Skægtrimmer test – se de 4 bedste skægtrimmer

Fuldskæg, overskæg eller en af de mange andre utallige udseender med hårvækst i ansigtet, så er det altid en god ide at have et godt stykke værktøj du kan bruge, til at trimme og pleje dit skæg. Men er det lige meget hvilken trimmer du erhverver dig og er der forskel på disse? Her kan du læse dig frem til test af 4 trimmer du ikke kan gå galt i byen med.

Bedst i test
Wella Professional Contura HS 61
Wella-Professional-Contura-HS61-Trimmer bedst i test
1.199,00 kr
Til butik >>

Anbefalet og effektiv
BaByliss For Men E875E

BaByliss For Men E875E Skægtrimmer anbefalet og effektiv
799,00 kr
Til butik >>

Kvalitet til små penge
Remington MB4110 Skægtrimmer
Remington MB4110 Skægtrimmer kvalitet til små penge
449.00 kr
Til butik >>

Wella Professional Contura HS 61 Trimmer – Sublim skægtrimmer

Køb herBedste pris: 1.199,00 kr (Made4men)

 • 4,5 ud af 5 – Amazon (tysk)
 • Fantastiske anmeldelser – Made4men
 • Test vinder – Tjeck.dk
Sublim skægtrimmer
Wella Professionel HS 61 er en fantastisk og anmelderrost trimmer, der kan give dig kontrollen over dit hår og skæg. Med den nu forbedret touch teknologi og med sit lækre og ergonomiske greb, er denne trimmer velegnet til at barbere områder i nakken, trimme det utæmmede skæg samt bakkenbarter.

Skærehovedet er fremstillet i rustfrit stål der derved bibeholder sin præcision, trimning efter trimning. Denne trimmer vejer små 110 gram og er derfor utrolig nem at håndtere. Uden afstandsstykke kan den tage helt ned til ca. 0,1mm. Afstandsstykket øger længden hvorved du har mulighed for at justere fra 3 til 6 mm.

Wella Professionel HS 61 er en professionel skægtrimmer, der primært er udviklet til frisører samt stylister. Med anerkendelse verdenen over for sin sublime kvalitet og holdbarhed, er denne skægtrimmer også blevet tilgængelig for private der måtte ønske sig et fantastisk og holdbart produkt.

Tager du denne trimmer i brug, vil du aldrig bruge andre. Med sine fantastiske brugeranmeldelser via shoppen Made4men, karakteren 4,5 ud af 5 på Amazon og som test vinderen af trimmere på Tjeck.dk er denne skægtrimmer ikke til at tage fejl af.

Specifikationer:

 • Rustfrit stål
 • Ergonomisk aluminiumskabinet
 • LED display der lyser op når trimmeren er fuldt opladt
 • Inkl.: Ladestation med strømforsyning, Rensebørste, Olieflaske, 1 afstandskam samt instruktionsmanual
 • Klippelængde 0,1 til 6 mm
 • Vægt: 110 gram

BaByliss For Men E875E Skægtrimmer – Præcision og komfort

Køb herBedste pris: 799,00 kr (Made4men)

 • Fantastisk anbefaling – Pricerunner
 • 8,3 ud af 10 – Kieskeurig

Præcision og komfort
BaByliss For Men E875E er videreudviklet på deres berømte skægtrimmer og bestseller BabyLiss 870.

En af forbedringerne er det særlige bevægelige barberhoved, der nu kan vippe op til 25 grader. Dette gør at skægtrimmeren følger ansigtets kurver, hvilket resulterer i bedre præcision samt komfort uden irritation. Med denne skægtrimmer behøves der intet afstandstykke, da du indstiller klippelængden ved et enkelt tryk på trimmeren. LCD displayet viser dig længden du har valgt samt den resterende batterilevetid så du altid ved hvor lang tid du har tilbage før den skal oplades. På fuld opladning kan denne trimmer bruges i ca. 45 minutter som er mere end rigeligt til at klare omkring 10 trimninger.

Som noget nyt er skærerne på Babyliss E875E kemisk slebne, som giver et mere skarpt skær i alle retninger. Denne metode bliver også kaldt for 3D slebet.

Pricerunner har testet denne skægtrimmer og har ikke anden end rosende ord over for den fantastiske kvalitet samt innovation indenfor skægtrimmere. De anbefaler denne trimmer til alle mænd der ønsker et holdbart produkt, som giver dig det udseende af trimning du måtte ønske.

Er du interesseret i at læse om andre skægtrimmer af BaByliss så kan du altid tjekke de svenske gutters blog ud: Skaggbloggen.se Her tester de blandt andet Babyliss Pro 45 (E955E)

De taler bland andet om prisen, de forskellige fordele samt ulemper og til sidst afslutter de med at konkludere hvem der vil have mest gavn af trimmeren.

Specifikationer:

 • Lækkert LCD display med valgte klippelængde samt batteritid
 • Forbedret og 3D slebent skær der giver dig ultimativ præcision
 • Skærene er formet som et W, hvilket giver 2 ekstra sider at klippe håret over med som derved mindsker irritationen ved trimningen
 • Klippelængde: 0,4 – 5 mm (15 forskellige trin i alt)
 • Længde interval på 0,2 mm
 • Ca. 45 min skægtrimning på fuld opladning

Remington MB4110 Skægtrimmer – Slidstærk trimmer

Køb herBedste pris: 449.00 kr (Made4men)

 • 5 ud af 5 – Made4men
 • 4,6 ud af 5 – TESCO
 • Fantastiske anmeldelser – baardtrimmershop
Slidstærk trimmer
Er du træt af at skifte trimmer ud efter trimmer på grund af slid, dårlig barbering eller andre irriterende grunde? Så behøver du ikke at lede længere. Remington MB4110 skægtrimmer indeholder titan belagte skær, der gør denne denne trimmer utrolig slidstærk og holdbar. Ikke nok med dens smukke ydre, giver denne trimmer dig en mild men skarp barbering så du er klar til hverdagens udfordringer.

Denne model indeholder 2 udskiftelige afstandshoveder, med disse kan du opnå lige det udseende du ønsker. Afstandskammene kan begge aftages og rengøres efter brug.

Remington MB4110 er en trimmer der udstråler kvalitet, holdbarhed samt præcision. Som noget nyt har denne model en ekstra lækker feture til manden på farten. Du kan nemlig oplade den gennem din computer via den nye innovative opladnings funktion.

Her ser du en kvalitets skægtrimmer du altid kan tage med på farten og et holdbart produkt til billige penge.

Specifikationer:

 • Op til 40 minutters brug ved fuld opladning
 • Lader indikator
 • USB opladning
 • 2 udskiftelige hoveder
 • Opbevaringstaske
 • Skærehoved bredde: 33 mm
 • Klippelængde: 0,4 til 5,5 mm
 • 3 års garanti

Philips BT9280 laser skægtrimmer – Suveræn kontrol

Køb herBedste pris: 838,00 kr (Wupti)

 • Anbefales – Oxgadgets
 • Innovativ laser skægtrimmer
Suveræn kontrol

Philips BT9280 er en innovativ og første af sin slag skægtrimmer, der bruger laser til at måle symmetrien på begge sider af skærehovedet. Det nye tiltag giver dig en utrolig præcist og symmetrisk stil du stræber efter. Trimmeren gør brug af et unikt lasersystem der bruger et skarpt lyslinje, der kan bruges til optegning af din stil før påbegyndelsen af – og under trimningen.

Længden på trimmeren indstilles til den ønskede længde med Rotterings hjulet hvorved længden også vises på det smukke LED display. Her bliver længden ”låst fast” for en mere præcis og ensartet trimning.

Under selve trimningen, strejfer stålknivene hinanden let så de på samme tid også skærpes og derved forbliver skarpe. Med de afrundede spidser på stålknivene får du en tæt og præcis barbering med mindre hudirritation end normalt.

Philips BT9280 blev modtaget med stort bifald af frisører og stylister, et innovativt system der kunne hjælpe selv normale mennesker uden at skulle vride hovedet om for at se om man nu har trimmet lige på alle sider. Desværre er laseren så kraftig at den faktisk mange gange forhindre i at kunne se hvor det er man trimmer, da laseren forstyrrer ”udsigten”. Dvs. at mange slukker simpelthen for laseren når de tager trimmeren i brug.

Specifikationer:

 • Unikt laserstyr til præcision og symetrisk resultater
 • Dobbeltsidet skær: 32 mm til normalt trimning og 15 mm til detaljeret resultat
 • Rotterings hjul til indstilling af klippelængden
 • Klippeindstilling med 17 længder, fra 0,4 mm til 7 mm
 • LED display med det valgte længdeindstilling samt batterikapacitet
 • 100% vandtæt for nem rengøring
 • 60 minutters brug på fuld opladning

Konklusion

Da vi havde dannet os et overskuelig overblik over de mange test, anbefalinger samt kunde anmeldelser på de 4 forskellige skægtrimmere, kunne vi kåre testens vinder som er Wella Professional Contura HS 61 Trimmer. En simpel men elegant trimmer, med det ergonomiske greb og den lette vægt, forvandles en trimning eller barbering simpelthen til en leg. Holdbar og yderst effektivt skægtrimmer alle mænd bør eje.

Styr på skægget med 6 trin

Et skæg der har sit eget liv og gror til alle sidder kan virke usoigneret og ser heller ikke særlig frækt ud. At holde rede og styr på sit skæg, så det ligner en million er faktisk ikke særlig svært. Det kræves såmænd bare nogle få enkelte trin som du vil få i vores lille guide.

Trin 1 – Erkendelse
Har du taget beslutning at få et skæg, så skal du også vide og acceptere at dit skæg også har brug for pleje. Som med alt andet, skal noget af din opmærksomhed gå til skægget. Et skæg er alt andet end pænt hvis du ikke passer på det. Se dit skæg som en gave, passer du ikke på i noget tid vil det ser forfærdeligt ud og der vil være ukrudt over dette hele.

Trin 2 – Madrester
Vi er alle mennesker og lige meget hvor påpasselige vi er kan vi aldrig være 100% perfekte, derfor kan det ikke undgås at vi spilder lidt mad eller drikkelse her og der. Et skæg kan både være flot og sexet, der er dog intet mere ucharmerende end madrester i skægget. Det er derfor utrolig vigtigt at skægget altid holdes rent, hver gang du tager et bad, jamen så giv skægget en omgang med shampoo. Der findes faktisk specielle shampooer udviklet kun til skægget.

Trin 3 – Conditioner
Skæggets hår er ret ofte stivere end håret på hovedet. Det kan virker kruset, hårdt og kradse en del hvis man ikke passer og plejer det. Her kan man med god grund bruge en conditioner. Nej dit skæg bliver ikke silkeblødt og fladt, men strukturen på det bliver forbedret og skægget bliver en del nemmere at arbejdet med. Derudover vil det ser fantastisk ud, føles rart og så vil det dufte.

Trin 4 – Trim og form
Som med en god frisure så skal du også passe på dit skæg. Selvfølgelig kan du lad skægget gro indtil du ligner Gandalf, der er dog noget over en mand der passer på sit skæg og lader det gro som ukrudt. Pas på dit skæg, trim det til, form det som du ønsker. Køb dig en god trimmer du føler dig godt tilpas med og begynd at udforske lidt med forskellige udseender.

Trin 5 – Duft
Alt hår på kroppen har det utrolig nemt med at absorbere sved samt forskellige lugte. Der vil altså ikke gå særlig lang tid før dit skæg begynder at afgive en ubehagelig duft af noget der kunne havde været dødt i en uge. Du kan derfor med god grund bruge en skægolie efter et bad. Ikke nok med at skægget vil dufte fantastisk, olien vil også blødgøre skægget, så det ikke kradser.

Trin 6 – Overskægget
Et fuldskæg består af flere forskellige områder. Det du ikke skal glemme, er selve overskægget. Det er selvfølgelig meget individuelt hvilket udseende du går efter, men bliver overskægget for langt kan det være til gene når du spiser mad og så er det hér balladen begynder med mad i skægget, usoigneret udseende og diverse lugte. Trim derfor overskægget så der er frit adgang til munden.

Trim dit skæg korrekt video (Videoen er på engelsk) – Udviklet af TheGentlemansCove

Testkilder

Pricerunner (2015)
Pricerunner som vi kender den i dag er en hjemmeside som sammenligner priser på forskellige produkter. Nogle gange foretager de dog også test og anmeldelser af produkter som er populære. I 2015 fortog de en anmeldelse af Babyliss E875E den futuristiske trimmer som de kalder den. En trimmer de har givet topscore til og er vilde med. En skægtrimmer de vil anbefale de fleste.

Tjeck.dk (2015)
Tjeck Magasinet er et Dansk ungdomsmedier til mennesker mellem 15 til 25. De skriver om mange forskellige ting der strækker sig fra vores samfund til gadgets test. I 2015 udarbejde de en test på 3 trimmere:

 • Wella Contura HS 61
 • Remington MB 4110
 • BaByliss For Men E845IE

Der var ingen tvivl da de skulle kåre vinderen af testen som blev Wella Contura HS 61. En trimmer der yder kvalitet og præcise resultater og udstråler professionalisme.
Remington MB 4110 fulgte lige i helle med det smukke design og effektiv trimning af skægget.

Made4men (12. juni 2014)
Made4men har også testet 4 forskellige skægtrimmer og her var Wella Professional HS 61 også klart vinderen.

De baserede deres bedømmelse på disse kriterier:

 • Effektivitet
 • Brugervenlighed
 • Støjniveau

Kieskeurig.nl (10. maj 2014)
Her vil du kunne læse anmeldelsen på trimmeren BaByliss For Men E875E som i gennemsnit har fået 8,3 ud af 9 som er ret godt.

De bedømte trimmeren ud fra følgende:

 • Resultat: 8,5
 • Evne: 7,8
 • Brugervenlighed 8,5
 • Grundighed 8.5
 • Gennemsnit: 8,3

Dinside.no (24. november 2013)
Den Norske magasin Dinside.no har den 24. november 2013 har fået 10 testpersoner til at bruge Philips BT9280 laser trimmeren i noget tid og give den karakter fra 0 til 10 i følgende kategorier: Kontruktion, brugervenlighed, præcision og indstillingsmuligheder.

Slutresultat viste et flot 8 tal ud af 10.

Det der faktisk trak ned i slutresultat var netop den fantastiske laser. Den bliver ikke rigtig brugt da laseren er alt for skarp, på samme tid øger den til vægten af trimmeren og prisen er selvfølgelig også derefter.

Testbasen.tv2.no (31. oktober 2013)
I 2013 besluttede Norske Tv2 at slå spjalterne sammen med Snorre Andreassen der er udannet og arbejder som en frisør. Her skulle de teste 5 trimmere hvor den dyreste koster 599,00 norske kroner. Snorre Andreassen fortæller at det er muligt at finde en god og stabil trimmer til billige penge der også vil give en tilfredsstillende resultat.

Resultat er følgende: Babyliss E845E samt Philips QT 4022 fik begge en delt førsteplads.

Oxgadgets.com (28. oktober 2013)
OxGadgets som beskæftiger sig med Teknologi, gadgets og livstil fik fat i en hilips BT9280 laser trimmer tilbage i 2013 hvor de udførste forskellige test på den. Det kan fortælles at de var vilde med den nye ide om en laser til at måle op med som man også kan bruge til at skabe den mest perfekte symetriske trimning hidtil.

Amazon (2015)
Amazon er et velkendt og måske en af verdens største webshops der findes. De har flere forskellige afdelinger i flere lande med hver deres sprog. Denne shop er utrolig god til at se kundeanmeldelser på de forskellige produkter. I denne test har vi brugt Amazon til at se hvilke kunde anmeldelser de forskellige skægtrimmere har modtaget.

2 Kommentarer
 1. Svar
  Mikkel Johanson 4. april 2016 at 04:39

  En fin test af skægtrimmer. Er det muligt i kunne inkluderer en guide til hvordan man passer bedst på sit skæg, her snakker jeg om voks, olie, trimning, vask osv. Jeg er godt klar over at det ikke kan være her da denne artikel omhandler test af et produkt. Men måske en underside? Jeg vil i hvert fald blive glad for det.

  Tak på forhånd.

  Mvh. Mikkel

  • Hej Mikkel.

   Tak for din kommentar.
   Hjemmesiden virker som en test portal hvor vi sammenligner forskellige test, anbefaling og meget andet for at kunne give jer bedst mulig resultater i forhold til hvilke produkter der de bedste. Jeg vil dog ikke ekskludere at vi på et tidspunkt ikke tager fat og skriver om hvordan man bedst muligt passer på sit skær.

   Håber det var svar nok, eller er du velkommen til at skrive igen.
   Hav en god dag.
   Mvh. Agirls.dk

  Skriv en besked