Krøllejern test: Her er de bedste krøllejern

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Babyliss Pro Sublim Touch 19 mm. Curl Iron (C319E)
Sale
2 år ago

Babyliss Pro Sublim Touch 19 mm. Curl Iron (C319E)

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 299,00 kr.. -25%
Skab perfekte krøller med Babyliss Pro Sublim Touch 19 mm. Curl Iron. Den hurtige opvarmning og det keramiske design skaber langvarige og smukke krøller.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ghd Curve Carry Case & Heat Mat
Sale
2 år ago

ghd Curve Carry Case & Heat Mat

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 159,00 kr.. -36%
Beskyt din ghd Curve styler med stil og letvægtskomfort - få vores unikke ghd Curve Carry Case & Heat Mat i dag.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Babyliss Rose Quartz Conical Wand (C454E)
Deal
Få perfekte, langvarige krøller med BaByliss' Conical Wand. Skab naturligt bølgende hår med denne innovative krøllejern.

I denne krøllejern test finder vi ud af hvilke krøllejern giver de bedste krøller. Der findes utrolig mange krøllejern på markedet og det kan være noget af en jungle

af finde frem til dem der skiller sig ud fra resten.

I denne artikel kårer vi de bedste krøllejern der er på markedet med en krøllejern test, alle 5 skiller sig ud fra resten på flere end en måde. Følg med og se hvilken vi kårer som den bedste samt hvilken der er mest fortrukken blandt kvinder verden over.

Bedst i test
Beautyheaven
Babyliss Curl Secret Ionic Krøllejern C1300E
Babyliss Curl Secret Ionic Krøllejern C1200E
799,00 kr
Læs mere

Billigt køb
Suværen kvalitet
HH SIMONSEN®
ROD VS1 Sylen
HH-SIMONSEN-ROD-VS1-Sylen-Krøllejern
824,00 kr
Læs mere

Godt køb
Vinder af
Glosscars
ghd Curve Creative Curl Wand
ghd-Curve-Creative-Curl-Wand
1.249,00 kr
Læs mere

Den Bedste: Babyliss Curl Secret Ionic C1300E er et fantastisk krøllejern

Køb herBedste pris: 799,00kr (Nicehair)

 • Vurderet som en af de bedste krøllejern og vinder af Glosscars Prisen
 • Positiv anmeldelse (Q online bladet)
 • 4,6/5 (1.351 anmeldelser)

den bedste Babyliss Curl Secret Ionic Krøllejern C1200E

Babyliss har længe stået for levering af professionelt udstyr til hårstylister verden over. Med deres nye og innovative krøllejern har de virkelig sat sig tung på markedet og virkelig vist hvad ordet kvalitet betyder.

Dette fantastiske krøllejern indeholder det banebrydende auto krøl. Teknologien der er tale om, skaber ubesværet smukke og langvarige krøller. Håret bliver forsigtigt trukket ind i det keramiske krøllekammer og det bliver opvarmet fra alle retninger for at danne mest holdbare krøller set hidtil. Krøllejernet giver dig besked på hvornår håret skal ud og vupti, nu har du de smukkeste krøller.

Beautyheaven har kåret lillebroderen til dette krøllejern som en af året bedste og hos Amazon har 746 forbrugere giver 5 stjerner ud af 5 mulige. Innovationen, kvalitet og tidsbesparelsen er suveræn hos dette krøllejern frem for andre.

Eneste minus man kan nævne er den lidt forhøjet vægt i forhold til andre produkter på markedet. Heldigvis tager det ikke særlig lang tid før du har skabt de smukkeste krøller og derfor ikke behøver at ”slæbe” på krøllejernet som med mange andre da det kan tage en krig at få skabt de krøller man ønsker. Forskel på krøllerne fra Babyliss Curl Secret Ionic C1200E og andre produkter på markedet er markant, både i udseendet samt holdbarheden. Som tidligere skrevet bliver håret opvarmet fra alle siderne i kammeret. Dette giver en fin balance i håret og som resultat bliver du belønnet med krøller der holder. Det perfekte redskab til at skabe de perfekte krøller. Et helt og aldeles unikt krøllejern der virkelig har sat sit positive aftryk på markedet.

Specifikationer:

 • 2 varmeindstillinger på 210°C og 230°C
 • Opvarmingsvarigheder på 8, 10 og 12 sekunder
 • Ionic-teknologi der ikke gør at håret ikke filtre
 • Keramisk belægning
 • 2,5 meter drejeledning
 • Kan bruges til alle hårtyper
 • Der medfølger et specielt renseredskab til krøllejernet

HH SIMONSEN ROD VS1 Sylen krøllejern med fantastiske muligheder

Køb herBedste pris: 824,25,00 kr (Nicehair)

 • Eftertragtet hos mange kvindelige forbrugere
 • En af de mest solgte krøllejern bland alle HH Simonsens produkter
 • Kvaliteten er suveræn i forhold til den billige pris

suvaeren-kvalitet-HH-SIMONSEN-ROD-VS1-SylenVS1 Sylen krøllejernet er et professionelt styling jern der giver mange muligheder for at kreerer fantastiske krøller. Det koniske design giver mulighed for at skabe forskellige krøller efter behag og efterlader håret med en spændende look der er meget moderne. Sylen er udviklet med den bagtanke at kunne skabe hurtige og nemme spiralkrøller, dette gælder for alle hårtyper.

Krøllejernet er blevet moderniseret med aluminium coatede med keramisk overfalder der giver krøllejernet fantastisk og minimal slid samt sikre at håret hverken filtre eller sidder fast på overfalden. Med specielt udviklet håndtag i gummiagtig substans giver et godt greb og er behagelig ved berøring. Indeholder Ionisk teknologi der gør at håret forbliver blødt og efterlader håret med en naturlige glans. Kan indstilles i temperaturene 120 – 200 °C som gør at krøllejernet kan bruges til alle hårtyper.

Den koniske kolbe giver dig valgmulighed at lave forskellige størrelser af krøller. Afhængig af hvor på kolben du danner krøllerne.

Styling

Går du op i styling og gerne ser dit hår perfekt uanset størrelsen på krøllerne, så bliver dette krøllejern hurtigt en af dine favoritter. Krøllerne giver et hel anden udseende i helheden af udtrykket, øger volumen og giver dit look den opløftning du søger.

HH Simonsen er en dansk virksomhed og blev grundlagt tilbage i 2003 med idéen om at udvikle og leverer kvalitets produkter. Og det må man sandelig sige at de har formålet. God kvalitet til billige penge. Vi har inkluderet et af deres produkter som har eksisteret i nogle år på markedet, dette krøllejern har fortjent at være i denne test ikke kun på baggrund af kvaliteten med også fordi den har efterladt mange glade kunder der kun kan sige positive ting om HH Simonsen.

Specifikationer:

 • Aluminium coatede med keramisk teflon
 • Specielt udviklet håndtag i en gummi substans giver et godt greb og glider ikke ud af hånden
 • Ionisk teknologi der sikrer at håret ikke filtre eller sidder fast
 • Temperaturjustering imellem 120 – 200 °C
 • 19mm ved håndtaget og 13mm ved spidsen
 • 5 års garanti fra producentens side

Ghd Curve Creative Curl Wand – Kun din kreativitet sætter grænser

Køb herBedste pris: 1.249,00 kr (Nicehair)

 • Vinder af Glosscars 2015 prisen på Beautyheaven
 • 4,7/5 stjerner på (31 anmeldelser)

glosscars-pris-ghd-Curve-Creative-Curl-Wand

Curl Wand krøllejernet er udviklet med tri-zone teknologien som indeholder seks sensorer, der fordeler varmen jævnt og derved tilfører håret ensartet og balanceret varme der giver smukke krøller. Selve sylen har en afkølet spids så du kan bruge begge hænder uden at brænde sig.

Derudover er den udstyret med en indbygget fod, der gør at den kan placeret på alle slags underlag. Med en keramisk belægning kan du forvente en glansfuld og holdbar resultat hver eneste gang.

Her er det kun fantasien der sætter grænser, skab et kreativt og mere personlige udseende med Curve Creative Curl Wand fra ghd. Slutresultatet vil ses som mere naturlige krøller der har dybde og glamourøse bølger der holder ved.

Det er ikke alle der kaster sig over dette produkt da prisen er en smule i den høje ende, men går du efter kvalitet så er det en krøllejern du ikke vil gå glip af.

ghd (Good Hair Day) blev stiftet tilbage i 2001 og siden da har de vokses sig til en af de største på markedet indenfor produkter til håret. Det er ikke en overraskelse at de er blevet verdenskendte med rekordfart. Deres kvalitetsprodukter leverer virkelig varen og kun de færreste kan måle sig med dem.

Specifikationer:

 • Hurtig opvarmning
 • Tri-zone teknologi med 6 sensorer der fordeler varmen jævnt
 • Keramisk overflade
 • Temperatur på 185°C
 • Størrelse mellem 23mm – 28mm
 • Indbygget fod
 • Sove-mode bliver aktiveret og slukker krøllejernet, efter 30 minutters hvis den ikke bliver brugt
 • 2,6 meter leding
 • Universal strømtilslutning
 • Passer til alle hårtyper
 • 2 års garanti

Remington CI5338 Pro Big Curl krøllejern med unikt design

Køb her Bedste pris 349,00 kr (Made4Men)

 • 4,7/5 af Very.co.uk
 • 4,3/5 af Boots.com
 • Lækkert krøllejern der skaber resultater

Har du nogensinde drømt om at skabe ubesværet og smukke krøller på få minutter? Med Remington CI5338 Pro Big Curl krøllejern har du mulighed for at forvandle kedeligt og fladt går til kaskader af de smukkeste krøller. Krøllejernet kan bruges til at skabe mange forskellige former for krøller, netop lige det du stræber efter.

Hårtype og længde af håret har ingen betydning ved brugens af dette smukke krøllejern, da det ubesværet løser de mest besværlige lokker og forvandler dem til fantastiske bølger, spiral krøller eller forskellige silkeagtige glat stilarter. Med din avanceret silke keramisk belægning bliver varmen jævnt fordelt.

Pro Big Curl krøllejernet indeholder det nyeste indenfor krøllejern teknologi. Her taler vi om små 30 sekunders opvarmnings tid før krøllejernet kan tages i brug. Displayet er i smukke og rene linjer der ikke til at tage fejl af. Desuden finder du både temperatur lås samt autosluk mekanisme der øger sikkerheden gevaldigt.

Med i pakken medfølger en varmeresistent opbevaringspose samt en varmebeskyttende handske der kan bruges til at tage fat i de varme områder uden at beskadige din hånd.

Remington er verdenskendt og har efterhånden eksisteret i en del år. De er en af veteranerne på verdensplanen og derfor ved hvad de taler om. Deres produkter har en smuk design og kvaliteten er utrolig høj. Mange kvinder køber kun deres udstyr hos Remington. En fantastisk virksomhed med endnu bedre produkter.

Alt i alt er Remington CI5338 Pro Big Curl krøllejern et smukt og unik værktøj der giver dig de krøller du måtte ønske. Føles fantastisk godt i hånden da den både ikke vejer særlig meget og designet i et mere ergonomisk greb. Et godt køb for billige penge.

Specifikationer:

 • Avanceret silke keramisk belægning
 • Digitalt display
 • 120 til 230 grader
 • Temperaturlås
 • 30 sekunders opvarmning
 • Autosluk mekanisme
 • 3 meter drejebar ledning
 • Varmebeskyttende handske er inkluderet
 • Medfølgende varmeresistent opbevaringspose
 • 5 års garanti

Babyliss Twist Secret (TW1000E) – perfekte krøller hver gang! 

Bedste pris: 369,00 kr (Nicehair)

 • Samme perfekte krøller hver gang uden at anstrenge dig
 • Utrolig billig i forhold til kvaliteten

Babyliss Twist Secret

Babyliss Twist Secret twister nemt og hurtigt dine hårlokker. Det er kun din fantasi som sætter grænserne, og der er uanede muligheder for at lave fine snoninger i håret. Så uanset om det er dit eget eller dit barns hår, så kan Babyliss Twister nemt gøre det for dig. Den er batteridrevet og snoer automatisk håret, ved først at rotere håret om sig selv, inden de to dele flettes sammen

Specifikationer:

 • Automatiske snoninger i dit hår
 • Kan bruges af alle hårtyper
 • Supernem at anvende
 • Batteridrevet
 • Håret roterer om sig selv først, inden de to dele flettes sammen
 • Nem at bruge på børn
 • Ingen ledning

Læs også: Skab bløde krøller helt uden varme

Hvilke parametre og funktioner vi bedømmer ud fra

Vi gennemfører vores baseret ud fra specifikke parametre samt funktioner et krøllejern måtte have. Derudover læser vi anmeldelserne af produkterne skrevet af køberne samt diverse priser de måtte have modtaget og ellers vurderinger i en helhed. Der findes utrolig mange forskellige krøllejern, med forskellige teknologier, designer og udviklet til hver deres specifik ting. Nogle kan skabe en stil mens andre kan skabe mange forskellige og vidunderlige krøller der virkelig skiller sig ud af mængden. Vi kårer det krøllejern der fortjener at blive set af andre som næsten kan skabe mirakler af det mest flade og kedelige hår. Nedenfor kan du se hvilke ting vi vurderer ud fra og hvorfor. Dog er det altid din beslutning som forbruger at tage det sidste valg og vælge det krøllejern der passer dig beds.

Varmeindstillinger og opvarmningstid

Håret evner til at holde krøllerne har noget at gøre med teksturen af det enkelte hår samt tykkelse af samme. Det er derfor ikke altid at to mennesker kan få samme krøller fra samme apparat. Der er dog vise krøllejern der skiller sig ud og udjævner denne forskel mellem de forskellige hårtyper og skaber en mere ensartet resultat så flere kan nyde de dejlige og smukke bølger. Vi hægter os på temperaturindstillingerne da dette har meget at gøre med hvor meget håret også kan tåle og hvordan det reagerer over for varme. Tykt og kruset hår har bedre af højere temperature da dette øger en fin balance i håret til at skabe krøller. Hvis en person har fint og tyndt hår skal der ikke særlig høje temperature til før håret risikere at blive tørt og ødelagt. Derfor er det utrolig vigtig at krøllejernet enten selv har teknologien til at kunne skelne mellem forskellige hår og indstille temperatuen derefter. Eller også at man har flere valgmuligheder at sætte temperaturen manuelt.

Er du i tvivl om hvilken temperatur du skal bruge til dit hår. Så spørg din frisør næste gang du er over og bliver klippet. Han/hun kan sagtens hjælpe dig og give dig det svar du leder efter, på den måde kan du også undgår at bruge forkert temperatur når du skal have krøller.

Materialer

Vi skal tænke på os selv og vi behøver derfor ikke altid at købe det billigste af det billigste. Der vindes et hav af krøllejern derude der bruger hver deres teknologi og materialer til udvikling af dem. Gammeldags metalkrøllejern som man stadig kan købe den dag i dag, har det med at lede varmen utrolig hurtigt og der er ikke den sikkerhed som de mere moderne krøllejern har som så betyder at risikoen for ødelagt hår er større ved de gamle krøllejern. I dag bruges der nano teknologi, specielt udviklet keramik samt turmalin så giver meget bedre resultater samt minimire skaden på håret. Disse gør også at håret ikke sidder fast, ej krusser eller bliver udtørret hvis det altså bliver brugt korrekt.

Sikkerhedsfunktioner
Der har altid været en vis risiko for brændte finger eller ører ved at krølle håret. Håret kan blive ødelagt ved forkerte temperaturer og så kan apparatet brænde sammen eller endda sætte ild til noget, hvis det er man glemmer at slukker for det. Det er derfor utrolig vigtigt for os at de krøllejern vi tester har en eller flere sikkerhedsfaktorer som automatisk slukning efter vis tid, muligvis også indelukket kamre så man undgår at brænde fingrene eller ørerne. Nogle krøllejern har endda automatisk temperatur justering alt efter hvilket type hår eller fugtighed håret på daværende tidspunkt indeholder. Teknologien udvikler sig kontant og sikkerhedsfunktionerne er noget af det vigtigste i vores øje.

Brugervenlighed / Funktionalitet

Det skal ikke være for indviklet eller svært at kunne bruge et krøllejern. Brugervenlighed er en vigtig faktor som vi sætter meget højt i vores bedømmelser i denne bedst i test kåring. Apparatet skal helst være så ergonomisk som muligt uden at man hverken kommer til skade, brænder sig ej heller kommer til at få ondt i armen fordi det er for tungt.

Pris
Prisen kan variere alt fra små 250kr op til flere tusinder af kroner. Det har ikke kun noget med kvaliteten at gøre men også om man betaler for en varer der har et specifikt mærke. Disse to ting plejer som regel at gå hånd i hånd. Du skal dog ikke kaste flere tusinder kroner efter et apparat bare fordi det er dyrt. Prisen afhænger ikke altid af kvalitet. Og hvad endnu vigtigere er at du ikke uden videre undersøgelse går ud og køber et billigt krøllejern fordi du ikke har så mange penge i denne måned. Du risikere at købe noget som du vil fortryder i lang tid. Håret kan blive tørt, kruset og endda ødelagt. Læs anmeldelser, spørg dine venner og familie til råds så kan du ikke gå galt i byen.

Læs også artiklen: Myter, fakta og viden om hår for at få en bedre forståelse for hvordan du plejer dit hår bedst.

6 gode tips til at skabe de perfekte krøller

 • Høj varme fra krøllejern har aldrig været godt for håret. Det har det med at tørre ud. Det er derfor vigtigt at benytte beskyttende spray eller creme.
 • Når krøllerne er dannet, så træk forsigtigt fingrene igennem krøllerne for at give dem mere naturlig udseende.
 • Husk altid at rente krøllejernet med en tør klud, så produktrester kan blive fjernet og ikke havner i dit hår næste gang du bruger det.
 • Dit hår skal være 100% tørt, inden du begynder at krølle det. Er dit hår vådt eller fugtigt, vil krøllerne ikke holde særlig lang tid.
 • Tag altid små totter af hår adgangen da dette vil give bedre resultat, varmen skal nemlig kunne nå at trænge igennem alle hårstrå.
 • Brug hårspray når du er færdig for at forlænge holdbarheden af krøllerne.

Her findes du også ud hvilket glattejern der gøre arbejdet bedst.

Ved du godt at man også kan skabe krøller med et glattejern? Hvis ikke så burde du måske læse vores glattejern test. Her findes du også ud hvilket glattejern der gøre arbejdet bedst.

Sådan skal du ikke gøre (Brændt hår)

Husk altid at følge vejledningen som følger med til dit krøllejern. Det kan nemlig godt gå galt hvis man ikke passer på. Tori Locklear fra USA begik nemlig den fejl at brænde sit hår af. Hun havde slet ikke ikke overvejet at skrue ned for varmen og desuden holdt hun håret til krøllejernet i alt for lang tid. Som mange andre unge piger ville hun gerne lave en guide på youtube til hvordan man kunne få smukke krøller, sådan skulle det dog ikke gå. Heldigvis skete der ikke mere end en tot hår røg af, med tiden vil det vokse ud igen. Men jeg tror hun lærte sig en lektie.
Se videoen forneden (Videoen er på engelsk).

Testkilder for kåringen af bedste krøllejern

Vores kåringer og anmeldelser bliver baseret ud fra vores egne erfaringer, brugerne der skriver anmeldelserne af produkter samt andre store internationale hjemmesider der tester produkterne i stor stil. Vi anmelder produkterne i en helhed af flere forskellige faktorer så du som forbruger kan få så meget ud af anmeldelserne som muligt. Nedenfor kan du læse om nogle af de kilder vi har brugt i denne artikel om krøllejern test.

Beautyheaven
Beautyheaven er et international hjemmeside som har fokus på at teste alle nyere produkter der udkommer på markedet. De har flere eksperter der virkelig kan sit kram og derved ved hvad de taler om når de skriver en anmeldelse.

Amazon
Amazon er en international webshop der sælger alt mellem himmel og jord. De har flere millioner af brugere hver eneste måned. Her er kunderne også utrolig flittige til at efterlade kommentar eller små anmeldelser af de produkter de har købt. Vi bruger deres erfaring udtalelser som en vis faktor til kåring af produkterne i denne krøllejern test

Q
Q er et dansk online/offline magasin der henvender sig til kvinder i alle aldre. Her taler de om nye produkter, mode, sundhed og mange andre ting. Vi bruger deres brugere samt anmeldelser i vores krøllejern test.

Afslutning af denne krøllejern test
Vi kan med glæde kåre Babyliss Curl Secret Ionic C1200E som er et fantastisk krøllejern. Krøllejernet er med deres nye design innovationen af det samt nytænkning og sikkerheden er helt i top. Vi håber at denne artikel om krøllejern test kan give dig den viden du har brug for at vælge det rette krøllejern som passer både til dig og dit hår.

Læs også vores artikel om Sådan laver du flotte krøller med et glattejern

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Babyliss Pro Sublim Touch 19 mm. Curl Iron (C319E)
Sale
2 år ago

Babyliss Pro Sublim Touch 19 mm. Curl Iron (C319E)

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 299,00 kr.. -25%
Skab perfekte krøller med Babyliss Pro Sublim Touch 19 mm. Curl Iron. Den hurtige opvarmning og det keramiske design skaber langvarige og smukke krøller.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ghd Curve Carry Case & Heat Mat
Sale
2 år ago

ghd Curve Carry Case & Heat Mat

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 159,00 kr.. -36%
Beskyt din ghd Curve styler med stil og letvægtskomfort - få vores unikke ghd Curve Carry Case & Heat Mat i dag.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Babyliss Rose Quartz Conical Wand (C454E)
Deal
Få perfekte, langvarige krøller med BaByliss' Conical Wand. Skab naturligt bølgende hår med denne innovative krøllejern.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ghd Curve Soft Curl Tong
Sale
2 år ago

ghd Curve Soft Curl Tong

Original price was: 1.579,00 kr..Current price is: 1.199,00 kr.. -24%
Oplev salonkvalitet og glamourøse lokker hver dag med ghd Curve Soft Curl Tong. Perfekt til bløde, naturlige krøller uden besvær. Prøv det nu.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Babyliss Curling Tong 32 mm (C452E)
Deal
Få smukke og holdbare krøller med BaByliss Curlers 32 mm Curling Tong. Den keramiske teknologi og hurtige opvarmning gør det nemt at skabe salonværdige resultatet derhjemme.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Remington CI5538 Pro Big Curl Krøllejern
Deal
Skab glamourøse og voluminøse krøller med Le Remington CI5538 Pro Big Curl Krøllejern. Professionel kvalitet og enkelhed i din egen hjemmestudio.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ghd Curve Thin Wand
Sale
2 år ago

ghd Curve Thin Wand

Original price was: 1.579,00 kr..Current price is: 1.179,00 kr.. -25%
Vil du have perfekte, bølgede lokker? Få enestående styling med ghd Curve Thin Wand. Skab smidige, naturlige bølger med den innovative teknologi.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Babyliss Rose Quartz Tight Curls Wand (C449E)
Deal
Få smukke, definerede krøller på ingen tid med BaByliss Curlers Tight Curls. Oplev ultimativt salonresultat og professionel kvalitet.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
HH Simonsen ROD VS12
Deal
2 år ago

HH Simonsen ROD VS12

999,00 kr.
Oplev revolutionerende styling med HH Simonsen ROD VS12. Skab volumen, tekstur og definition med dette innovative værktøj - Et must-have for enhver stilbevidst kvinde.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Cloud Nine Micro Wand
Deal
2 år ago

Cloud Nine Micro Wand

1.407,00 kr.
Få drømmehår på få øjeblikke. Oplev den magiske præcision og sjov med Cloud Nine Micro Wand. Perfekt, bølget eller krøllet hår er lige ved hånden.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Cloud Nine Waving Wand
Deal
2 år ago

Cloud Nine Waving Wand

1.399,00 kr.
Få smukke og naturlige bølger med Cloud Nine Waving Wand - det ultimative stylingværktøj til et glamourøst look. Skab salon-perfekte frisurer derhjemme.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NICMA Styling Professional Hair Curling Wand
Deal
Få drømmeagtige krøller med NICMA Styling Conical Curling Wand. Den avancerede teknologi og justerbare størrelser gør den til det ultimative stylingværktøj. Oplev professionelt look i dit eget hjem.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Cloud Nine Curling Wand
Sale
2 år ago

Cloud Nine Curling Wand

Original price was: 1.629,00 kr..Current price is: 1.221,75 kr.. -25%
Få perfekte krøller hver gang. Med Cloud Nine Curling Wand kan du skabe smukke krøller, der holder i timevis. Gør dit hår til et fantastisk statement.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Babyliss Gold Ceramic Creative Oval (C440E)
Sale
2 år ago

Babyliss Gold Ceramic Creative Oval (C440E)

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 250,00 kr.. -37%
Få salonkvalitet derhjemme med Babyliss Gold Ceramic Creative Oval. Perfekt til skånsom styling og smukke resultatеr. Oplev forskellen i dag.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ghd Curve Creative Curl Wand
Sale
2 år ago

ghd Curve Creative Curl Wand

Original price was: 1.579,00 kr..Current price is: 1.179,00 kr.. -25%
Få smukke og naturlige krøller på få minutter med ghd Curve Creative Curl Wand. Perfekt til enhver anledning. Prøv det nu.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
HH Simonsen ROD VS11 Bouncy Waves
Deal
2 år ago

HH Simonsen ROD VS11 Bouncy Waves

999,00 kr.
Få smukke og fyldige bølger med HH Simonsen ROD VS11 Bouncy Waves. Skab professionelle frisurer derhjemme med dette innovative stylingværktøj.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
HH Simonsen ROD VS10 Casual Curls
Deal
2 år ago

HH Simonsen ROD VS10 Casual Curls

999,00 kr.
Få perfekte og legende krøller med HH Simonsen ROD VS10 Casual Curls. Oplev salonkvalitet derhjemme med dette innovative og nemme at bruge krøllejern.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ghd Curve Classic Curl Tong
Sale
2 år ago

ghd Curve Classic Curl Tong

Original price was: 1.579,00 kr..Current price is: 1.179,00 kr.. -25%
Oplev den ultimative stylingmagi med ghd Curve Classic Curl Tong. Skab smukke, langvarige krøller med hurtig opvarmning og præcision. Opnå fejlfrie resultater hver gang.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
HH Simonsen ROD VS4 Curling Iron
Deal
2 år ago

HH Simonsen ROD VS4 Curling Iron

999,00 kr.
Få smukke og holdbare krøller med HH Simonsen ROD VS4 Curling Iron. Oplev den ultimative kvalitet og præcision. Perfekt til at skabe din drømmefrisure. Prøv nu.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
HH Simonsen ROD VS1 Curling Iron
Deal
2 år ago

HH Simonsen ROD VS1 Curling Iron

999,00 kr.
Få perfekte og holdbare krøller med HH Simonsen ROD VS1 Curling Iron. Den avancerede teknologi og keramiske belægning sikrer professionelle resultater hver gang.

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart