KitchenAid Artisan elkedel

KitchenAid-Artisan-elkedelKitchenAid Artisan elkedel er et produkt skabt af KitchenAid, som blev grundlagt af Hobart Corporation tilbage i 1919. De går op i kvalitet, holdbarhed og design. Kigge man nøje på alle deres køkkenmaskiner, så vil man hurtigt opdage at designet stammer fra noget der kunne minde om 1950. Folk kender dem også bedst som producenter af vintage design produkter. Tag ikke fejl. Disse apparater er ny moderne og yder ligeså godt hvis ikke bedre end mange andre mærker.

Kitchenaid Artisan elkedlen skiller sig meget ud fra andre modeller når man taler om udseendet. Denne elkedel udstråler en vis atmosfære om simplere tider.

Kedlen her høre også til den dyre ende af skalaen, dette er ikke kun på baggrund af mærket og udseendet men dens analoge funktioner der giver en hel ny perspektiv når man taler om retro. Ud over dens vintage design så er denne elkedel gennemtænkt og produceret efter kundernes ønsker.

Kedlen indeholder analoge funktioner så som:

  • Analog temperaturindstilling: Dette sker ved en analog justering i selve soklen. Her har brugeren mulighed for vælge vandtemperatur i alt fra 50 til 100 grader.
  • Analog temperaturaflæsning: Indbygget i selve kedlen vil du kunne finde en analog termometer som uden besvær kan aflæses når som helt. Med de fleste elkedler kan temperaturen kun aflæses når elkedlen stå i sin stander og lige under selve håndtager, denne model kan aflæses hvor som helst, dvs. at du kan tage den med ind i stuen og stille og rolig hælde the som ønsket.

Selve kanden er isoleret i en dobbeltvægs konstruktion som har sine fordele som at ydersiden ikke bliver særlig varm og desuden vil vanden holde sig varm i længere tid end mange andre modeller på markedet.

Sammenlign priser

KitchenAid Artisan elkedel
KitchenAid Artisan elkedel
Artisan elkedlen fra KitchenAid kombinerer flot design med suveræn kvalitet og funktionalitet.
1.496,-

Tilbage til oversigten af elkedel test

Produktinformation

Produkttype KitchenAid Artisan elkedel
Farve Flere forskellige farver
Kapacitet 1,5 liter
Temperaturvalg Ja
Hold-varm funktion Nej
Kalkfilter Ja
Ledningsoprul Ja

Derfor anbefaler vi KitchenAid Artisan elkedel

En smuk designet elkedel med funktioner som mange elsker. Den er ret stor i forhold til andre modeller men det er så det eneste der måske er negativt.

Temperaturaflæseren sider på siden af selve kanden, som gør det utrolig nemt at aflæse. Man har mulighed for at indstille vandtemperatur mellem 50 og 100 grader i en trinløs analog justering.

En fyldt kedel opvarmer vandet på ca. 1,5min. Ydersiden af selve kedlen bliver ikke så varm da denne kedel er isoleret i en dobbeltvægskonstruktion. Som også betyder at vanden indeni nedkøler langsommere end i mange andre kedler.

Dette er en smuk og anderledes elkedel som vil pynte enhver køkken, vælg mellem mange forskellige farver og fremvis dit smukke nye eje frem for familien og gæsterne.

Her kan du se hvordan KitchenAid Artisan elkedel virker.

8.8 Total Score
Konklusion

KitchenAid Artisan elkedel er en populær model hvor den bliver rost til skyerne både af Whiteaway´s samt Wupti´s kunder. En solid bygget kedel med et retro design der kan fås i flere forskellige farver. Kedlen har flere forskellige funktioner indbygget som løfter den til et højere niveau end mange andre elkedler.

Opvarmning
8.5
Brugervenlighed
9
Sikkerhed
9
Rengøring
8.5
PROS
  • Flot design i høj kvalitet
  • Temperaturvalg
  • Kalkfilter
  • Støjsvag
  • Ledningsoprul
CONS
  • Ingen
User Rating: 4 (3 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked

Logo