Essie Neglelak

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Essie Neglelak - Blanc
Sale
1 måned ago

Essie Neglelak – Blanc

Original price was: 119,95 kr..Current price is: 99,95 kr.. -17%
Få den perfekte, klassiske hvide neglelak med Essie Neglelak - Blanc. Prøv det nu for smukke og stilfulde negle.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Vare
Sale
1 måned ago

Vare

Original price was: 119,95 kr..Current price is: 99,95 kr.. -17%
Forkæl dine sanser med vores luksuriøse VareX. Oplev en unik kombination af stilfuldt design og høj kvalitet. Bestil nu og nyd en eksklusiv oplevelse hjemme hos dig selv.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Vare
Deal
Få flotte negle med Essie Nail Polish 511 Congrats. - Den perfekte farve til enhver anledning. Høj kvalitet og langvarig holdbarhed. Bestil nu.

Vi har fundet den perfekte Neglelak til dig, der ønsker smukke og opsigtsvækkende negle. Her i artiklen

vil du kunne læse hvorfor Essie er verdens bedste neglelak samt hvor du kan købe den billigt.

  • Fantastisk dækkeevne
  • Lang holdbarhed
  • Kort tørretid
  • Utrolig nemt at påføre
  • Over 300 forskellige nuancer
  • Fri for DBP, Toluene og Formaldehyd
  • Billigste pris: 45kr

Essie Neglelak er udviklet af kvinden ”Essie Weingarten” der er født i 1950. Hun har med sine fantastiske farver fortryllet verdenen, der findes efterhånden mere end 300 forskellige nuancer der passer til enhver lejlighed. Med neglelakkens smukke ydre, veldefineret struktur og en god balance mellem glans og farve, er der ingen tvivl om at denne neglelak er en af verdens bedste indenfor sin genre. Essie går meget op i naturlige ingredienser og derved indeholder neglelakken hverken, DBP, Toluene eller Formaldehyd.

Essie neglelak udvalg
Se det store udvalg af Essie Neglelak her ->

Hvor kan du finde billige Essie neglelak?

Essie neglelak bliver solgt hos 250.000 forhandlere fordelt over 95 lande. Utrolig mange tager Essie neglelakken til sig, idet de både ser kvalitet og stil til billige penge. Prisen afhænger selvfølgelig af hvor de bliver solgt, og forskellen er stor. Fysiske butikker sælger dem til 125kr stykket, det er dog muligt at finde dem  billige. Vi har fundet frem til at de billigste Essie Neglelak kan købes på nettet. Helt ned til 39kr hvorved du sparer hele 69%.

Spar op til 69% på Essie Neglelak->

Følger du linket ovenover, vil du finde ud af at shoppen har mange andre fantastiske tilbud som du ikke vil kunne undvære. De sælger alt fra hudplejer til hårprodukter. Se de mange fantastiske tilbud de har, ved at trykke på linket ovenover.

Hvordan påføres neglelak?

Der findes helt specifikke metoder for at få dine negle til at udstråle stil og luksus. Følg disse simple 4 trin.Påføring af neglelak

1. Hænderne og neglene skal være rene og tørre.
2. Påfør en base coat på neglene. Coaten er gennemsigtig og har flere forskellige funktioner. Først og fremmest beskytter den dine negle, forbedrer holdbarheden af lakken samt søger for at neglelakken binder bedre.
3. Vælg nu den ønskede nuance og påfør med rolige bevægelser. Vi henviser til billedet nedenunder, hvorved du kan se hvordan en neglelak skal påføres neglen.
4. Du kan nu eksperimentere med andre farve, design eller mønstre for den ønskede effekt. Du kan også se en video af det her

Kan du undvære at bruge Essie Neglelak?

Om du er ny eller erfaren indenfor verdenen af skønhed og velvære, så er der altid noget nyt at lære og nye produkter at holde øje med. Navnet Essie er også navnet på kvinden som har skabt denne fantastiske og verdensberømte neglelak i utal af nuancer i både glans og mat overflade. Essie har siden helt lille elsket at lege med neglelak, desværre var hun aldrig helt tilfreds med det udvalg der fandtes på markedet. Hun besluttede sig derfor med at udvikle en neglelak hun selv ville elske at bruge. Essie neglelak har taget verdenen med storm og er nu verdenskendt for deres skønhed, sensuelle nuancer og uden ekstra tilsætningsstoffer eller kemikalier.

Neglelakken er blevet så berømt på sin højkvalitets dækkeevne, og korte tørretid at mange ar en større samling af dem. Dette gælder især det yngre publikum som elsker de mange forskellige farver.  Denne neglelak gør en stor forskel hos mange kvinder der gerne vil udstråle både en bedre livsstil samt overskud i livet.

Essie neglelak har en god holdbarhed og der behøves ikke at påføres flere lag, en legendarisk dækkeevne gør at selve neglelakken ikke behøves at skiftes ud så tit som mange andre. En lille lækker og kompakt neglelak der kan tages med når du er på farten og skal se speciel godt ud til forskellige lejligheder. Penslen er specielt udviklet så den rører størst mulig overflade og ikke tørre ind. Smuk, velovervejet og robust design du ikke kan overse.

Hvilken neglelak fra Essie skal jeg vælge?

Dette er et luksus problem mange har og desværre er der ingen “rigtige” svar, da vi alle er forskellige og fortrækker hver vores farve, glans og dybde. Er du i tvivl, så er der ikke andet at gøre end at prøve sig frem eller høre andres mening. Neglelakken koster ned til 39kr pr. stk. Du kan derfor roligt købe et par stykker af dem uden at lommen tømmes for penge. Dette er en kvalitets neglelak i sit højeste és du ikke kan gå galt i byen med. Mange ser neglelakken ikke som kun et simpelt neglelak men et højtstående modetilbehør der kun komplimenterer dine smukke detaljer og fremhæver din feminine side.

Ud over deres normale 300 nuancer, gør Essie virkelig noget ud af deres Limited edition udgaver som kun bliver produceret få gange og i begrænset antal – så snart de er udsolgt er der intet at gøre. Stræber du efter en eftertragtet limited edition, skal du altid være opmærksom på når de er ude og annoncere med dette, ellers må du prøve heldet og se om du kan støve en af disse sjældne neglelak der måske gemmer sig et eller andet sted på nettet. Vi hos Agirls.dk giver Essie Neglelak 5 ud af 5 stjerner.

Bider du negle?

Det kan være ret så svært at bruge neglelak hvis du har til vane at bide dine negle. Mange børn bider negle i en ung alder, dette går heldigvis over med alderen. Desværre bliver det til en dårlig vane hos nogen og fortsætter ind i det voksenalderen. Ikke nok med at dine negle ser grimme ud når dine tænder har haft gang i dem, men det har også mange andre negative effekter som absolut ikke gavner helbredet.

bide-negleDa vi ser neglebidning som et stort problem, vil vi gerne hjælpe dig af med vanen. I mange tilfælde hvor en voksen bider negle er det ikke fordi han/hun er for fattig til at klippe neglene, nej det er simpelthen blevet til en dårlig vane og i de fleste tilfælde registrere man ikke at man sidder med klør fem i munden. Det er derfor en god ide at forbygge din selvopfattelse og registrering af dine handlinger hver gang du tager neglene i munden. Her får du 5 tips til hvad du selv kan gøre, så du hurtigst muligt holder neglene fra tænderne.

Det ser ikke særlig charmerende ud
Har du nogensinde set en voksen person med fingrene i munden mens han/hun bare gumler løs. Det ser ikke kønt ud, og på ingen måder charmerende. Du har sikkert fanget dig selv i at sidde og bide dine negle. Tænk over hvordan det ser udefra og hold hænderne fra munden.

Smukke negle
Neglene vokser ret hurtigt, og tænk hvor smukke de ville være hvis du bare stoppe. Så kunne du nemlig bruge lige netop den neglelak du måtte ønske. Bider man negle gennem længere tid, er der en stor chance for at ødelægge neglene så meget, at du aldrig vil kunne få dine naturlig og smukke negle tilbage. Så stop inden det er for sent.

Søg hjælp
Skal ville det hvis det skal lykkes. Sidder du stadig og bider negle så skal der måske skrappere ting til. Du har altid mulighed for at købe ”Go negl” en form for gennemsigtig neglelak der inder 2 meget bitre, men ikke skadelige stoffer.
En anden metode er at bede din familie, venner eller din bedre halvdel til at give et let rap over fingrene hver gang de søger din mund, på den måde vil du aldrig blive påmindet om at du gør du noget du ikke må og fremover vil det være lettere at selv opdage det.

Dæk neglene til
Brug en form for forbinding eller tape. Det kan godt være at du stadig tage fingrene i munden, men vil hurtig registrere at ”hovsa nu er du gang i noget du skal stoppe med”.

Erstat den dårlige vanen
En god måde for at holde op med at bide negle er så simpel at du bare kan erstatte din eksisterende vane. Prøv at beskæftige enten din mund eller dine hænder med noget andet. Det kunne være en sund snack, selleri, agurk- eller gulerods pinde. Stressbold er en anden god ide eller endda så simpelt som et stykke tyggegummi.

Disse 5 råd er simpelthen metoder til at få din opmærksomhed på din dårlig vane. Når du bider negle skal du være tilstede, det skal ikke ske af sig selv. Når du er mere bevidst om dine handlinger er det også nemmere at stoppe.

Samarbejde mellem Essie og EOS

Essie og EOS har indgået i et fantastisk samarbejde. Hermed har begge virksomheder skabt fælles produkter i et symbiose. Du kan derfor nu købe både Essie Neglelak samt EOS læbepomade i matchende farver. Nu kan både dine negle og læber have en smuk ydre og giver dig en velfortjent udseende der går hånd i hånd.

Hvis Essie neglelak ikke er noget for dig så er OPI måske mere din stil?

OPI neglelak er en fantastisk og langtidsholdbar neglelak der bliver solgt og brugt verdenen over. Tryk på linket og læs mere om neglelakken som har kæmpet sig til tops.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Essie Neglelak - Blanc
Sale
1 måned ago

Essie Neglelak – Blanc

Original price was: 119,95 kr..Current price is: 99,95 kr.. -17%
Få den perfekte, klassiske hvide neglelak med Essie Neglelak - Blanc. Prøv det nu for smukke og stilfulde negle.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Vare
Sale
1 måned ago

Vare

Original price was: 119,95 kr..Current price is: 99,95 kr.. -17%
Forkæl dine sanser med vores luksuriøse VareX. Oplev en unik kombination af stilfuldt design og høj kvalitet. Bestil nu og nyd en eksklusiv oplevelse hjemme hos dig selv.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Vare
Deal
Få flotte negle med Essie Nail Polish 511 Congrats. - Den perfekte farve til enhver anledning. Høj kvalitet og langvarig holdbarhed. Bestil nu.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Vare
Deal
Forkæl dig selv med Essie Nail Polish i den smukke farve '24 In Stitches'. Opnå en langtidsholdbar og professionel manicure med denne højkvalitetsneglelak.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Essie Neglelak - 219a Bikini So Teeny - 15 Ml
Deal
Opnå et trendy og stilfuldt look med Essie Neglelak - 219a Bikini So Teeny. Denne smukke, blå nuance vil fortrylle dine negle og tilføje et touch af sommer til enhver lejlighed. Perfekt til fashionistaer.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Essie Neglelak - Cute As A Button - Pink
Deal
Få neglene til at stråle med Essie Neglelak Cute As A Button. Den perfekte pinkfarve, der tilføjer et touch af feminin elegance til enhver stil. Bestil i dag og oplev den fantastiske kvalitet.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Essie Neglelak - 121 Topless And Barefoot - 15 Ml
Deal
Oplev den perfekte nude farve til dine negle med Essie Neglelak - 121 Topless And Barefoot. Langvarig holdbarhed og glamourøs finish. Vær unik, vær smuk.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Essie Neglelak 13,5 ml - 32 Sip Sip Hooray
Deal
Få smukke negle med Essie Nail Polish i farven Sip Sip Hooray. Denne langtidsholdbare, højpigmenterede lak giver dig den perfekte finish.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Essie Neglelak 13,5 ml - 1 Blanc
Deal
Skab et smukt look med Essie Nail Polish i farven 1 Blanc. Denne neglelak giver en fejlfri finish og langvarig holdbarhed. Perfekt til at tilføje elegance til dine negle.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Essie Neglelak 13,5 ml - 613 Penny Talk
Deal
Opdag den uimodståelige glans og holdbarhed med Essie Nail Polish - i farven Penny Talk. Skab et glamourøst og sofistikeret look på dine negle. Bestil i dag.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Essie Neglelak 13,5 ml - 516 Nailed It!
Deal
Få neglelak, der giver et perfekt resultat hver gang. Essie Nail Polish i farven 516 Nailed It. er din nøgle til smukke og holdbare negle.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Essie Neglelak 13,5 ml - 121 Topless & Barefoot
Sale
2 år ago

Essie Nail Polish 13,5 ml – 121 Topless & Barefoot

Original price was: 109,95 kr..Current price is: 74,00 kr.. -33%
Oplev den ultimative elegance med Essie Nail Polish i farven Topless & Barefoot. Med det perfekte cremede nuance vil dine negle være uimodståelige. Bestil nu.

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart