Bodum Bistro kaffekværn

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Bodum Bistro elektrisk kaffekværn, sort
Deal
2 måneder ago

Bodum Bistro elektrisk kaffekværn, sort

1.168,00 DKK

Bodum-Bistro-kaffekværnDenne vidunderlige Bistro kaffekværn er udviklet af Bodum. Og som med alt andet, kan dette ses på designet og kvaliteten. Selv kværnen består af Borosilikatglas, rustfri stål som er omgivet af blød silikoner der giver den en mat udseende og behagelig ved berøring. Med den tætsiddende låg er der ingen fare på færde for at bønnerne flyver ud når man starter for formalingen.

Kaffekværnen er udstyret med justerbar timer som kan sættes fra 0 til 20 sekunder. Dette gør at man altid vil få den rette mængde formalede bønner samt undgår spild. Kværnen er designet på en måde så sker mindst mulig friktion og derved minimal varme. Dette resulterer i at både smagen og aromaen bevares og kan nydes i fulde drag.

Ledningen kan oprulles i selve kværnen så den intet fylder og kan stilles væk uden bekymring for at den bliver bøjet eller beskadiget.

Find den billigeste pris på Bodum Bistro elektrisk kaffekværn i sort her.

Tilbage til oversigten af kaffekværn test

Produktinformation

ProdukttypeKaffekværn
ModelnavnBodum Bistro kaffekværn
FarveMat sort
Kapacitet220 g kaffebønder
Watt160
Højde (cm)27,5
Bredde (cm)15,6
Dybde (cm)12
Vægt1.470

Derfor anbefaler vi Bodum Bistro kaffekværn

Bodum har gjort sig mange tanker om deres Bistro kaffekværn. Dette kan også se ned til den mindste detalje. Alt fra den tætsiddende låg til den tynde lag gummi som sidder om kværnen og giver den en mat farve samt meget behagelig af berøring. Kværnen her er utrolig nem at vedligeholde og rengøre da de fleste dele kan skilles fra hinanden. Der er mulighed for at justerer på formalingsgraderne så du kan få både grov og finmalet kaffe. Bodum Bistro kan købes i 3 forskellige farver nemlig sort, hvidt og lime, derved kan du vælge lige den farve der passer til dit køkken.

Af test på nettet er der enstydig svar på at denne kværn hører blandt toppen. Hos både det danske forbrugerrådet Tænk, svenske Råd & Rön samt søndagsavisen bliver denne kaffekværn rost og score nogle af top karaktererne for alsidigheden af formalingen af bønnerne, ensartethed for hver slutresultat og det smukke design. Det eneste der trækker ned er det forhøjede støjniveau når man starter kværnen. Dog et helt klar valg for enhver kaffe elsker.

Her er en 11 minutters lang video om Bodum Bistro kaffekværn.
https://youtu.be/0NWojB8tUWY

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Bodum Bistro elektrisk kaffekværn, sort
Deal
2 måneder ago

Bodum Bistro elektrisk kaffekværn, sort

1.168,00 DKK
8.9 Total Score
Konklusion

Bodum Bistro er solid og af høj kvalitet kaffekværn. Med den justerbar timer og indstillingsgraderne kan du få lige som du ønsker det. Den skjulte ledning, tætsiddende låg og bønnekapacitet på 220g gør denne kværn til en af de mere eftertragtede.

Kværne bønner
8.5
Brugervenlighed
8
Støj
7.2
Byggekvalitet
8.1
PROS
  • Koniske knive
  • Trinløs indstilling af formalingsgraden
  • Justerbar timer
  • Skjult ledning
CONS
  • Støjer lidt under formalingen af bønerne
User Rating: 4 (2 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo
Shopping cart