Kitchenaid Artisan keramisk kaffekværn

Kitchenaid Artisan keramisk kaffekværnKitchenaid har buldret frem med deres fantastiske produkter især de sidste par år. Med kvalitet, den smukke udseende samt alsidighed bag deres opfindelser, har mange af deres produkter fundet vej til manges køkkener.

Kitchenaid Artisan keramiske kaffekværn er en solid og veldesignet kværn med øje for detaljer og præcision. De 15 forskellige formalingsgrader giver dig muligheden for at kværne bønnerne helt efter dit behov. Du vil opleve ensartethed i de formalede bønner gang på gang med dens præcisionsknivbor i rustfrit stål der også giver denne kværn en lang levetid.

Med et lavt omdrejningstal pr. minut der reducerer friktion og derved minimerer varmeudvikling, vil du tydeligt kunne både smage og dufte alverden til en forskel.

Designet af denne kværn øser af kvalitet. Kværnen er produceret i formstøbt metalkonstruktion der gør at den holder utrolig godt og har et langt levetid. Udseendet med den glatte og afrundet hjørner giver den et smukt og stilet udtryk.

Under rengøring af denne kværn er der nem adgang til selve kværnen, der desuden følger en tilhørende rensebørste med du kan tage i brug.

Dette er en kaffekværn du vil elske, den vil serverer dig i lang tid og give dig ensartet slutresultat gang på gang.

Sammenlign priser

Kitchenaid Kaffekværn
Kitchenaid Kaffekværn
Kitchenaid Kaffekværn med 15 formalingsgrader.
1.779,-

Tilbage til oversigten af kaffekværn test

Produktinformation

Produkttype Keramisk Kaffekværn
Modelnavn Kitchenaid 5KCG100
Farve Sort
Kapacitet 200g kaffebønder
Watt 185
Højde (cm) 34,3
Dybde (cm) 26,2
Vægt 4,5

Derfor anbefaler vi Kitchenaid Artisan keramisk kaffekværn

Den bedste kop kaffe får man ud af friskkværnede bønner. Denne keramiske kaffekværn fra Kitchenaid er mennesket bedste ven når det kommer til at kværne bønner. Du vil gang på gang for ensartet formaling af dine bønner. Uanset behov vil du kunne kværne dine bønner til lige den type kaffe du har behov for lige nu og her.

Det lave omdrejningstal resulterer i minimal friktion hvorved du både bevarer smag og aroma. Dette vil både du, din familie samt gæster sætte pris på

Prisen kan godt være lidt peberet for nogle, dette er dog en designer kværn der kan sit kram. Hvorfor købe en billige kaffekværn med varierende resultater og en lavere levetid, når du kan købe dig til kvalitet fra start og nyde hver eneste dag med en frisk brygget varm kop kaffe.

Farven sort er ikke endegyldig da som med alle Kitchenaid produkter, kan denne kaffekværn fås i andre farver så som rød, creme og grå.

Vægten af denne kaffekværn kan virke lidt voldsom med sine 4,5kg. Denne kværn er udviklet til at stå samme sted, radiere kvalitet og skønhed.

Det tyske forbrugsmagasin ETM har af 2 omgange lavet test på kaffekværn. Første gang tilbage i 2010 og derefter i 2013. Begge gange har kværnen vundet første plads med ordenen ”Solid kaffekværn” samt ”Bygget i tidløs design. ”

Vi bruger altid forbrugernes anmeldelser af produkterne i overvejelserne af vores test. Og her skal der heller ikke være en undtagelse. Hvis man kigger på Amazon.com vil man kunne se hvorved 331 forbrugerne har afgivet deres stemmer der resulterer i 4,1 stjerner ud af 5. Og som alle andre steder tegner der sig et ganske klart billede, at her har vi en solid og kvalitets bevidst bygget kaffekværn mange elsker at bruge.

Her kan du se mere om Kitchenaid Artisan keramiske kaffekværn

8.4 Total Score
Konklusion

Kitchenaid Artisan keramisk kaffekværn er en solid kvalitets kværn der kan sit kram. Du vil gang på gang få malet bønnerne præcist efter dine behov. Dette er en kaffekværn der udstråler overlegenhed og kvalitet som ingen andre i denne kategori af hjemmebrugte kaffekværne.

Kværne bønner
8.6
Brugervenlighed
8.2
Støj
7.8
Byggekvalitet
9
PROS
  • 15 forskellige formalingsgrader
  • Lavt omdrejningstal pr. minut
  • Præcisionsknivbor i rustfrit stål
  • Smuk og afrundet design
  • Formstøbt metalkonstruktion
  • Nem adgang til kværnen
  • Tilhørende rensebørste til samt kaffemål
CONS
  • Tungere end de fleste.
User Rating: 4 (2 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo