siddende forskellige steder i ansigtet. Vask nu huden med lunken vand til alle resterne er væk.

 • 6. Masken her har en tendens til at udtørre huden rigtig meget, det er også derfor vi kun anbefaler at bruge den maksimum 2 gange ugentligt. Brug derfor en god lotion eller fugtighedscreme der hvor masken har siden. Dette vil give din hud den pleje og fugt den har brug for efter sådan en behandling.
Husk på at du skal nyde tiden mens du har masken på. Brug tiden på at pleje dig selv, læs en god bog, drik varm the eller noget helt tredje der får dig til at slappe af. Se det som velvære din krop har brug for, du skal lære at afkoble fra dagens monotone gang og den stressede livsstil.

Black mask hvor ofte?

I realiteten kan du bruge black mask så ofte du vil. Vi fraråder dog at bruge den mere end 2 gange om ugen. Årsagen til dette er at din hud udtørre utrolig meget under behandlingen. Det er derfor også meget vigtig at bruge en god fugtighedscreme efter en behandling med masken.

Hvilken black mask er bedst?

Om det er Shills, JorgObé eller en tredje mærke så kommer det an på smag og behag. Der findes ikke en der er bedst. Det kommer helt an på hudtypen og dine egne erfaringer. Køb nogle forskellige og prøv dig frem, hermed vil du finde ud af hvilken der passer dig og dine behov bedst.

Black mask hvor lang tid?

Når masken er godt fordelt over dit ansigt eller de steder du gerne vil af med urenheder så læn dig godt tilbage og nyd øjeblikket. Du vil kort tid efter mærke at masken stille og rolig begynder at stramme omkring din hud. Her er det vigtigt at du forbliver stille og ikke begynder at bevæge ansigtet. Giv det mellem 20-25 min. Derefter kan du trække masken af og se resultatet.

Hvad koster black mask?

Der findes mange forskellige variation samt mærker indenfor black mask industrien og prisen varierer også derefter. Hvis vi starter med nogle af de billigste så kan man jo købe en enkelt behandling med en ”Black Head ex pore strip” til små 9kr, bevæger vi os i den dyre ende jamen så kunne man tale om en Black mask fra Shills, her er prisen på 99kr som svarer til ca. 6 fulde behandlinger. Det afhænger helt og aldeles af hvilken kvalitet du ønsker og har brug for.

Ofte stillede spørgsmål relateret til Black mask

Her vil du få svar på de spørgsmål folk stiller når det handler om blackmask. Skulle det ske at dit spørgsmål ikke er besvaret, så er du mere end velkommen til at sende en mail direkte til os. Dette kan du gøre ved at bruge vores kontaktformular på ”kontakt siden”.

Hvad er en hudorm?

De fleste af os har hudorme i forskellig grad. De forekommer oftest på næsen, panden samt hagen. De kan dog sagtens sniger sig hen på andre dele af kroppen. En hudorm er den sorte eller gullige prik på huden på størrelse med hudens porer. Den korrekte betegnelse for en hudorm er comedone, hudorme er dog det ord vi bruger mest.

Det skal nævnes at en hudorm kan udvikle sig til en bums hvis der trænger bakterier ned. Her vil der opstå en betændelsestilstand og irritation.

En hudorm er når kroppens olieproduktion blander sig sammen med døde hudceller, der hermed tilstopper porerne. Når disse bliver påvirket af luft bliver de til små sorte eller gullige prikker. Når vi taler om kroppens olieproduktion så er det kroppens måde at fugtighedsgøre ens hud. Nogle mennesker producerer meget mens andre lidt. Dette afhænger også af temperaturen, hvilken mad du indtager, alkohol, cigaretter osv.

Hvorfor for man hudorme?

Hudorme for man af naturlige årsager. Din krop producerer olie, denne olie blander sig med de døde hudceller på din krop og laver en lille grim blanding der tilstopper porerne. Derfor ses disse som små sorte prikker på huden. Nogle hudorme er større end andre, dette kommer hel an på porernes størrelse. Hudorme er ikke som bumser, de er der under puberteten og helt frem til dine gamle dage.

Hvordan fjerner man hudorme?

Hudorme kan fjernes ved flere forskellige metoder. De fleste mennesker presser dem ud med fingerneglene, dette fraråder vi da du risikerer at skade huden og gøre den øm. En af metoder er at vaske ansigtet 2-3 gange dagligt og derefter påfører god fugtighedscreme. Dette gør at du fjerne de døde hudceller fra overfladen af din hud og fugtighedscremen gør at din hud ikke på samme tid begynder at overproducerer af olie.

En effektiv metode er at bruge eksfoliering af huden på det berørte område.

Man kan ”hive dem ud” med en black mask. Hvis du har læst foroven, vil du vide at masken laver en lag der klistre sig fast til alle urenheder, så som hudorme og trækker dem ud af porerne når masken fjernes. Her skal der igen en god fugtighedscreme til, netop fordi black mask også udtører huden.

Hvordan undgår man hudorme?

Hudorme kan ikke fjernes over et par timer eller over en nat. Det vil kræve tid og tålmodighed, du vil dog få en smuk hud med tiden. Det skal også siges at du aldrig helt kan undgå hudorme 100 %, der er dog meget du selv kan gøre ved at forebygge. Her er nogle tips vi har samlet sammen.
 • 1. Der skal varme til. Når huden bliver påført varme vil porerne automatisk åbne sig mere op, derved vil du også have nemme ved at fjerne hudormene. Dette kan ske ved 2 metoder. Enten dampe eller gør en håndklæde vådt med varm vand og komme det over ansigtet i ca. 15-25 min. Indtil håndklædet begynder at blive koldt. Eller også kan du opvarme noget vand, kommer det i en gryde eller skål. Holde hovedet over gryden mens du har et håndklæde over hovedet så dampen bliver holdt inde. Når du føler at huden er blevet varmet godt igennem. Vasker du dit ansigt godt med vand eller en beregnet sæbe/ansigtsvask til ansigtet.

  Der sker flere ting når du opvarmer ansigtet op på denne måde. Først og fremmest bliver porer udvidet, så der er bedre adgang til hudormene. Desuden vil det opløse de døde hudceller samt andet snavs i porerne.

 • 2. Salicylsyre er godt mod hudorme. Salicylsyre er specielt beregnet til skønhedsprodukter. De åbner porerne, dræber bakterierne og giver huden mere vitalitet. Du vil kunne mærke en vis prikken i huden når du tager salicylsyre i brug, så sørg for at få snakket med din læge eller en dermatolog.

 • 3. Exfoliering af huden er godt mod hudorme. Mange hudplejeprodukter kan indeholder slibesten, salt, kerner osv.. Disse er rigtig gode at bruge mod hudorme. Du skal dog ikke exfolierer huden mere end 1-2 gange om ugen, da dette kan forøge talg produktionen som du ikke ønsker.

 • 4. Brugen af black mask. Du smører masken på, giver den tid til at tørre og derefter hiver alt snavset af. Her vil du tydeligt kunne se alle de hudorme du lige har hevet ud af deres porer. Vask derefter ansigtet grundigt for rester af black mask der måtte side og derefter gør du brug af en god fugtighedscreme, så din naturlige olieproduktion ikke bliver forøget.

 • 5. Ansigtet skal vasket 2 gange dagligt, om morgenen og om aftenen. Alle ved det, men de færreste gør det. Det at du vasker ansigtet med en god antibakteriel sæbe, er at du fjerner alle de døde hudceller samt overskydende talg huden udskiller. Alene det at vaske ansigtet vil vise sig med flotte resultater nogle uger efter. Igen må vi pointere at du skal huske en god fugtighedscreme.

Hvad er bumser?

Bumser er en form for hudlidelse som rammer de fleste unge tidligt i puberteten. En bums er en betændelsestilstand i de små talgkirtler. Som regel aftager problemet med tiden og forsvinde oftest ved 25 års alderen. Nogle få personer kan have dette problem op til 40 års alderen, her skal man søge lægehjælp.

Hvorfor får man bumser?

BumserNår puberteten rammer en bliver kroppens produktion af mandligt kønshormon forøget, det gælder for begge køn. Her bliver talgkirtlerne stimuleret til øget produktion af hudfedt. Disse talgkirtler findes primært i ansigtet, ryg og bryst. Derfor er det også de 3 steder man tiest ser bumser.

Selve talgkirtlernes udgang vil også blive forsnævret dvs. at hudfedtet vi naturligt producerer vil få svært ved at komme ud. Selve bumserne skyldes hudbakterien Propionibacterium acnes, der i bund og grund lever af hudfedt. Bakterierne udskiller affaldsstoffer og fedtsyrer, her begynder talgkirtlerne at blive irriteret og hermed opstår en betændelsestilstand.

Hvad kommer bumser af?

Bumser forekommer som regel under puberteten der kan dog være vise andre faktorer som forværrer situation og bumser kan fremkomme.
 • Når man arbejder i fugtigt miljø med fedt, olie eller andre lignende ting.
 • Stress kan være en vigtig faktor om man udvikler bumser.
 • At man kradser eller trykker i de bumser man har i forvejen.
 • For kvinder kan det forekomme før og under mestruation.
 • Vise medikamenter og kemikalier kan forårsage bumser
 • Usund livsstil, som friture mad, cigaretter, alkohol osv.

Hvordan fjerner man bumser?

Det kan være ret svært at fjerne bumser især når man er i puberteten. Her gælder det om at holde ansigtet rent for snavs, spise sundere og dyrke motion. Er det rigtig slemt kan man tage specielle præparater i brug, her skal man tage en snak med sin læge om det.