Graef CM800 kaffekværn

Graef CM800 kaffekværnEn elegant og stilren kaffekværn der oser af kvalitet. Et tætsiddende støvhætte der holder dine bønner friske og fri for støv. Udseendet på kværnen bliver yderligere forhøjet med den gennemsigtige bønnebeholder der fremviser gyldenbrune indhold.
Selve kaffebeholderen har en kapacitet på hele 350 gram, derved løber du ikke tør foreløbigt. For ekstra stabilitet finder du solide gummiføder under kværnen.

Graef CM800 kaffekværn er det perfekte valg for en kaffeentusiast der gerne vil have lidt mere ud af sine bønner. Med 40 forskellige indstillinger har du mulighed for at kværne bønnerne fra den helt grove ned til det fineste som kan bruges til espresso. Har du brug for mere, jamen så er der mulighed for yderligere finjusteringer af den øvre kværn.

Denne koniske kværn har desuden automatisk portionsopdeling der kan klares med et enkelt tryk på en knap. Kabinettet er lavet ud af aluminium der er sølv lakeret. Selve kværnen er produceret af rustfristål. Du vil også finde en kaffegrums beholder med støvhætte. Der er virkelig kælet for detaljerne, brugervenligheden og utrolig nem at gå til.

Sammenlign priser

Graef CM800 Silver kaffekværn
Graef CM800 Silver kaffekværn
Elektrisk kværn med manuel finindstilling.
999,-
Graef CM800 kaffekværn
Graef CM800 kaffekværn
Elegant kaffekværn fra Tyske Graef i høj kvalitet.
1.159,-

Tilbage til oversigten af kaffekværn test

Produktinformation

Produkttype Kaffekværn
Modelnavn Graef CM800 kaffekværn
Farve Sølv/aluminium
Kapacitet 350 g kaffebønder
Watt 128
Højde (cm) 39,7
Bredde (cm) 23,0
Dybde (cm) 13,5
Vægt 2.600

Derfor anbefaler vi Graef CM800 kaffekværn

Udover at Graef CM800 er en elegant og smuk designet kaffekværn der udstråler kvalitet. Så appellerer den både til nybegynderen og den erfarende bruger. De 40 forskellige indstillinger giver dig mulighed for at vælge lige den grov eller –finkværnet kaffe du måtte ønske. Er man lidt krævende og har brug for flere indstillinger, så har man også mulighed for det da du også kan indstille den øverste kværn.

Ser vi på anmeldelserne af kaffemaskinen fra forbrugerne, så dannes der et tydeligt billede af et godt produkt. På den tyske Amazon er der i skrivende stund afgivet 252 stemmer hvor den har modtaget hele 4,2 stjerner ud af 5.

I 2015 fortog det tyske Testmagasin ETM en test af koniske kaffekværne. Der blev testet 3 forskellige kværne i forskellige kategorier. Graef CM800 blev kåret som vinderen.

Tilbage i 2011 fortog det svenske Icakuriren en test på hele 10 forskellige kværne. Her blev Graef CM800 også kåret som vinderen.

Overvejer du at anskaffe dig en solid kaffekværn der er bygget med kvalitet i sinde, så kan du ikke gå galt i byen med en Graef CM800. En velfungerende kværn der egner til alt fra det grove til det fineste.

Se mere om Graef CM800 kaffekværn. Jeg skal måske nævne at videoen er på tysk.

8.6 Total Score
Konklusion

Graef CM800 kaffekværn bygget af slidstærk og solidt materielle. Den er en smule større end de resterende kaffekværne i denne test, dog har den en smuk og elegant udseende som vil se godt ud i enhver køkken.

Kværne bønner
9
Brugervenlighed
9
Støj
7.5
Byggekvalitet
9
PROS
  • Bønnebeholder til 350 gram bønner
  • Inkluderet rensebørste følger med
  • Gummifødder til stabilitet
  • Elegant
  • Kabeloprul
CONS
  • Støj
  • Stor
User Rating: 4.9 (1 votes)

Vi hører gerne din mening...

Skriv en besked