Fjern makeup før du skal sove!

Makeup søvn
Vi har alle set reklamer og film hvor en smuk kvinde vågner op frisk som en havørn med makeup og hele pivtøjet. Ingen aftryk i ansigtet fra puden eller render under øjnene, ja gid det var så vel. Med mindre du er super mennesker, så har du set dit sande jeg i spejlet om morgene når du skal gøre dig klar til dagen. Du ser træt ud, huden omkring øjnene kan virke lidt ophævet og du har sikker også lagt mærke til nogle sjove aftryk fra puden. Ak ja sådan er livet.

At sove med makeup er et stor fejl, og det er der flere grunde til.

Uren hud
Renser du ikke din hud for makeup, vil porerne stoppe til og huden kan ikke få ilt. Desuden vil huden overproducere fedt og derved skaber du det perfekte sted for bakterier til at trives.

Læs også: 10 Hjemmelavet Ansigtsmasker

Knækkede øjenvipper
Smukke, lange og bøjede vipper kan du godt vinke farvel til hvis du gentagende gange går i seng uden at fjerne mascara. Vipperne tørrer ud og har det nemmere ved at knække når du sover med hovedet ned i puden.

Udtørret hud
Alt makeup udtørrer dit ansigt og derved begynder huden med tiden at sprække, dette kan skabe irritation eller endda allergiske reaktioner for fremtidig brug af makeup.

Huden hviler ikke
Natten er det tidspunkt hvor huden kan hvile ånde og derved reparer sig selv. Er ansigtet dækket til af et lag makeup, vil huden ikke have den mulighed som er nødvendig for ikke at fremme rynker og et træt ansigt. Du vil højst sandsynligt vågne op og ligne en klovn med makeup tværret ud i ansigtet.

Læs også: Økologisk EOS Læbepomade

Øjenbetændelse samt bygkorn
Især alt makeup især øjnene skal fjernes, da det nemt kan komme ind i øjenkrogene og derved skabe større risiko for øjenbetændelse eller endda bygkorn i øjet. Det er hverken rart eller kønt at se på.

Bevar din ung hud
Det er videnskabeligt bevist, hvis huden plejes og næres vil den også trives og derved formindske eller forbygge rynker og ødelagt hud i meget længere. For din egen skyld brug lidt tid på din hud og giv den det velværd den har brug for. Du vil takke dig selv for det i fremtiden.

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart