Black Head Mask fra Pure And Care

Black Head Mask

Black Head Mask

Black Head Mask fra Pure & Care har får alvor slået sig fast som en af de mildeste men stadig mest effektive på markedet – en fantastisk måde at rense huden på, for masken arbejder aktivt, mens du slapper af. Denne form for masker har efterhånden eksisteret i nogle år. Men dette produkt udmærker sig ved at være testet af magasinet TÆNK og har fra Kemiluppen modtaget den grønne kolbe.

Uren hud er noget de fleste af os døjer med. Forurening i luften, snavs og bakterier lægger sig på huden. Den udtørrer og porerne tilstoppes, og på den måde opstår der urenheder. Black Head Mask renser i dybden og er særligt velegnet til hudorme, akne og bumser.

Denne maske indeholder urter, aloe vera og citrus ekstrakter, der frisker din hud op og gør den blød. Masken er en peel-off model og når den hives af, vil urenheder, som hudorme samt miljøskadelige små partikler, følge med. Dette vil efterlade huden ren og frisk, så den kan ånde igen. Pas på dit ansigt og giv den det velvære den har brug for.

Hvor kan man købe Black Head Mask

Pure & Care Black Mask

Denne effektive og utroligt populære peel off Black Mask fra Pure & Care, kan blandt andet fjerne død hud, bumser og fedt og efterlader huden blød og glat.

69,00
Dybderensende black head sampak

Den super populære sampak til fedtet og uren hud. Indeholder Blackhead Cleansing Brush, Blackhead remover, Black Head peel-off maske og Konjac svamp med bambus kul

199,00

Tilbage til oversigten af Black mask test

Produktinformation

Antal behandlinger 8-12

ProdukttypeBlack Head Mask fra Pure & Care
IndeholderVitamin B5, Vitamin E, Glycerin, ekstrakter fra havre, rosmarin olie, calendula, aloe vera, lime, grape m.m.

Derfor anbefaler vi Black Head Maske

Black Head Mask fra Pure & Care er ren skønhedspleje i naturlig form. Masken er ikke bare effektiv, når det gælder hudorme, akne og bumser. Den er også særdeles mild mod huden og har en PH-værdi på 5.5, hvilket efterlader huden silkeblød.

Så hører du til den voksende gruppe af bevidste forbrugere, der aktivt fravælger hormonforstyrrende, allergifremkaldende og miljøbelastende stoffer, er Black Head Mask fra Pure & Care det helt rette valg. For med denne maske kommer du alle urenheder til livs uden at gå på kompromis med indhold og kvalitet. Du kan læse mere om black mask hos hafaro.dk

Her kan du se hvordan en Black Mask virker (Produceret af Luxplus.dk).

9.5 Samlet score
Konklusion

Black head Mask fra Pure & Care er et kvalitetsprodukt og scorer topkarakterer over hele linjen. Ikke nok med at du effektivt fjerner alle urenheder, du undgår også at efterlade allergifremkaldende, hormonforstyrrende samt miljøbelastende stoffer på huden.

Dækningsevne
9
Fjernelse af urenheder
9.5
Blødhed og glathed af huden
10
Fordele
 • Nem at bruge
 • Renser i dybden
 • Gør huden blød
 • Testet af magasinet TÆNK
 • Modtager af ”den grønne kolbe” fra Kemiluppen
 • Fri for mistænkte hormonforstyrrende stoffer
 • Fri for planteekstrakter der kan give allergi
 • Fri for andre allergifremkaldende stoffer
 • Fri for parfumestoffer
 • Fri for miljøbelastende stoffer
Ulemper
 • Ingen ulemper
Brugervurdering 4 (9 stemmer)

Vi bliver glade hvis du skriver til os

   Skriv en besked