Ansigtscreme test – 5 Bedste ansigtscremer til dit ansigt

I denne ansigtscreme test beskriver vi fordelene ved at bruge de forskellige ansigtscremer. Du har sikkert prøvet en del forskellige cremer, så du ved at det kan betale sig at prøve sig frem.


Giver silkeblødt hud
ESTÉE LAUDER Hydrationist Maximum Moisture
ESTÉE LAUDER Hydrationist Maximum Moisture - Giver silkeblødt hud
330,00 kr
Til butik >>

Luksuriøs
OH Truth Créme Advanced Hydration
Truth Créme Advanced Hydration - Luksuriøs fugtighedscreme
419,00 kr
Til butik >>

Kvalitet til små penge
Weleda Almond Soothing Facial Cream
Weleda Almond Soothing Facial Cream - Kvalitet til små penge
127,00 kr
Til butik >>


ESTÉE LAUDER Hydrationist Maximum Moisture Creme – Gennemfugter huden og efterlader det silkeblødt

Køb herBedste pris: 330,00 kr (Nicehair)
Ansigtscreme test
ESTÉE LAUDER Hydrationist Maximum Moisture Creme er en dejlige og fantastisk ansigtscreme beregnet der kan fås til bøde normal, kombineret og tør hud. Med sin bløde og cremet konsistens vil du kunne mærke og se livet vende tilbage til ansigtet mens den gennemfugter huden og efterlader det silkeblødt. Ved kontinuerligt brug af ansigtscremen vil det give dig en glat, blød, fugtet og sund hud. Denne creme er enhver modernes kvindes drøm. En creme dig giver dig en dejlig fornemmelse og velvære dit ansigt har brug for.

Specifikationer:

 • Kan fås til både normal, kombineret og tør hud
 • Modstår alderstegn
 • Gennemfugter huden
 • Efterlader huden silkeblød
 • Virker op til 24 timer
 • 50 ml

Anvendelse:

 • Denne fantastiske og dejlige ansigtscreme skal anvendes morgen og aften efter rensningen af ansigtet.

Truth Créme Advanced Hydration – Fremmer cellefornyelsen og opstrammer huden

Køb herBedste pris: 419,00 kr (NiceHair)
Creme til at dåne over
Ole Henriksen Truth Creme er en velkendt og luksuriøs ansigtscreme indeholdende deres eksklusive Advanced Hydration Complex™ formel. Denne fantastiske creme er specielt udviklet til aktivt at gå ind og lyse, opstramme og sikrer huden optimal fugt.

Advanced Hydration Complex™ gennemfugter huden og arbejder sammen med andre aktive ingredienser i produktet. Her bliver din hud forynget, hudens kollage bliver stimuleret og desuden fremmer cellefornyelsen. Med denne ansigtscreme fra OH vil du få en yngre, ensartet hudfarve samt reducering af fine linjer og rynker.

Specifikationer:

 • Gennemfugter huden
 • Virker opstrammende
 • Fjerner fine linjer og rynker
 • Lysner misfarvninger
 • 50 ml

Anvendelse:

 • Påføres morgen og aften på et rent ansigt

Weleda Almond Soothing Facial Cream – Udglatter og fornyer hudens energi

Køb herBedste pris: 127,00 kr (Nicehair)
Ansigtscremer der udglatter og fornyer hudens energi
Weleda Almond Soothing Facial Cream er beregnet til tør og sart hud. Den er både nærende og indeholder intensivt plejende ingredienser.
Den allergivenlige ansigtscreme tilfører dybdevirkende og beroligende pleje til følsom og tør hud, genskaber hudens naturlige balance og skaber beskyttende barriere.
Med sin økologiske mandelolie indeholder den essentielle fedtsyrer, der beskytter mod udtørring og tidlige alderstegn.
Blommeolien i cremen er spækket med a og E vitaminer, absorberes hurtigt og virker udglattende og beroligende.

Her får du en creme der forkæler din hud med pleje og beskyttende næring.

Specifikationer:

 • Beregnet til tør hud
 • Tilfører huden fugt
 • Nærende og plejende
 • Allergivenlig
 • Indeholder A og E-vitaminer
 • 30 ml

Anvendelse:

 • Anvendes morgen og aften på et rent ansigt
 • Masseres blidt ind i huden med små cirkulære bevægelser

Beaute Pacifique Fugtighedscreme

Køb herBedste pris: 199,00 kr (Med24)
Beaute Pacifique Fugtighedscreme

Beaute Pacifique fugtighedscreme er en langtidsvirkende creme der er specielt udviklet til kombineret og almindelig hud. Giver en fantastisk fugtpleje din hud har brug for uanset omstændighederne. Cremen er utrolig drøj og derfor vil holde i utrolig lang tid. Masser den blidt ind i huden og mærk den fantastiske frisk følelser der vil komme over dit ansigt. Beskytter også mod solen skadelige UV-stråler med et solfilter. Du vil altid kunne se hvor meget du har tilbage uden at skulle åbne op for krukken med den halvgennemsigtige tekstur.

En creme der fortjener sin helt egen hylde på dit badeværelse.

Specifikationer:

 • Tilfører høj fugtighedsniveau i mange timer
 • Efterlader huden blød og frisk
 • Beskytter huden mod ældning ved brug af anti-oxidanter
 • Indeholder solfilter, der beskytter mod solen farlige ultraviolette stråler
 • Cremen er utrolig drøj, som betyder at der ikke skal bruges særlig meget og derved også holde i ekstra lang tid
 • Kan bruges morgen og aften
 • 50ml

Anvendelse:

 • Kan anvendes morgen og aften
 • Påføres med blide cirkulære bevægelser

Konklusion

Testvinderne af denne test er ansigtscremer der både er milde, fugtgivende og har noget ekstra at tilbyde end bare den almindelig hverdagscreme. Vinderne i hver deres kategori er disse tre ansigtscremer:

 • ESTÉE LAUDER Hydrationist Maximum Moisture Creme
 • Truth Créme Advanced Hydration
 • Weleda Almond Soothing Facial Cream

5 tips ved korrekt brug af ansigtscreme

Studierne viser at det ikke er ligegyldigt, hvordan man påfører fugtighedscreme i ansigtet. Her får du gode råd til hvad du skal gøre, for at få det mest optimale ud af din ansigtscreme.

1. Rent ansigt og hænder
Rengør ansigtet samt hænderne før du tager en ansigtscreme i brug. Begynder du at bruge en dejlig og god ansigtscreme med enten et beskidt ansigt eller hænder, så risikerer du at irritere huden og stoppe porerne til. Husk at ansigtet meget gerne må være lidt fugtigt, på den måde vil ansigtscremen optages hurtigere ind i huden.

2. Lad huden absorbere
Det er essentielt, at ansigtscremen får lov til at trænge ind i huden. Giv derfor denne process gerne 10 – 20 minutter før du går videre med at påføre makeup.

3. Kend din hud – (Læs mere hudtyper længere nede i artiklen)
Det er ikke ligegyldig hvilken type hudcreme du bruger. Den skal nemlig passe til din hudtype. Tag forbi en dermatolog og få en analyse af din hud, derefter vil du fremover vide hvilken form for fugtighedscreme du skal bruge og hvilke af dem, der vil give dig de bedste resultater.

4. Vand

Mange går ud fra at en god fugtighedscreme er nok. Men det er ikke nok. Din hud kan nemlig fugtes indefra. Dette gør du ved at drikke masser af vand i løbet af dagen.

5. Pusterum
Som alt andet, har din hud brug for at ”ånde”, dette gøres bedst om natten. Husk derfor altid at fjerne de overskydende makeup rester før du går i seng.

6. Solen
Solen giver dig en dejlig varm glød, men husk på at den også er skadelig for din hud. Den udtørrer dit ansigt uden at du kan mærke det. Det er derfor også vigtigt at bruge en form for solfactor, mange af ansigtscremerne i dag indeholder en form for beskyttende lag af solfactor.

7. Hudens balance
Pas på med at ”overfugte” din hud. For meget creme eller olie i ansigtet kan ødelægge din huds naturlige balance.

8. De kolde måneder
Når vi bevæger os ind i de kolde måneder som efterår samt vinterperioden, så er det især vigtigt at bruge en god ansigtscreme her. Kulden har det med at udtørre huden og få det til at se gråt og kedeligt ud. En ansigtscreme vil virke beskyttende mod kulde, udtørring, blæs og regn.

Ansigtscreme eller Olie

Der findes flere forskellige typer af produkter til ansigtet. De 2 mest brugte er Ansigtscreme og ansigtsolie men er det lige meget hvilken man bruger og til hvilken hudtype?

Creme: Der findes utrolig mange forskellige typer af cremer til ansigtet. Nogle er meget drøje, fede mens andre har en høj indhold af væske. Og det er ikke ligegyldigt hvilken creme du vælger til brug, her skal du selvfølgelig gå efter din hud type. Producerer din hud meget fedt i forvejen, så skal du gå efter en creme, der ikke har en særlig stor indhold af fedtstoffer.

Olie: At bruge olie på kroppen er skam ikke noget nyt, det er dog mest udbredt i udlandet. En olie kan holde huden sund, opretholde hudens naturlige balance og give den fugt. En god olie kan bruges til hele kroppen samt håret. Bedste anvendelse af en olie er efter et overstået bad, når kroppen stadig er lidt fugtig. Her vil olien have det nemmere ved at trænge ind i huden og give dig den ”næring” din krop har brug for. Nogle af disse gode olie kunne være: Argonolie, mandelolie, jojobaolie og avokadoolie. Du skal dog passe på ikke at komme for meget olie på kroppen, da det kan komme til at se både fedtet og skindende. Bruger du for meget olie vil kroppen ikke kunne optage det hele og så vil det være spild samt vil tøjet suge det overskydende olie op.

De 3 hudtyper

Tør, irritabel og sart hud:
Her er det utrolig vigtigt at gå efter en god creme med så få kemikalier og andre syntetiske stoffer som muligt. Har du en sensitiv hud, vil din hud blive påvirket af det, den vil blive tør og irriteret i værste fald vil din hud blive rød og begyndte at få små sprækker. Til en sensitiv, tør eller irriteret hud er det utrolig godt at bruge en olie, da denne ikke indeholder lige så mange stoffer som en creme. Her kunne det være en ide at bruge avokadoolie eller argonolie, der både er fugtgivende og nænsom mod huden. Er din hud tør, og du ikke er glad for olier, så kan du gå efter en god og ekstra fedtet creme da, din hud har brug for fugten.

Fedtet hud:
Har du tendens til at få bumser og skinner dit ansigtet tit? Så er der stor chancer for at dine porer er tilstoppede. Din hud producerer fedt i større mængder og dit ansigt har en lidt glinsende overflade. Her er det vigtigt at rense og pleje dit ansigt hver dag. Det er vigtigt at du undgå at bruge olie samt fede cremer. Efter rengøring af ansigtet, tag en let creme i brug.

Kombineret hud:
Kombineret hud er den de fleste mennesker har. Som regel en pæn og ensartet hud, har dog tilbøjelighed til at skinne lidt mere i t-zonen som er: panden, næsen og hagen. Skal det gøres korrekt, så skal der bruges 2 forskellige cremer. En let og ikke fedtet creme til selve t-zonen og en normal creme til resten af ansigtet. Personer med kombineret hud, kan godt bruge olie, men skal holde sig fra fede cremer da det kan tilstoppe porerne og give en uren hud.

Rynkecreme eller ansigtscreme

30. juni 2014 lavede forbrugermagasinet tænk.dk en test på 14 forskellige rynkecremer sammenlignet med en almindelig fugtighedscreme. De ville gerne undersøge om rynkecremerne kunne holde hvad de lovede, om de kunne reducerer rynkerne markant mere end almindelige fugtighedscremer. Og resultat var chokerende.

Det viste sig at 9 ud af de 14 cremer indeholdte potentielt skadelig kemi. Desuden fandt de ud af at en rynkecreme var på niveau med en almindelig fugtighedscreme. Kun 2 ud af de 14 testede rynkecremer kunne give en bedre resultat ved reducering af rynker. Når det nu er sagt så var resultaterne så minimale at reducering i rynkerne ikke kunne ses med det blotte øje.

Uønsket kemi

Den 23 november 2015 var forbrugerrådet tænk.dk ude med riven igen. Denne gang ville de undersøge indholdsdeklaration på 20 populære og dyre ansigtscremer. Mærker som The Body Shop, Rudolph, Lancome, Helena Rubinstein, Clinique, Dr. Hauschka, Elizabeth Arden og mange andre blev taget til kontrol. Igen var resultatet chokerende, da ingen af de 20 testede ansigtscremer var fri for skadelige stoffer. 6 af produkterne indeholdte stoffer der er mistænkt for hormonforstyrrende som blandt andet gælder parabener.

Testkilder

Tænk.dk
Forbrugermagasinet tænk.dk undersøgte 20 pupolære ansigtscremer for indhold af farlige kemiske stoffer. Resultatet viser at samtlige produkter indeholdte en eller flere stoffer som enten var miljøbelastende, parfumestoffer eller hormonforstyrrende elementer. Tænk.dk råder til at vælge ansigtscremer der er svanemærket uden parfumering.

Q.dk
Redaktionen i q.dk har testet 8 populære mærker indenfor dagcremer i en prisklasse fra 90 kr. til 1.400 kr. Vinderen af testen blev kåret for sin milde og plejende resultater samt effektive fugtgivende virkning. Weleda Almond Soothing Facial Cream fik top score er anbefales af redaktionen på q.dk

Eurowoman.dk
Eurowoman har udarbejdet en meget simpel test på 7 fugtgivende ansigtscremer til alle hudtyper. Desværre er der hverken en vinder ej heller kan man se hvilke kriterier de har baseret testen på. Men der kan du se de 7 forskellige ansigtscremer der er tale om.

Håber at denne ansigtscreme test gjorde dig lidt kloge. Glem ikke at læse vores store dermaroller test, hvor vi beskriver hvordan man bruger en dermaroller, hvilket dermaroller der er bedst, og en masse andet – du kan læse artiklen om dermaroller testen her

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Vare
Sale
3 måneder ago

Vare

Original price was: 375,00 kr..Current price is: 281,25 kr.. -25%
Få den ultimative køkkenoplevelse med vores innovative køkkenmaskine. Spar tid og lad maskinen gøre arbejdet for dig. Din nye køkkenven.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Ecooking Ansigtscreme Herre • 50ml.
Sale
11 måneder ago

Ecooking Ansigtscreme Herre • 50ml.

Original price was: 259,95 kr..Current price is: 233,95 kr.. -10%
Opnå den ultimative hudpleje med vores luksuriøse Ecooking Ansigtscreme Herre. Med en unik formel, der bekæmper tør hud og fine linjer, får du en strålende og ungdommelig teint. Prøv den i dag.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Mühle Organic Ansigtscreme (50 ml)
Deal
11 måneder ago

Mühle Organic Ansigtscreme (50 ml)

149,00 kr.
Forkæl din hud med Mühle Organic Ansigtscreme. Den naturlige formel fugter dybt, tilfører næring og beskytter mod miljøpåvirkninger. Perfekt til en sund og strålende hud.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Pudderdåserne Anti-Age Ansigtscreme 50 ml
Sale
11 måneder ago

Pudderdåserne Anti-Age Ansigtscreme 50 ml

Original price was: 229,00 kr..Current price is: 172,00 kr.. -25%
Få smuk og ungdommelig hud med vores Anti-Age Ansigtscreme fra Pudderdåserne. Den reducerer rynker og giver en strålende glød. Prøv den i dag.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Badeanstalten Ansigtscreme Balance 45 ml
Deal
11 måneder ago

Badeanstalten Ansigtscreme Balance 45 ml

199,00 kr.
Få en fejlfri og balanceret hud med Badeanstalten Ansigtscreme Balance. Den lette formel forebygger urenheder og efterlader dit ansigt strålende.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Ecooking Men Ansigtscreme (50 ml)
Deal
11 måneder ago

Ecooking Men Ansigtscreme (50 ml)

299,95 kr.
Få en frisk og ungdommelig hud med Ecooking Men Ansigtscreme. En unik blanding af naturlige ingredienser, der tilfører intens fugt og bekæmper aldringstegn. Perfekt til moderne mænd.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Filorga - Ansigtscreme Til Kombineret Og Fedtet Hud - Nctf - Reverse Mat Cream 50 Ml
Deal
Oplev det ultimative værktøj til at bekæmpe kombineret og fedtet hud. Filorga's NCTF - Reverse Mat Cream giver dig en mat og fejlfri finish, der varer hele dagen. Gør din hud til din bedste accessory.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme 50 ml
Sale
2 år ago

Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme 50 ml

Original price was: 565,00 kr..Current price is: 399,00 kr.. -29%
Få strålende, ungdommelig hud med Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme. Denne unikke creme giver dig synlige resultater og forbedrer din hudtone.

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart