Japansk Mandolinjern – 95 mm

Japansk-mandolin-95mmJapansk mandolinjern – 95 mm er et fantastisk og simpelt køkkenredskab der er nemt at gå til. Selve designet er ikke noget at råbe hurra for, den er produceret ud af melamin og har en beige farver som gør at den ser billig ud. Tag dog ikke fejl, for her taler vi om et mandolinjern som har en af de skarpeste skær.

Den har 3 justeringsmuligheder som er 1, 2 og 3 mm. Du kan bruge den til skiver, stænger og julienne. De tilhørende skær der følger med er nemme at skifte og derfor utrolig god til dagligbrug. Justeringen af mandolinen sker ved at trække frem og tilbage i en ”pind” der sidder på tværs. Det kan skabe lidt frustration i starten, men så snart du har luret tricket så går det derudaf.

Mandolinjernet findes også i 60 mm, denne model er dog en del mindre og gør at man ikke kan bruge den til store grønsager som en bagekartofel eller stort løg.

Mandolinen er utrolig skarp taget i betragtning af den billige pris, her får du altså rigtig meget mandolinjern for billige penge.

Sammenlign priser

Japansk mandolin, 95mm
Japansk mandolin, 95mm
Et effektivt redskab til at snitte frugt og grønt i skiver og stænger.
499,00-

Tilbage til oversigten af mandolinjern test

Produktinformation

Produkttype Mandolinjern
Farve Beige
Materielle Melamin
Justerbarhed 3 størrelser
Julienne Ja
Maskinvask Nej

Derfor anbefaler vi Japansk Mandolinjern – 95 mm

Er du træt af at stå og snitte i køkkenet hvor skiverne eller stængerne bliver ujævne og ikke særlig at se på. Så skulle du måske anskaffe dig det Japanske mandolinjern – 95 mm. Det giver dig flot og ensartet resultat hver eneste gang.

Modellen ligger godt i hånden, kan bruges til hverdagsbrug og store projekter. Den er nem at rengør samt skifte mellem de forskellige skær. Japan er kendte for skarpheden og kvaliteten af deres knive, her er der ingen undtagelse. Mandolinjernet har en af de skarpeste skær blandt andre modeller.

Selve slæden på denne model kan være irriterende til tider, det kræver lidt tålmodighed at lære dens finurligheder.

Her er et mandolinjern der vil vare i mange år og giver dig tilfredsstillende resultater gang på gang. Der er ingen læringskurve, det er bare at hoppe ud i det. Rengøring skal ske manuelt, da den ikke er velegnet til maskinvask. Alt i alt en nem og brugervenlig mandolinjern til billig penge.

Her kan du se hvordan Japansk Mandolinjern virker. (Videoen er på engelsk)

8.8 Total Score
Konklusion

Et billig mandolinjern der har utrolig skarpe skær. Nemt og brugervenlig og så er den nem at vaske. Utrolig god at have ved hånden når man skal i gang med orientalsk inspireret mad, eller bare almindelig salat. Kan også bruges til at skive hårde oste som parmesan.

Materiale
8.5
Justeringsmuligheder
8.5
Bladets skarphed
9.5
Rengøring
8.5
PROS
  • Utrolig skarp
  • Har 3 indstillinger: 1, 2 og 3 mm.
  • Kan bruges til skiver, stænger og julienne
  • Nemt og brugervenligt
  • Billig i forhold til kvaliteten
CONS
  • Slæden kan være lidt besværgelig
User Rating: 5 (1 vote)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo