OPI neglelak

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Neglelak - Infinite Shine 2 - Another Ramen-tic Evening
Deal
Skab glæde og stil med OPI Neglelak - Infinite Shine 2. Holdbar glans i en romantisk ramen-inspireret farve. Opgrader din stil i dag.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Neglelak - Nail Lacquer - Strawberry Margarita
Deal
Få smukke og holdbare negle med Opi Neglelak - Nail Lacquer. Opgrader dit look med den sprudlende Strawberry Margarita farve.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Rapidry Top Coat 15 Ml
Deal
2 år ago

Opi Rapidry Top Coat 15 Ml

119,95 kr.
Få smukke, hurtigtørrende negle på ingen tid. Opi Rapidry Top Coat beskytter din neglelak og giver en strålende glans. Perfekt for travle kvinder.

Er du personen der godt kan lide neglelak, at vise dem frem og pleje dig selv? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. Nemlig neglelak fra OPI.

Du kan finde dem i over 250 forskellige nuancer og farver, de er fantastiske og holdbare. Du går ikke galt i byen med neglelak fra OPI. I denne artikel vil du kunne læse dig frem til hvorfor denne neglelak er så fantastisk samt hvor du kan finde den billigst.

 • God dækkeevne
 • Fantastisk holdbarhed
 • Nem at påføre
 • Kort tørretid
 • Fra for farlige kemikalier som DBP, formaldehyd og Toluene
 • Fra 18 kroner stykket – Hvis du køber All Star Neglelak 10 paks.

Opi neglelak

Se det store udvalg af OPI neglelak her ->

Hvor kan jeg finde billige OPI neglelak?

OPI Neglelak bliver solgt verdenen over, de udgiver flere kollektioner om året som passer til moden og til forskellige stile. Med over 250 forskellige farver og nuancer samt den fabelagtige kvalitet har OPI placeret sig som en af verdens førende indenfor neglelak. Om du skal til fest sammen med veninderne i byen eller til en hyggelig middag med din bedre halvdel så vil du altid kunne finde den neglelak der passer til situationen. Selv om neglelakken er ret billig i forvejen har vi fundet de steder hvor du kan købe dem billigst på nettet. Går du ind i Matas eller andre lignende butikker vil du med det samme se at de fleste af dem koster over 100kr stykket. Vi har fundet stedet til dig hvor du kan få dem ned til små 39kr hvorved du kan spare op til hele 96%.

Spar op til 69% på OPI Neglelak

Følger du linket ovenover, vil du kunne finde frem til neglelakker der koster helt ned til 18kr hvis du køber 10 paks af All star neglelak. Der vil du finde frem til de nyste kollektioner, neglelak med effekter og humørsættende nuancer. Shoppen sælger selvfølgelig meget andet end neglelakker og priserne er i helt i bund.

Se videoen og de smukke farver neglelak du kan anskaffe dig hos OPI.

 

Sådan påfører du neglelak

Neglelak kan være svært at påføre, her kommer det an på neglelakken densitet, tørretid samt penslens størrelse og udformning. Men frygt ej, det kræver bare til vending og lidt tålmodighed. For som man sige: ”Øvelse gør mester”. Og heldigvis for os andre findes der faktisk en hel og specifik metode at påfører neglelak på neglene og skabe bedst mulig resultat. Efter lidt øvelse vil denne metode aldrig slå fejl.

Følg disse 4 simple trin og brug billedet som hjælp.

Påføring af neglelak1. Husk at rengøre neglene og tørre neglene før påførslen af neglelak.
2. For at få den bedst mulig resultat skal du starte med en simpel base coat. Coaten er altid gennemsigtig, den beskytter dine negle, forbedre holdbarheden af lakken samt øger bindingen til neglelakken.
3. Påfør nu den udvalgte neglelak som vises på billedet. Metoden er skabt til at få dækket overfladen af neglen bedst muligt og få en smuk og ensartet dækning af neglen.
4. Er du sulten efter mere, så kan du i trin 4 begynde at slå dig selv lidt løs og eksperimenterer lidt med andre farver eller nuancer, måske lave nogle design eller mønstre som kun vil fremhæve neglene. Du skal dog holde lidt igen, for det kan godt blive for meget.

Hvilken neglelak fra OPI skal jeg vælge?

Nogle gange kan det være svært at vælge en bestemt neglelak når man har så mange af vælge imellem. Der findes som tidligere skrevet over 250 forskellige farver og nuancer. Her skal du også tænke på at de findes i mat, glans, akryl med og uden glimmer samt andre effekter hvor bestemte neglelakker har en skiftende farver der virkelig kan sætte gang i festen. Er du virkelig ubeslutsom og har svært ved at vælge, så behøver du ikke at tømme hele din konto. Du kan få disse neglelak fra 39kr, derfor kan du altid prøve dig lidt frem indtil du finder frem til din ynglings.

Ud over dette kunne du jo vælge din ynglings farve, eller en nuance der passer fremhæver dine øjne, måske en farve der passer til tøjet eller din hudtype. Husk på at en neglelak ikke kun skal fremhæve dine smukke og feminine negle men også komplimenterer andet ved din skønhed.

Billig-opi-neglelak

Hvilken type er du?

 • Stille: Her kan du passende vælge en af de mere neutrale farver, især hvis du ikke kan lide at stå ud af mængden men stadig vise en smuk og glamourøst side af dig selv.
 • Mystiske: Mørke farver der komplimentere din skygge din huds nuance vil passe dig bedst her.
 • Frembrusende: Er du typen der godt kan lide at være i centrum, at vise dig frem for verdenen, så kan du tage en af de mere skrigende farver eller måske en dyb rød der understreger din personlighed.

Der findes selvfølgelig mange forskellige typer mennesker og der findes også farver og nuancer til alle typer og hvilken humør du er i. Prøv dig frem, eksperimenter lidt og se hvad der passer dig bedst. Nogle gange afhænger valgtes af øjeblikkets humør og sådan er det bare. Det eneste vi ønsker at du føler dig smuk og tilpas.

Historien bag Opi neglelak

Oprindeligt beskæftigede OPI (Odontorium Products Inc) sig med den ordontologiske del af verden. De udviklede og solgte diverse produkter og instrumenter til tand klinikker. I 1981 blev virksomheden opkøbt af George Schaeffer. Han fik ansat flere højkvalificerede personer som han ønskede skulle bygge virksomheden op med. Deres første produkt de udviklede var et akryl system som de solgte til de forskellige negleklinikker. Dette forgik dør til dør da de ikke havde de helt store kontakter. Efter at have set markedet an, udviklede de en virksomhedsplan samt målsætning for udviklingen af deres ny købte firma. Her droppede de alt udviklingen af produkter til tandklinikkerne og satte deres fokus på negleprodukter samt ændrede deres navn til OPI Products Inc.

I 1989 udviklede de flere forskellige neglelakker og kom stille og rolig ind på markedet. Virksomheden satsede på at skulle inkludere nogle af deres neglelakker i film branchen som reklame og eksponering, herfra tog det virkelig fart. Bland andet kan vi nævne film som: Legally Blonde 2 samt Alice in Wonderland.

Store forandringer

I 2007 skete der store forandringer i virksomheden. Mange begyndte at se hvor farlige kemikalier i virkeligheden var og derfor blev dannet en del regler ang. brug af farlige kemikalier i skønhedsprodukter heriblandt neglelak. Efter presset fra EPA (Environmental Protection Agency) samt Campaign for Safe Cosmetics, måtte OPI lave neglelak formlerne om. Det resulterede i at farlige kemikalier som DBP (dibutyl phthalate), formaldehyd og toluene blev fjernet fra alle deres produkter.

I dag findes der over 250 forskellige farver og nuancer af OPI neglelak. Dette tal vokser hver år da de udgiver nye kollektioner hele tiden. Nogle af neglelakkerne er selvfølgelig udgået, du skal dog ikke tvivle, for hver neglelak der udgå udvikler de 3-5 nye. OPI neglelak af kommet for at blive, deres store udvalg og kvalitet har placeret dem i toppen hvor de konkurrencer sammen med Essie neglelak som også er et meget efterspurgt og berømt mærke.

Samarbejde med berømtheder

Som mange andre virksomheder prøver de hele tiden at vise omverdenen deres nyeste kollektioner og kvaliteten på deres produkter. En af deres mere geniale ideer i virksomheden gik ud på at lave samarbejde med flere forskellige berømtheder. Disse ville eksponere deres produkter og derved skabe mere salg for virksomheden.

Her er nogle af de store stjerne som OPI har haft sammenarbejde med:

 • Katy Perry (Sanger)
 • Serena Williams (Tennis spiller)
 • Selena Gomez (Skuespiller og sanger)
 • Mariah Carey (Sanger)
 • Carrie Underwood (Sanger)

Ud over stjernerne har de også brugt forskellige film samt serier til at promovere deres produkter:

 • The Muppets
 • Modern Family
 • Keeping Up with the Kardahians
 • Og mange andre…

Konklusion

OPI neglelak er en fantastisk mærke der bliver brugt af unge som gamle, de ses tit på stjernernes negle og koster ikke en formue. Har du teknikken og erfaringen, kan du skabe de mest fantastiske og storslået designs der virkelig vække opsigt. Der kommer nye kollektioner hver eneste år, så der er nok at vælge imellem. Denne anmeldelse af neglelak har vi selvfølgelig basseret på 4 kriterier så som: Kvalitet, holdbarhed, tørretid samt udvalg. Anmeldelsen er dog også stærk baseret på tilfredse kunder af produktet.

Kvalitet

Kvaliteten er helt i top. Et smukt ydre der let kan stillet frem til skue eller gemmes sammen med de andre skønhedsprodukter. Emballagen er holdbar og går ikke let i stykker. De har for flere år siden fjernet de farlige kemikalie som kun giver det positivt anmærkning. Er du i tvivl hvilken neglelak du skal købe, så er OPI det rigtige valg.

Holdbarhed

Holdbarheden på neglelakken er utrolig, hvis du lægger lakken korrekt kan den holde utrolig lang tid. Det afhænger selvfølgelig også af hvilken erhverv du beskæftiger dig med. Skulle uheldet være ude så er det ikke ret svært at lægge nyt lak på neglene.

Tørretid

Inden du når at lække lakken på den sidste negl vil du allerede kunne bemærke at de første negle allerede godt tørre. Nogle få minutter og du er klar til at komme videre. Selv om tørretiden er utrolig kort, så afhænger dette også af hvor tyk et lag du bruger. Den korte tørretid gør at mange unge der altid har travlt er vilde med OPI.

Udvalg

Med over 250 forskellige nuancer og farver. Neglelakker både i mat og glans, med og uden glimmer samt diverse effekter kan man vist ikke klage. Du vil altid kunne finde en neglelak der passer dig. Især fordi den neglelak du vælger virkelig kan sige meget om din personlighed samt udtryk. Fantastisk stort udvalg gøre at denne neglelak er så eftertragtet.

Pris

Men høj kvalitet, så anderkendt mærke og så stort udvalg skulle man tror at denne neglelak koster det hvide ud af øjnene. Igen overrasker OPI positiv, du kan få deres neglelak fra små 39 kr. Det skal selvfølgelig nævnes at nye kollektioner der kommer ud koster lidt mere, men de er også det værd. Der går dog ikke lang tid før man kan købe dem for slik.

Du må ikke bide negle

Du må ikke bide negleOk måske er overskriften lige lovlig skræmmende. Vi har alle prøvet at bide negle om det er da vi var børn eller fordi vi lige ville rette den skarpe kant. De fleste af os har heldigvis ikke den dårlige vane at bære rundt på. Men mon ikke du kender eller har set en person der bider sine negle og ikke engang registrerer det. At bide negle er i de fleste tilfælde ikke noget vi gør med vilje, det er en dårlig vane fra vores unge dage som bare har sat sig fast. Kender du en eller har du selv vanen til stikke klør fem i munden og bare gumle løs, så er det måske dig overskriften henvender sig til. Ikke nok med at dine negle bliver grimme og derved vil du aldrig kunne udnytte potentiellet med neglelak, men det er også meget dårlig for helbredet. Læs de 7 skræmmende ting alle burde vide!

1. Du bruger dine hænder til alt. Tager en varer i butikken, trykker på stopknappen i bussen eller så simpelt som at dreje på et håndtag for at åbne en dør. Ja dine hænder er simpelthen bombarderet af forskellige bakterier, svampe og andet snavs. Kan du så gætte hvor på dine hænder alle disse hærligheder har størst koncentration? Nemlig under dine negle!

2. Det ser ikke særlig charmerende ud, men det er da ikke så slemt at bide tænder vel? Forkert, ikke nok med at du tilfører bakterier til din mund, men både dine tænder og tandkød bliver smadret af denne vane.

3. Dårlig ånde skyldes bakterier. Og når du tilføjer flere bakterier til samlingen vil det selvfølgelig resultere i en stærkere lugt. Hold nallerne fra munden, så kan det være du vil få flere kys!

Husk også

4. Betændelse i fingerspidserne er også forøget en del for personer der bider negle. Det gør ondt, det er ubehagelig og ikke særlig praktisk når nu vi bruger vores hænder til alt.

5. Nu er en dårlig ånde måske ikke så slem, da den kan maskeres med et stykke tyggegummi, en omgang børstning af tænderne samt andre små og smarte metoder. Det er dog noget andet at få forkølelsessår eller endda herpes. Hold hænderne fra munden!

6. Lige meget hvor økologisk eller naturlig en neglelak er, så indeholder de stoffer som ikke er beregnet for indtagelse. Bider du negle mens du har neglelak på, så tænk over at du faktisk i gang med at gnave i gift.

7. Nu har vi talt om bakterier, dårlig ånde og endda betændelse. Men hvad med selve neglen du sidder og gnaver i? Heller ikke der vil det gavne, din negle vil miste den naturlige glans og med tiden også bliver deform og dette vil ikke kunne rettes op på.

Vi håber at disse 7 ting har givet dig noget at tænke over næste gang du bliver lækker sulten.

Er du mere til Essie?

OPI er ikke de eneste der er førende indenfor neglelak. Her kan vi tage en af de største konkurrenter op som også leverer fantastiske neglelak i samme kvalitet og ligeså billig pris. Her er der selvfølgelig tale om Essie.
Essie neglelak er til dem der måtte ønske smukke og opsigtsvækkende negle: Læs med om Essie neglelak her

Som OPI neglelak har Essie også vise kvaliteter man ikke kan se bort fra:

 • En fantastisk dækkeevne
 • Lang holdbarhed
 • Hurtigt tørretid
 • Der findes over 300 forskellige farver og nuancer
 • De er fri for Toluene, Formaldehyd samt DBP
 • Du kan købe dem fra 39kr

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Neglelak - Infinite Shine 2 - Another Ramen-tic Evening
Deal
Skab glæde og stil med OPI Neglelak - Infinite Shine 2. Holdbar glans i en romantisk ramen-inspireret farve. Opgrader din stil i dag.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Neglelak - Nail Lacquer - Strawberry Margarita
Deal
Få smukke og holdbare negle med Opi Neglelak - Nail Lacquer. Opgrader dit look med den sprudlende Strawberry Margarita farve.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Rapidry Top Coat 15 Ml
Deal
2 år ago

Opi Rapidry Top Coat 15 Ml

119,95 kr.
Få smukke, hurtigtørrende negle på ingen tid. Opi Rapidry Top Coat beskytter din neglelak og giver en strålende glans. Perfekt for travle kvinder.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Topcoat - Infinite Shine 3 Gloss Brilliant
Deal
Få et spejlblanke, professionelt manicure der holder i op til 11 dage. Opi Topcoat giver dig et fejlfrit, langtidsholdbart resultat med intens glans. Dit drømmemanicure venter.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Neglelak - Infinite Shine 2 - I'm Really An Actress
Deal
Opnå filmstjerne-negle med Opi Neglelak - Infinite Shine 2. Skab professionel og langtidsholdbar glans. Gå ikke på kompromis med din stil.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Neglelak - Infinite Shine 2 - Award For Best Nails Goes To
Deal
Få professionelt smukke og holdbare negle med Opi Neglelak - Infinite Shine 2. Vinder af prisen for de bedste negle. Oplev forskellen i dag.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Neglelak - Infinite Shine 2 - Movie Buff
Deal
Skab glamourøse negle med Opi Infinite Shine 2. Denne smukke neglelak i farven Movie Buff tilbyder langvarig holdbarhed og en fejlfri finish. Gør dit neglelook til et kunstværk med Opi.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Neglelak - Infinite Shine 2 - Bee-hind The Scenes
Deal
Få smukke og langtidsholdbare negle med Opi Neglelak i Bee-hind The Scenes. Oplev en unik glans og professionel finish. Prøv det nu.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Neglelak - Infinite Shine 2 - I'm An Extra
Deal
Få neglene til at stråle med Opi Neglelak - Infinite Shine 2. Den ultimative glans og holdbarhed i en smuk farve, der giver dig den ekstra wow-faktor.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Neglelak - Infinite Shine 2 - Suzi Calls The Paparazzi
Deal
Oplev glamourøse negle med Opi Neglelak - Infinite Shine 2. Suzi Calls The Paparazzi giver langvarig glans og farveintensitet. Perfekt til den moderne fashionista.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Neglefil - Shiner
Deal
2 år ago

Opi Neglefil – Shiner

109,95 kr.
Få fantastisk blanke negle på få sekunder med Opi Neglefil - Shiner. Undgå besværlig polering og opnå en smuk og holdbar glans.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Opi Matte Top Coat
Deal
2 år ago

Opi Matte Top Coat

129,95 kr.
Få et trendy og sofistikeret look med Opi Matte Top Coat - den perfekte finish til at skabe en mat og elegant neglelak. Vær unik og skill dig ud. Skynd dig at bestille nu.

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart