Babyliss Curl Secret Iron

Babyliss er et engelsk mærke der har eksisteret over 10 år, deres kærneværdier og fokus ligger i at kunne levere kvalitet og opfylde behovet hos deres kunder rundt i verden. Det er ingen undtagelse med Babyliss Curl Secret Iron. Det elegante krøllejern har vundet flere forskellige test sammenlignet med andre krøllejern, her kan vi tage engelske remington og det engelske GHD.

Denne model udmærker sig ikke kun for dens smukke og stilrene design men også for et solidt håndværk der vil holde i mange år frem.

Udviklingen af dette krøllejern har resulteret i en sikker, brugervenlig og smart maskine du vil elske at have hjemme på badeværelset eller i soveværelset. Som nogle af de fantastiske funktioner kunne vi nævne:

    • Sikkerheden: Elkedlen kan kun tændes når låget er lukket i. Ydersiden af den bliver kun 55 grader varmt, dvs. du ikke kan brænde dig.
    • Temperaturvalg: Der er forskel på hvor hurtigt du skal ud af døren og derfor kan dette krølle jern også varmes hurtigt op, til to forskellige temperaturer. 210°C og 230°C.
  • Tilfredshedsgaranti: Kvaliteten er høj, derfor få du også hele 60 dage at afprøve den i, er du ikke tilfreds kan du leverer den tilbage og få refunderet pengene. ”100 % tilfreds eller pengene tilbage” som man siger.

Som forbruger kunne det tænkes at du gerne vil høre fra andre forbrugere af dette krøllejern og det er også en mulighed. På det danske trustpilot har babyliss fået en score på 4,6 ud af 5 stjerner, hvilken kun understreger kvaliteten og forbrugernes glæde ved denne model.

Produktinformation

ProdukttypeBabyliss Curl Secret Ionic
FarveSort
Ledning2,5 M
TemperaturvalgJa
Varmeindstillinger Ja
Opvarmningsvarighed12 sekunder
DrejeledningJa

Derfor anbefaler vi Babyliss Curl Secret Ionic

Babyliss Curl Secret Ioni fra babyliss er blevet rost i flere forskellige medier, test og forbrugstest. Men er det, det rigtige krøllejern for dig? Svaret er ret så simpelt som et stort ”JA”. Her får du meget krøllejern for pengene. Designet er ikke til at tage fejl af, da det er et stilren og nærmest tidløs design. Denne model kan købes i sort.

Som tidligere nævnt har brugervenligheden ligget højt som et mål for udviklingen af dette krøllejern. Derfor kan du også forvente brugervenlig betjening, aflæsning samt hurtigt opvarmningstid.

Har du ofte travlt om morgen og ikke tid til at vente flere minutter på, at krøllejernet varmer op? Så er dette krøllejern, det helt rigtige for dig. Det bruger blot 12 sekunder på opvarmning til 230 °C . Det kan varmes op til 210 °C på blot 8,1 sekunder.

Alt i alt for du et kvalitets krøllejern til små penge, der vil gøre dig glad mange år frem.

Her kan du se hvordan Babyliss Curl Secret Iron  virker. (Videoen er på dansk)

Se alle krøllejern her.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Skab perfekte krøller med Babyliss Pro Sublim Touch 19 mm. Curl Iron. Den hurtige opvarmning og det keramiske design skaber langvarige og smukke krøller.
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 299,00 kr..
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Beskyt din ghd Curve styler med stil og letvægtskomfort - få vores unikke ghd Curve Carry Case & Heat Mat i dag.
Original price was: 249,00 kr..Current price is: 159,00 kr..
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Få perfekte, langvarige krøller med BaByliss' Conical Wand. Skab naturligt bølgende hår med denne innovative krøllejern.
399,00 kr.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Oplev salonkvalitet og glamourøse lokker hver dag med ghd Curve Soft Curl Tong. Perfekt til bløde, naturlige krøller uden besvær. Prøv det nu.
Original price was: 1.579,00 kr..Current price is: 1.199,00 kr..
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Få smukke og holdbare krøller med BaByliss Curlers 32 mm Curling Tong. Den keramiske teknologi og hurtige opvarmning gør det nemt at skabe salonværdige resultatet derhjemme.
399,00 kr.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Skab glamourøse og voluminøse krøller med Le Remington CI5538 Pro Big Curl Krøllejern. Professionel kvalitet og enkelhed i din egen hjemmestudio.
349,00 kr.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Vil du have perfekte, bølgede lokker? Få enestående styling med ghd Curve Thin Wand. Skab smidige, naturlige bølger med den innovative teknologi.
Original price was: 1.579,00 kr..Current price is: 1.179,00 kr..
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Få smukke, definerede krøller på ingen tid med BaByliss Curlers Tight Curls. Oplev ultimativt salonresultat og professionel kvalitet.
Original price was: 329,00 kr..Current price is: 239,00 kr..
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Oplev revolutionerende styling med HH Simonsen ROD VS12. Skab volumen, tekstur og definition med dette innovative værktøj - Et must-have for enhver stilbevidst kvinde.
999,00 kr.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Få smukke og naturlige bølger med Cloud Nine Waving Wand - det ultimative stylingværktøj til et glamourøst look. Skab salon-perfekte frisurer derhjemme.
1.399,00 kr.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Få drømmehår på få øjeblikke. Oplev den magiske præcision og sjov med Cloud Nine Micro Wand. Perfekt, bølget eller krøllet hår er lige ved hånden.
1.407,00 kr.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Få drømmeagtige krøller med NICMA Styling Conical Curling Wand. Den avancerede teknologi og justerbare størrelser gør den til det ultimative stylingværktøj. Oplev professionelt look i dit eget hjem.
699,00 kr.

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Blog Title Set
Logo
Shopping cart