Shills Black Mask

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Annemarie Börlind 2 in 1 Black Mask • 75ml.
Sale
3 måneder ago

Annemarie Börlind 2 in 1 Black Mask • 75ml.

212,00 DKK -29%

Black Mask fra Shills er den bedste black mak på markedet!. Den er testet af magasinet Tænk og har af kemiluppen modtaget den grønne kolbe. Du kan købe den her

Uren hud er noget de fleste af os døjer med, forureningen i luften sætter sig på vores hud, tilstopper porerne og udtørrer huden. Black mask er kommet til for at blive, den fjerner simpelthen alle urenheder ved at binde dem til sig med de aktive stoffer.

Først og fremmest indeholder denne maske Vitamin A, B og E, dette vil give din hud en naturlig glød og gøre den blød. Når masken hives af vil urenheder som hudorme samt miljøskadelige små partikler følge med. Dette vil efter lade huden ren og frisk så den kan ånde igen.

Pas på dit ansigt og giv den det velvære den har brug for.

Tilbage til oversigten af Black mask test

Derfor anbefaler vi Black Mask fra Pure & Care

Black mask fra Pure & Care er et fantastisk produkt indenfor skønhedspleje. Ikke noget med at hiver nærmest urenhederne ud af huden på dig, men efterlader ansigtet frisk, blødt og glat.

Masken her er et vidundermiddel for alle der måtte have en stresset dag, har urenheder i ansigtet, sveder meget og meget mere. Masken fjerner nærmest alle dine problemer.

Selv om det virker som magi, så er det faktisk de aktive ingredienser der arbejder med huden som giver dig alt det din hud har brug for. Der er dog en ting, idet at masken tager alle urenheder med sig, så fjerner den også kroppens naturlige olier i ansigtet. Derfor anbefaler vi at denne maske bliver brugt maksimum 2 gange ugentligt, ellers udtørrer du huden alt for meget. Dernæst er det også vigtigt at du tager en god lotion eller fugtighedscreme i brug.

Her kan du se hvordan Shills Black Mask virker (Produceret af Luxplus.dk).
https://youtu.be/G70iWdRj4Cs

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Annemarie Börlind 2 in 1 Black Mask • 75ml.
Sale
3 måneder ago

Annemarie Börlind 2 in 1 Black Mask • 75ml.

212,00 DKK -29%
8.7 Total Score
Konklusion

Alt i alt er Black mask fra Shills en god ansigtsmaske der gør sit arbejder som beskrevet. De aktive ingredienser går ind og arbejder med huden mens du slapper af. Er der urenheder så vil disse blive siddende på masken når den tages af. Huden føles både glat og blød efter behandlingen.

Dækningsevne
9
Fjernelse af urenheder
8.5
Blødhed og glathed af huden
9
PROS
  • Fin fordelingsevne
  • Hænger godt sammen
  • Fjerner urenheder
  • God til prisen
CONS
  • Indeholder parfume (hvis man ikke kan tåle det)
  • Mange falske kopier i omløb
User Rating: 3.33 (6 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo
Shopping cart