Gardena Sileno robotplæneklipper

Gardena-Sileno-robotplæneklipperAlt for lang tid har vi måtte slide og slæbe med en benzindrevet græsslåmaskine. Ikke nok med at de larmer utrolig meget, de oser også og efterlader græsplænen ujævnt med striber efter hjulene. Æraen for benzindrevet græsslåmaskiner er nu over. Her kan du få en fantastisk robotplæneklipper der klare alt arbejdet for dig. Det eneste der kræves af dig er at du skal installere den og så passer den din plæne for dig. GARDENA Sileno er en robust robotplæneklipper der passer på din plæne så du kan bruge mere tid sammen med familien, vennerne eller foran grillen. Denne fantastiske maskine er både intelligent, har høj sikkerhed og pålidelig drift.

Hvor den kan købes

Gardena Sileno robotplæneklipper
Gardena Sileno robotplæneklipper

Nu bliver det ingen sag at få en perfekt græsplæne - helt uden at røre en finger.

8.999,00-

Med den nye SensorCut system undgår du striber i græsplænen, den er fantastisk til de mest besværgelige og udfordrende haver. Den klarer arbejdet lydløs med de små 58 dB og efterlader din græsplæne perfekt gang på gang.

Robotplæneklipper Sileno fra Gardena er en vidunderlige maskine der ikke kun giver dig smuk græsplæne men gør det lydløst.

Mærket Gardena er en af de førende mærker indenfor robotplæneklipper og denne robot er ingen undtagelse. Her for en arbejdshest i rigtig høj kvalitet, med det stærke skjold som er med til at beskytte den mod regn og blæst er der intet der kan stoppe den plæneklipper for at udfører sit arbejde.

Som med alle deres plæneklipper har denne også indbygget det nyste teknologi for at gøre din hverdag lettere. En kollisionssensor samt en afgrænsningskabel ser til at robotten ikke får problemer med forhindringer i sit arbejde.

Som sikkerhed har denne robot indbygget stopmekanisme der automatisk aktiveres ved enten løft eller hvis den bliver væltet. Skulle det ske at robotten løftes eller væltes vil knivene stoppe med det samme.

Mange frygter at deres nye familiemedlem vil blive udsat for røveri. For at forhindre netop dette er denne robot udstyret med både pinkode, installations- og tastaturlås. Du kan derfor læne dig rolig tilbage velvidende at din robot har det godt på alle tidspunkter af døgnet.

Tilbehør
Medfølgende til denne model er 200 meter afgrænsningskabel og 400 stk. kramper. Dette skulle være nok til de fleste have, skulle det dog ske at du står og mangler et par stykker, så er der også mulighed for at købe ekstra. Selve robotten bruger 3 skarpe pivot knive der allerede er monteret. Du vil dog med i pakken modtage yderligere 9 blade som du vil kunne bruge i fremtiden.

Tilbage til oversigten af Robotplæneklipper

Produktinformation

ProdukttypeGardena Sileno robotplæneklipper
Køretid65 min
Ladetid60 min
ArbejdsarealOp til 1000 m2
Højdejustering20-60 mm
Lydniveau (dB)58 dB

Her kan du se en Gardena Sileno robotplæneklipper i aktion (Produceret af GardenaGermanu).

Vi bliver glade hvis du skriver til os

      Skriv en besked